מפגש חנוכה? D:

Knives Out

New member
מפגש חנוכה? D:

מי חושב? כבר הרבה זמן לא פגשתי מישהו עם טעם דומה לשלי במוסיקה. אתם רוצים? יש חופש ואפשר להתחיל להציע מקומות שוב..

Roy1232

New member
../images/Emo45.gif

תנו לי מישהו שיודע לנגן את כל דה בנדס בבאס, גיטרה שנייה כבר יש לנו אם יהיה מפגש (jony543) ומישהו שישיר - וקיבלתם הופעה של שעה+-. תוסיפו את זה לאנדרואיד הפרנואיד ולכמה שירים מPH וזה בהחלט מספק

Knives Out

New member
אז אני מבצע על פסנתר את..

Like Spinning Plates ומישהו ישיר איתי. D: אגב יש לי חצוצרה שאני יודע לנגן בה אז אפשר לנצל אותי לNational Anthem וכו'(שכחו מLife in a glasshouse בינתיים)

נגנו בפסנתר את פירמיד סונג

ואני אלווה בכינור!!
חעחע. [אגב זאת kittycatbone בכינוי הישן והאיכסי שלי.. פשוט חסמו אותי מאיזה צ'אט אז אני בו עכשיו ואין לי כוח להחליף משתמשXD]

V e g

New member
מה לעשות?

אני אשמח לעשות את Pyramid song ,like spinning plates ו- a wolf at the door בפסנתר אבל מצד שני אם חסר את התופים ב-morning bell, אני מתנדב...

Roy1232

New member
אין אף אחד שמעוניין בשירים:

You Creep Been Thinking about you The Bends High and Dry Fake Plastic Trees Bones Nice Dream Just My Iron Lung Bullet Proof.. I wish I was Street Spirit Paranoid Android? זה ממש מטורף אם כולכם רוצים רק שירים אמנזיים

Knives Out

New member
אני אשמח לנגן גם את..

You and Whose Army, No Surprises (מלא ינגנו בזה, זה יהיה אדיר) Let Down ועוד כמה.. אני יחסית חדש לפסנתר, אני מלמד את עצמי. D:

street spirit עובד בשבילי

כנ"ל fake palstic trees כמו כן אני אשמח לנגן את i will pyramid song the tourist go to sleep true love waits fog lozange of love how to disappear completely אולי אפילו את optimistic יש עוד שאני יכול אבל אמרו אותם......בגדול אני בטוח שנסתדר

V e g

New member
כנ"ל

בקיצור יש שירים מכל התקופות מצידי גם מ- on a friday. אני בטוח שגם נוכל להסכים על תאריך (למרות שיש פה סטודנטים שלומדים בחנוכה). השאלה היא, אם כן, א י פ ה ???

Roy1232

New member
חדר חזרות כלשהו

עדיף של כלי"ז במקום מרכזי ומוכר, כמה שיותר קרוב לתחנה מרכזית של אותו מקום. כלי"ז גם יוכלו (?) לתת לנו כלי נגינה ככה שלא נצטרך להיסחב עם גיטרות חשמליות כבדות.. ותחשבו על זה.

Knives Out

New member
מה שתרצו. העיקר בת"א. D:

ויש לי חצוצרההההה. עקרונית אני לא יודע לנגן פסנתר. רק אקורדים, קצת סולמות, סגנונות וLike Spinning Plates, Street Spirit. אני כל הזמן שוכח שירים של רדיוהד. בקיצור, יאללה, הצעות.

V e g

New member
ה"כלשהו" הוא מהות הבעיה פה

מישהו מכיר חדר חזרות "כלשהו" ויכול לפנות ולברר פרטים? האם אפשר להביא לשם כ-15 אנשים? מחיר ומיקום וכו'...

Roy1232

New member
אם תוכלו לבוא לאשדוד,

יש חנות של כלי זמר קרוב מאוד לתחנה המרכזית - 10 דקות הליכה+- יש שם חדר חזרות. אם יונתן (jony543) עדיין גולש פה הוא יוכל לתת יותר פרטים, הוא ממש לומד שם.. חשבתי בכיוון של כלי"ז תל אביב או משהו כזה - ממש לא הגיוני לי שאין בת"א.

V e g

New member
אני חושב

שהקאברים צריכים להתחלק בין כל מי שרוצה בצורה שווה. אחרי שכל מי שרצה ניגן, הפייבוריטים ינגנו עוד...

SLIPPERYSLOPE18

New member
אני רוצה!!

הייתי גם ממליצה על כלי זמר בסנטר אבל לא בטוח שהם כל כך ירצו ש-7835678346 חולי רדיוהד רעשניים יפציצו להם את החנות במוזיקה ;] למרות שגם הגג של עזריאלי נחמד .. אפשר יהייה להביא גיטרות קלאסיות וזה מגניב מאוד :}

../images/Emo45.gif

אשכרה פשוט נביא המון גיטרות ונהפוך את זה למפגש גיטרות שמנגנות רדיוהד?XD ואיזה אחד נחמד ממנו יביא אורגנית/אורגן אלחוטי כזהXDDD (הממ כן.)

למעלה