מפגש חנוכהכהכהכה

מפגש חנוכהכהכהכה../images/Emo138.gif

טוב, אני יודעת שאתן לא מתות על העובדה שעושים יחד עם פורום האלופה אבל זה לא כ"כ נוח להגיע פעמיים לעזריאלי, החופש קצר והמלאכה מרובה, אז... 18.12, יום שני. בוקר/צהריים/ערב, תגיעו מתי שבא לכן, אנחנו נהיה שם בכל שעה, מענה טלפוני במכשירים הסלולרים בלבד
/
/טענות, נימוקים, הכל לכאן.

תהנו! וכנסו....

כיצד מכינה ורד פלדמן את גופה לקראת תלאות היום? http://www.keshet-tv.com/ProgramVideo.aspx?CatID=1591&ProgID=2756&MediaID=9341

../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif

פעם קודמת גיל ונעמה היו, והיה ממש כיף! זה לא שאנחנו רק איתם כל הזמן, ואלו גם פחות או יותר אותם אנשים...

Redemption Song

New member
אני חושבת שאם

נפגשים בתור פורום עדיף שזה יהיה מפגש קטן, ושנהייה רק הפורום.. זה סתם יוצר אי נוחות ובלאגן כשזה עם עוד פורמים. אנשים יצטרכו לחלק את הזמן שלהם לחצי\רבע\שליש...

איזה שטויות../images/Emo122.gif

חבל, עולה לך בדיוק 12 שקל לעזריאלי.. מקסימום אם לא יהיה לך טוב תחזרי הביתה, מה כבר יקרה? כמו שנגה אמרה זה פחות או יותר אותם אנשים..ובכל מפגש יש קבוצות וכל זה.. גם אם לא תבואי יהיה מפגש פורום כי אני מקווה שכולם יבואו, אבל חבל כי כולנו רוצים לראות אותך! ולך זאת גם לא השקעה מי יודע מה
אני לא יכולה לבוא כמה פעמים לת"א בחנוכה..מספיק שאני נוסעת בשני ושלישי, זה מלא כסף!

../images/Emo45.gif...

תמיד יש את הקטע שמתחלקים לקבוצות, בהתחלה אנחנו קצת ביחד אבל תמיד יש ת'קטע שנפרדים וכל אחד הולך עם מישו אחר...והם גם אנשים טובים
[
] זה לא שלא כיף איתם בכלל...

Redemption Song

New member
זה לא הכסף.

במפגשי פורום שאני הייתי זה כל כך שונה.. אנחנו רק הפורום, כל הזמן ביחד. משקיעים את הזמן בלהכיר אחד את השני. ואת יודעת מה עוד בעיה? רובכם כבר מכירים אחד את השני כל כך טוב שאנשים מהצד ירגישו לא בנוח, מנסיון. במיוחד שזה עם עוד פורמים.

תאמיני לי שזה הכי לא ככה

אני אתן דוגמא מהמפגשים האחרונים שהיו- מפגש סוכות?המפגשים בחופש הגדול? באו מממממממלא אנשים חדשים מפורום האלופה, והרי הרוב הם אלו שהתחילו בטב"ע ואז עברו לאלופה, וכולם היו ביחד וכולם התחברו לכולם, כולם הרגישו בנוח ולכן הם ממשיכים לבוא...זה נכון שהרוב פגשו פה את הרוב, אבל זה עוד יותר נכון שכולם יתייחסו לכולם ויהיו עם כולם...וזה לא 'עוד פורומים', זה רק פורום האלופה וגם משם לא באים מיליוני ילדים..זה סתם חבל שמנסים להרים פה משו וזה לא יוצא רק בגלל פורום האלופה, כי זה באמת באמת באמת ממש לא עקרוני...בעיקר כשזה לא נוח לנסוע כל פעם לת"א, בעיקר כשהחופש יחסית קצר...

Mayoosh5

New member
../images/Emo31.gifלא יכולה..../images/Emo10.gif

אני מצטערת אבל אני לא יכולה להגיע...
אני נוסעת ל-3 ימים לטיול..אוףף..אציתי להכיר אתכן!.. לא נורא, פעם אחרת..

למעלה