מפגש ח' בתאריכים 16-17/06/06 יתקיים מפגש ח' מצורף פלייר + אישור הורים צמח ישי רכז המפעלים הארצי
T tytzair New member 21/5/06 #1 מפגש ח' בתאריכים 16-17/06/06 יתקיים מפגש ח' מצורף פלייר + אישור הורים צמח ישי רכז המפעלים הארצי
ס סיון משתמש זמני New member 21/5/06 #8 אהההההההה אז את רוצה שגם לך הוא יגיד "כל הכבוד"! יאללה! חנפנית! כל הכבוד לי.
נ נוני וזהו New member 21/5/06 #12 למה תמיד הפגש והמחנה באותו מקום? אא איך באלי פגש ח'. אני יכולה לבוא גם?
נ נוני וזהו New member 21/5/06 #13 אגב, יש טעות בפלייאר. ../images/Emo9.gif שם החניך. הם עוד לא בוגרים.
A anat135 New member 22/5/06 #14 למה המחנה בפרדס חנה?- לא שיש לי כ"כ התנגדות, רבע שעה מהבית.. אבל, אני פשוט לא מחבבת את המקום הזה, אפילו (וזה אפילו אחד גדול..) העדפתי את יער בראשית.. אבלללל בכיייף
למה המחנה בפרדס חנה?- לא שיש לי כ"כ התנגדות, רבע שעה מהבית.. אבל, אני פשוט לא מחבבת את המקום הזה, אפילו (וזה אפילו אחד גדול..) העדפתי את יער בראשית.. אבלללל בכיייף
S SoulDancer New member 22/5/06 #15 אצלינו הם לא היו באותו מקום.. הפגש היה בכנרת [געגועים לימי החניכות..חחח] והקורס+מחנה היו בכלל ביער עזריקם! [שאישית יותר אהבתי מיער בראשית ואנדרטת הנחל, אבל אנדרטת הנחל זה רק בגלל איזה עכביש/עקרב מעצבן..חחח]
אצלינו הם לא היו באותו מקום.. הפגש היה בכנרת [געגועים לימי החניכות..חחח] והקורס+מחנה היו בכלל ביער עזריקם! [שאישית יותר אהבתי מיער בראשית ואנדרטת הנחל, אבל אנדרטת הנחל זה רק בגלל איזה עכביש/עקרב מעצבן..חחח]