מפגש טרנס חברתי היום 16.3.14 כרגיל.

koantin

New member
מפגש טרנס חברתי היום 16.3.14 כרגיל.

אליאן, תפוז לא מאפשר לי לשלוח לך תשובה, אז יש מפגש היום כרגיל, ולאחריםות שמתעניינים.

מה שכן, צ'ייסרים הזויים לא יתקבלו בברכה. סילקנו אתכם פעם קודמת, נסלק, בהגנה עצמית אם צריך, גם הפעם.

אני לא אגיע, יש לי סידורים יותר דחופים הפעם.

koantin

New member
לפחות גילינו שבאמצע ויכוח חברתי-דתי...

עדיין מאחדים אותנו התיעוב לצ'ייסרים מסגבירים הזויים שבאים(מתפרצים) לרגל.

ואני חושבת שיחשוב פעמיים לפני שייכנס שוב לחדר מלא בטרנס* זועמים וחמושים/מאומנים לקרב.

נשמע שהאווירה בקבוצת התמיכה

עוסקת בלוחמנות, עויינות לחבריה וחברותיה, סוג של מלחמה קרה בין המבקרים בחברה ומשאירה טראומה של דחייה חברתית בקרב הנתקלים בקבוצה פעם ראשונה.

נשמע רע מאוד !

koantin

New member
אם אתה צ'ייסר אז כן, נסלק אותך. אין מקום

לגברים שמחפשים להטריד מינית שם.

לגבי אנשים מהמטריה הטרנסית הם ברוכים.

koantin

New member
גברים שיש להם פטיש/משיכה לטרנסיות במיוחד...

ובד"כ, כמו שגברים ציס' בד"כ, הם מטרידנים, אנסים, מחפצנים, אלימים וחסרי כבוד.
או בקיצור, מה שחלק מהאוחצ'ות הנפלאות פה אוהבות. גבר שיתייחס אליהן כמו זונה, סמרטוט חסר ערך וינצל אותן מינית.

כי הן ילדות קטנות ותמימות בפנים, וילדות דורשות ניצול מיני. לא פדופילי להחריד בכלל.

Ellianne

New member
זה כמו רודפי שמלות רק רודפי טרנסיות

המילה מאנגלית tranny chaser

א. כפי שאמרת את דעתך

זכותי לומר את דעתי, יש כאלה שרוצות שיתחסו אליהן כמו זונה. וזה סבבה.
יש גם נשים "צ'ייס" איך שאת קוראת לזה שאוהבות את זה.

חלקן , אגב, במשרות מאוד בכירות , מאוד שולטות, רהוטות, שנונות ואינטליגנטיות.

יש משהו קצת אגרסיבי בדחיסה הזו לצד של כל השאר.

ב. האמת, מהכרותי את הגברים שמחפשים את הטרנסיות כפטיש , וסקס.... הם בד"כ הכי ארוניסטים, נחבאים, נשואים - ככה שקשה להאמין שיגיעו בהמוניהם להטריד במפגש שכזה "המוני" לאור יום :)
בד"כ הם היסטריים שיזהו אותם :)

Ellianne

New member
בכל זאת

יש הבדל עצום, אסטרונומי, בין העדפות תפקידים במיטה ובין לעשות שינוי מין כדי שגברים ינצלו אותך לעולמים כדמות האישה הכנועה...

אני כבר שנה וקצת (אולי יותר, לא זוכרת) בפורום וזה פשוט מביך לקרוא פה הודעות של ׳טרנסיות׳ שכותבות שהן עושות שינוי מין כדי להשיג זיונים ואז כשמשיגות גבר שוביניסט שנוטה לאלימות, להישאר איתו כי הוא חתיך - רוקדת טרנסים, הודעות שנשמעות כמו שיכנועים עצמיים והדגשת יתר של אידיאלים ׳נשיים׳ - מוקה בננה, ועכשיו התות שבקצפת - הודעות על שינוי מין כדי להיות פיה/מלאכית שמשרתת את הפין הגברי (נפרדנו כך1, שאני די בטוחה שהיא מוקה בננה בעצם).

דיייי כבר! שתקתי עד עכשיו אבל הגיעו מים עד נפש. תעשו מה שאתן רוצות עם הגוף שלכן - תהיו פיות, נשים אידיאליות, תתחתנו עם גברים מכים, תעשו מה שבא לכן ומה שעושה לכן טוב, אבל למה לעזאזל אתן קוראות לעצמכן טרנסיות? למה? למה להרוס לאחרות?

