מפגש יבש ומשימות: יום ב 20:00

אבי ע

New member
מפגש יבש ומשימות: יום ב 20:00 ../images/Emo39.gif

להלן רשימת המשתתפים/ות שאישרו השתתפותם במפגש, ומשימות הכיבוד המחולקות להם. אם יש כמה שקיבלו משימה דומה אפשר ורצוי לתאם למניעת כפילויות: בפרט מביאי הבשר. אם מישהם מרגישים שהמשימה כבידה כספית או מסיבה אחרת, שינסו להתחלק עם אחרים או יודיעו לי (עם חלקכם תיאמתי אך לא הספקתי עם כולם). מי שרוצה לתגבר או מגיע בלי הודעה מוזמן להוסיף: חטיפים, פירות, בירות, מיני מאפה ותרגימה ככל העולה על דעתכם וגם מה שלא יעלה על הדעת... מצורף קובץ בו דחוסות 3 מפות הגעה וכן הסבר מילולי. כל חברי הפורום וחברותיו, לרבות משתתפים פסיביים לחלוטין, מוזמנים להגיע !! (רצוי לתאם מראש אבל לא הכרחי) ולמשימות: קותי: רוגלך ויין לבן פליקס ואדוה: משקאות קלים לא דיאט (2 קולה, תפוזים, מנגו) יגאל: משקאות קלים דיאט שיח: פיתות, טחינה סקיפר, אלה: כלים חד פעמיים (צלחות, כוסות, סכו"ם). נהיה עד 40 איש. ליזרד: סלטים, חמוצים אלון: סלטים, חמוצים נבו: נרגיל, בשר (כשר) מנטה וקברנונית: בשר (כשר) רפי ומיכל: בשר (כשר) ארז: בשר (כשר) דולפינה: עוגות / עוגיות דנה: בראוניז וכו´ מירץ´: מאפינס ויין אדום רונית: מאפה ביתי ו/או פירות (ענבים וכולי) ניב ד: פירות ניב ק (שפ"ד) : פירות ויין טוב... פרינסס וספה: חטיפים, ולבחירתך... שלומי פלניצקי ושותפו: אבטיח קר או שניים צחי: שיפודי ירקות לצמחונים יוסי נ: מיתקן מנגל (כשר) ופחמים (לא צריך להביא גיבוי: מקסימום יש שכנים בקיבוץ) הפתעת הערב: מי שלא יגיע – יפסיד ויאכל את הלב... טרם אישרו אך מצופים בחום: יוני אלון: חיבר: זהרון: התנצלו אך לא יוכלו להגיע: גרזנית, הולנדי, נפתלי (תירוץ לא משכנע!...) אז להתראות ביום ב´, החל משמונה בערב! אבי ע. נ.ב. מסתבר שתפוז לא מאפשר שליחת זיפ. אני מצרף את ההסבר המילולי, ובהמשך אשרשר מפות.

אבי ע

New member
יש כמה וכמה הצעות טרמפ מת"א ../images/Emo26.gif

אם מישהו/י זקוק, שייצור קשר.

אבי ע

New member
דיל דקה 91: כרטיס חינם... עדכונים ../images/Emo39.gif

יש כבר כלים חד פעמיים לשלושת המפגשים הבאים, לא צריך להביא עוד... נבו ורפי מבקשים ממנטה וארז להתקשר בדחיפות לתיאום הבשר הם מביאים 3 קילו שיפודי פרגית ו 3 קילו קבבים...

lizard

New member
לאלון - נושא סלטים

תתקשר אלי בבקשה - 052-562237. מיכה

גרזנית

New member
אולי אגיע ../images/Emo20.gif

מחר אני נוסעת לחיפה ברכבת אם מישהו יוכל לאסוף אותי בדרך אז אולי אוכל להגיע כמו כן אזדקק לטרמפ לאיזור המרכז בסיום המפגש ועוד יותר טוב לאיזור ב"ש טלפוני הוא 054-227300 תודה

lizard

New member
איזור המרכז

אני יכול לקחת אותך בחזרה לתל אביב והסביבה או נתב"ג מיכה

אבי ע

New member
את לא תאמיני אבל ../images/Emo39.gif

יש לי בשבילך טרמפ חזרה עד הבית. צרי קשר אבל בישיבה על הארץ (שלא תיפלי מהכסא)... : - ))))))) נ.ב. ותתחילי לעבוד על העוגות...

פליפר.

New member
גרזנית יקרה ../images/Emo13.gif

אני גר מאד קרוב לחיפה ואני אשמח לאסוף אותך לגבי חזרה למרכז - זה קצת לא בכיוון שלי

denna

New member
../images/Emo18.gif אבי, לא אמרתי שאני באה!

אני רוצה לבוא, אבל זה תלוי בשעה ובמצב הפיזי שבו אני אחזור מהלונה-גל. פיכסססס (אני שונאת לונה-גל) אם בכל זאת אגיע, לא יהיו בראוניז
מצטערת... ביי דנה

אבי ע

New member
שינויים ועדכונים קלים ../images/Emo39.gif

גרזנית עושה מאמץ ומגיעה, מביאה את עצמה... יש מי שמביא דגים. שרקי שרקי מגיע ומביא 30 פיתות (במקום השיח´).

אבי ע

New member
חסרים כלים חד פעמיים ../images/Emo39.gif

אם יש מתנדבים לכך... צלחות, כוסות, סכו"ם, מפיות...

פליפר.

New member
אני אביא (בנוסף למה שסגרנו) נ.ב

כתבת לי להביא בשר ובטלפון אמרת לי רק פחמים - מה להביא?

אבי ע

New member
כן, תביא כלים חד פעמיים ובשר ../images/Emo39.gif

לא פחמים, כי יוסינ מביא את מתקן המנגל ועמד על כך שיביא גם את הפחמים בעיסקת חבילה
קח בחשבון 30-40 איש. לגבי בשר, אולי תתאם עם האחרים שמביאים למניעת כפילויות ותאום כמויות.

למעלה