מפגש חנוכה רישמי

Dug E

New member
מפגש חנוכה רישמי../images/Emo137.gif../images/Emo124.gif

עמרי שלא תגיד שאני מסנג'ר אותך
תאריך המפגש נבחר ע"י רוב מוחלט של 33 קולות מבין חמשת התאריכים שהוצעו לבחירה. מפגש חנוכה הרישמי יתקיים ביום חמישי - 21/12 על גג קניון עזריאלי מ-12:00 בצהריים עד שימאס.
המפגש כמובן משותף לנו ולפורום הרישמי.
תאריך המפגש נבחר על ידי רוב חברי הפורום ותפוז והפורום הרישמי ומיותר לציין שהתאריך סופי ולא ניתן לשינוי.
במקרה שיעיפו אותנו מהגג, אנחנו נמצאים או ברחבת שופרסל (לשעבר קוסמוס) שנמצאת מתחת לגשר הקיריה, או בחניון מינוס 4,או בספסלים ליד חניון האופנועים בכניסה הראשית לקניון בצד של הרכבת.
תהיו חמדנים,תביאו את כל הבית -מצלמות,גיטרות,סופגניות,חנוכיות,לביבות,מדבקות,אבטיחים עם בירה/רדבול,סוכות,גמי חנוכה בשבילי,דיסקים של ריטה ורצוי גם את טישלר.
כמה בקשות חשובות מכולכם -
שמרו על נקיון הגג.
לא לקשקש על הריצפה והקירות.
את כל הזבל לזרוק לפחים.
לא לנסות להתאבד.
להשתדל לא לבקש כסף "לנסיעות חזרה" כי אתם מעמידים את הנוכחים בקניון ובמיוחד את חברי הפורום במצב לא נעים. על כל אלה הנהלת הקניון חמה עלינו מספיק ואלו הסיבות העיקריות שבגללן מעיפים אותנו מהגג. לפרטים נוספים/שאלות/הצעות/וירוסים (במסרים): ◄ מיכל (מיכל טישלר / TiShLeR Michal) - רישמי ◄ צחר (Dug E) - תפוז ◄ עמרי (עתיד אור הירח) - תפוז כל החדשים, מי שמתבייש, ואלו שלא יכולים, בואו בכל זאת נו.
כולם מוזמנים
אתם מוזמנים לשרשר לפה את הגעתכם למפגש
/
בנוסף להודעה שבטח תפתח יום לפני המפגש (בלי תלונות,הרוב קבע). ניסוח הודעת המפגש שמורה לפורום היהודים בתפוז ואין להעתיק,לשכפל ולעשות בה כל שימוש מסחרי אחר. העובר על החוק צפוי לרפפרוט (נכון אלה שאומרים רפפורט ממש מעצבנים?
) 2006©

Dug E

New member
../images/Emo93.gif..עכשיו נפל לי האסימון שקבעתי

משמרת בחמישי
.

Dug E

New member
יגאל אלון..ממש ליד הכניסה לגבעתיים

קרוב לרכבת מרכז

moshe butt

New member
אלעעע מפגש... יפיייי היייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני בא אני בא...
מי שלא בא מעפןןןןןן...
יווו איזה כיף
אני מתרגש לראות את כלום
ואל תתדאג צחר אני יהיה חמדן ויביא מלא דברים- כולל את טלי..
אני צריך לחשוב מה הצ'ופרים שהפעם אני אביא...

למעלה