אחרי שנים שטרנסיות מנסות לשפר את התדמית שלהן, לבוא ולהרוס הכל?

כמה כבר שמעתי מאנשים שחושבים שטרנסיות הן הומואים שמחפשים זיונים, גברים משועממים עם דפקה בראש, גברים עם שמלה, וכמה אני בעצמי מנסה בכל כוחי לנסות להסביר להם שנשים טרנסיות לא שונות מנשים סיסג׳נדריות, שאנחנו עושות את זה ממניעים רציונליים ורגשיים, שבאמת נולדנו לגוף הלא נכון, ולא בגלל שיש לנו שריטה במוח.

ואז מגיעות ההודעות, שאם נהיה כנים, לא רציונליות בכלל, בלשון המעטה, והופ הנה נהרסה לה התדמית הטרנסית - מלעשות שינוי מין כדי להרגיש בנוח עם הגוף שלך זה הפך ללעשות שינוי מין למטרת זיונים, זיונים כמשרתת ואידיאלים.

אני באמת מתוסכלת מכל העניין, בקצב הזה טרנסיות ישארו בתחתית הסולם החברתי עד ללא ידע...

Ellianne

New member
וגם

לא הומואים, לא הומואים נשיים, לא הומואיים סופר נשיים.

פשוט נשים

כבר התעייפתי מכל הסטיגמות האלה...

יו איפה

New member
יש לנו כאן אדם אחד שכותב בהרבה כינויים

ואין לי מושג מה המטרה מאחורי זה, לכתוב ולהגיב בכינויים שונים.
חוץ מלגרום לנו לחשוב שיש כמה אנשים עם אותם דעות ואותן התחבטויות אבל בעיקר אותן רצונות אוטו-פדופיליים.

Ellianne

New member
באמת מקווה שזה אותו אחד

לפחות חצי נחמה.

האמת שכבר מזמן חשדתי שזה אותו אחד, החל מהפוסטים על השפתיים הזעופות, שהיו לפני שנה בערך.

הנה קישור לאחד מהם http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=496&MessageId=169945567

kod deff, מוקה בננה ונפרדנו כך1 עלינו עליך

אז בבקשה תפסיק/י?

על הדרך, אני גם חושדת שנאדה1 היא דלילה חחחח

אני מציעה לכם להפסיק ללכלך על אנשים

לכנות בסטיגמות אנשים אחרים שאתם מעידות שהם כינו את עצמם בסטריאוטיפים, ואילו אתם מלכלכות ומדביקות סטריאוטיפים אחרים שהם לא שייכו לעצמכם. אולי זה מספק לכם הנאה להזיק לאנשים, אבל העולם מאוד קטן וכל דבר שאתם עושים בעולם חוזר. הכתיבה שלכם הזיקה לכם יותר מאשר הועילה. כל מה שאתם אומרות על אנשים אחרים שהם יודעים בוודאות שהם לא כפי שאתם כתבתם עליהם, מייד מובן לנפגעים שלכם שאתם משליכים את עצמכם עליהם ובוודאות ובתום לב.

יש תופעה חדשה.....

ואני כבר כתבתי עליה לפני חודשים (לא זוכרת אם בפורום הזה) של הרבה מתלבשות שזה נועד אצלן למצוא זיונים.

אגב, התופעה של בנות שקוראות לעצמן קוקס בפייס - מרגיזה גם אותי...

כלומר , כאלו שהן בעצם מתלבשות.
אגב, אני בפייס מציגה עצמי כקרוסית, מתלבשת, ולא כקוקס.

יש קרוס רבות שמציגות עצמן כקוקס.. וזה מקומם אותי גם.. במיוחד שממש לאחרונה אני קוראת עליהן שהן יוצאות נגד תופעות של התחזות , או חסר כמות מצד הפונים אליהן.

רבותי !
אם אתן בעצמכן משקרות, מעגלות פינות.. אל תשפטו אחרים על חוסר כנות.

שלא לדבר על כאלו שמוסיפות לעצמן בכינוי "מעלפת " או "פצצה" ואין שום קשר בין זה למציאות כלום - (אבל זה קיים גם אצל גברים סטרייטים).. ובנוסף - זה כנראה מין דבר להעלות ביטחון עצמי ירוד.

