בכל זאת
יש הבדל עצום, אסטרונומי, בין העדפות תפקידים במיטה ובין לעשות שינוי מין כדי שגברים ינצלו אותך לעולמים כדמות האישה הכנועה...
אני כבר שנה וקצת (אולי יותר, לא זוכרת) בפורום וזה פשוט מביך לקרוא פה הודעות של ׳טרנסיות׳ שכותבות שהן עושות שינוי מין כדי להשיג זיונים ואז כשמשיגות גבר שוביניסט שנוטה לאלימות, להישאר איתו כי הוא חתיך - רוקדת טרנסים, הודעות שנשמעות כמו שיכנועים עצמיים והדגשת יתר של אידיאלים ׳נשיים׳ - מוקה בננה, ועכשיו התות שבקצפת - הודעות על שינוי מין כדי להיות פיה/מלאכית שמשרתת את הפין הגברי (נפרדנו כך1, שאני די בטוחה שהיא מוקה בננה בעצם).
דיייי כבר! שתקתי עד עכשיו אבל הגיעו מים עד נפש. תעשו מה שאתן רוצות עם הגוף שלכן - תהיו פיות, נשים אידיאליות, תתחתנו עם גברים מכים, תעשו מה שבא לכן ומה שעושה לכן טוב, אבל למה לעזאזל אתן קוראות לעצמכן טרנסיות? למה? למה להרוס לאחרות?
אחרי שנים שטרנסיות מנסות לשפר את התדמית שלהן, לבוא ולהרוס הכל?
כמה כבר שמעתי מאנשים שחושבים שטרנסיות הן הומואים שמחפשים זיונים, גברים משועממים עם דפקה בראש, גברים עם שמלה, וכמה אני בעצמי מנסה בכל כוחי לנסות להסביר להם שנשים טרנסיות לא שונות מנשים סיסג׳נדריות, שאנחנו עושות את זה ממניעים רציונליים ורגשיים, שבאמת נולדנו לגוף הלא נכון, ולא בגלל שיש לנו שריטה במוח.
ואז מגיעות ההודעות, שאם נהיה כנים, לא רציונליות בכלל, בלשון המעטה, והופ הנה נהרסה לה התדמית הטרנסית - מלעשות שינוי מין כדי להרגיש בנוח עם הגוף שלך זה הפך ללעשות שינוי מין למטרת זיונים, זיונים כמשרתת ואידיאלים.
אני באמת מתוסכלת מכל העניין, בקצב הזה טרנסיות ישארו בתחתית הסולם החברתי עד ללא ידע...