מפגש ידידים ואולי גם חדשים-

ענבר פ

New member
מפגש ידידים ואולי גם חדשים-

כפי שכולם יודעים,(אני מקווה שיודעים), נערך מפגש ידידים של כל הפורומים. אני יודעת שפה יש המון פנים חדשות ואני חושבת שהגיע הזמן שכולנו נפגש, למען הכיף, בית קפה, קפה ועוגה, לא משהו מחייב. יום שלישי הקרוב,13.05, בשעה 20.30, בבית הקפה קפקא, רחוב יבנה 21, תל אביב. כל משתתפי המפגשים הקודמים יקדמו בברכה פנים חדשות. (גם אני). למי שיש שאלות, אפשר להשיג אותי בטלפון - 068-540401. יום טוב.

קלארנס

New member
איזה פורומים?

וגם (מותר להתבכיין?) למה יום שלישי?
מה עם אלו שעובדים ולא גרים בת"א?

ענבר פ

New member
ארבעת הפורומים

טרנסקסואליות בישראל, נענע, תפוז וגו גיי. (בתקווה שיבואו מכל ארבעת הפורומים למפגש). חשבתי על ימים אחרים, אבל זה לא מתאים כל כך מבחינת בעל המקום. אני מניחה שלהרבה אחרים יהיה קשה להגיע, במיוחד אם מגיעים מחוץ לעיר ועוד באמצע שבוע, אבל.... ע.

matanbu

New member
גמאני לא אוכל להגיע

אמא העיפה אותי מהבית פעם שעברה (יום שלישי) שרציתי לסוע לצפון. אז הפעם זה די קלוש - עד שירגע העניינים.

ענבר פ

New member
מפגשי הפורומים לא נגמרים

תמיד יהיה נוסף אחרי חודש, פלוס מינוס, כך שתוכל להשלים עד אז עם אמך.

eleberth

New member
אני אנסה לבוא

אבל אם אני בא מישהו יוכל לאסוף אותי מתחנת האכבת כי אני לא ממש מכירה את תל אביב ואין לי מושג איפה הקפקא הזה

eleberth

New member
אז???

מישהו יוכל לאסוף אותי מתחנת הרכבת???????. למה אתם לא עונים??????

eleberth

New member
אלא מאיתנו שלא היו

ממש רציתי ללכת למפגש אבל בסופו של דבר לא הצלחתי להגיע אז אני אשמח שאלא שכן היו יספרו קצת איך היה מי היה ומה החמצתי

DarlingAdam

New member
נפגשים במצעדים?

רוצים לארגן מפגש פורום במצעד תל אביב או ירושלים, או שניהם?

ענבר פ

New member
לא, דארלינג אדם..

למפגשי הפורום מגיעים טרנסג'נדרים אשר חבויים בארון ומפגש זה הוא המפלט היחיד שלהם, בינתיים. אני לא חושבת שמצעדים הם התשובה בשבילם. זהו מפגש, בבית קפה, אוירת בית קפה, אחד מדבר עם השני, מחליפים רשמים וחוויות. ע.

קלארנס

New member
אני אשמח.

ומעדיף את ירושלים שלט/באנר? או שזה לא מתאים? ואולי נהיה מעטים מדי בשביל זה
יש קבוצת טרנסג'נדרים שצועדת בד"כ? לא ראיתי

eleberth

New member
המצעד באילת פשוט רחוק מידי....

כאילו זה באילת ולאנשים יש לימודים מבחנים ועבודה אם כבר במצעד בירושליים ותל אביב שאליהם אפש להגיע ליום אחד ולא להפסיד הרבה בכל אופן די התכבנתי להגיע למצעד בתא אז אם למישהו בא אז למה לא וגם לדעתי עדיף לדון יותר בקפקא כי זה יותר קרוב וגם יותר זמין כי זה בער והכל

matanbu

New member
אבל הוא יוצא סופשבוע

ואפשר לוותר על שישבת אחד בשביל כיף :) HTTP://PRIDE.EILAT.NET תכנסו :)

DarlingAdam

New member
בקשר למצעדים -

לא התכוונתי כתחליף למפגש בית הקפה, רק הצעתי את זה כתוספת. בקשר למצעד באילת - אם תארגנו, זה יהיה נהדר, סתם לא חשבתי על זה קודם :) אבל אני באופן אישי לא אוכל להגיע. בקשר לירושלים - אני חושב שיש קבוצה, אבל חשבתי שבלי קשר, נוכל סתם להיפגש (יהיו הרי בערך חמישה מאיתנו, באומדן אופטימי) על הדשא ולהגיד שלום.

למעלה