ולעניין-

כפי שאמרתי - את צודקת - יש את ההודעות שהן "איזה יופי - איזה כיף אנחנו משיגות גברים סטרייטים ע"י זה שאנחנו מתלבשות כמו נשים".
נכון , מרגיז ולא הכי קשור לקהילה.
אם כי - כל אדם בגופו יעשה.

מצד שני ולשם כך הגבתי - אני ח ו ל ק ת על עמדתה של אורלד בגדול.. .הרבה נשים נהנות גם מסקס קצת כוחני, ולפעמים הרבה כוחני, ולפעמים "שיכבשו" אותן ..
שלא לדבר על פנטזיות אונס..
דנה ספקטור...(שאני לא ממעריציה) , אבל היא אישה סיס ...מדברת בחופשיות פעמים רבות על ההנאה שבהחפצה וכו'...

salsa20

New member
אני יכולה לומר בוודאות, בתור אישה סיס' שיש הר

הרבה נשים סיסנג'ריות (חברות שלי לאחר שיחות פתוחות שלי איתן) שהן מאוד מיניות שאוהבות סקס כוחני והן עשו דברים שעד היום אני בהלם שאני נזכרת בתיאורים שלהן ואפילו לא יכולה להעלות את התיאורים שלהן על דל שפתיי מרוב שהסקס היה בוטה ונועז. אז כך, שנשים טרנסיות שנהנות מ"החפצה" או סקס משפיל וכוחני אינן שונות מנשים סיס שאוהבות סוג זה של סקס. ברווקותי גם היה לי חבר שנתיים שסיפר לי על האקסית שלו וכמה הוא נהנה איתה בגלל שמאוד אהבה סוג זה של סקס ושיתפה איתו פעולה בצורה שמה שרואים בסרטים כחולים מחוויר לעומתה.

koantin

New member
זה לא סקס כוחני.

אחת מבנות זוגי בעלת פנטזיית אונס(שאני ממש לא מוכנה לממש, ד"א). אני עצמי בדס"מית קלה.

לא בזה מדובר. מדובר בקרוסים שחופרים פה בהעמדות פנים שהם טרנסיות על כמה זיונים הם רוצים להשיג ולהיות אישה/ילדה כנועה וכמה שלדעתם זה נשי, מהות הנשיות, צריך לאמץ "תכונות" כאלו וכו'.

הם קוברים את הפורום תחת ערימת הפנטזיות שלהם.

שוב, זה פורום תמיכה לקשת המגדרית-טרנסית, לא פורום פנטזיות סקס.
יש כמה פורומים לזה, הם ברוכים שם, לא פה.

יש לך זווית הסתכלות גברית מאוד

את קוראת אידיאל נשי פסיבית ומפרשת את הפסיבית כ"פסיבית מינית" למרות שזו לא היתה כוונת המשוררת.
את קוראת אידיאל נשי ילדותי ומפרשת את הילדותי, שוב פעם, כמיני, למרות שהמשוררת כותבת במפורש שהכוונה היא לתכונות של תמימות, טוהר, חיות ומליאות בחיות חיים ושמחה.

את קוראת סממנים נשיים, ומפרשת כ"אובייקט מיני".
וכך את מגיעה לפרשנות לפיה שטרנסית מחפשת זיונים. במה את שונה מאותם גברים שמפרשים בחורה שמתלבשת בחצאית מיני כי חם בחוץ, כאילו היא מחפשת שיאנסו אותה ?!
לא רק את חוטאת לעיוות מחשבה שסוטה מהמציאות ומעוות אותה בהוספת סקס איפה שאין שום כוונה מינית ולא יכלה להיות שום כוונה מינית, אלא גם מנהלת הפורום שפגעה בי חטאה בזה.

האם אי פעם תצליחו להבין שאתם פוגעים למעשה בעצמכם כשאתם מנסים לפגוע באחרים ?
פעם תבינו שכאשר אתם מפרשים דברים תמימים כמיניים אתם משליכים את הסטיות שלכם על אותם דברים תמימים ?!
האם אי פעם תבינו שזווית ההסתכלות שלכם משקפת מגבלה של זווית הסתכלות שאופיינית יותר לחלק מהגברים (אותם גברים סוטים שאתם לכאורה לא אוהבות) ?

האם אי פעם תדעו לעשות אחד ועוד אחד, כדי להבין את זה, וכדי להצליח לראות מה שכולנו רואים או שהגמל לא רואה את הדבשת שלו ואתן אבודות מניסיוננו להראות לכן שאתן למעשה פוגעות בעצמכן ?!

למעלה