מפגש יום הזיכרון למותו של מייקל 25.6 ב-18:00

abigaillovesmj

New member
מפגש יום הזיכרון למותו של מייקל 25.6 ב-18:00

החודש ימלאו שלוש שנים מאז שהעולם בכלל ועולם המוסיקה בפרט איבד את אחד הכוכבים הכי נוצצים שלו. מצד אחד זה מרגיש כאילו עבר נצח ומצד שני ה-25.6.2009 מרגיש כאילו הוא קרה אתמול בלילה. ב-CRY מייקל שר – IF WE ALL CRY AT THE SAME TIME TONIGHT – ביוני כולנו בוכים וה-25.6 הוא זמן להתאחד כקהילה על מנת לזכור את מייקל ולפרוק קצת מהכאב.

ניפגש ב-25.6 בשעה 18:00 בפארק הירקון (איפה שהיינו בשנה שעברה) – מצורפת מפה עם סימון מקום המפגש.

נדליק נרות לזכרו של מייקל, נפריח בלוני הליום לבנים עליהם נכתוב דברי הקדשה וב-00:26 (שעון ישראל), השעה בה מייקל הלך לעולמו, נעמוד דקת דומייה לזכרו.

בבקשה תביאו איתכם כל דבר שלדעתכם יהפוך את המפגש למרגש ומוצלח. אפשר להביא גיטרות, נרות (מומלץ מאוד – כמה שיותר יותר טוב), רמקולים ניידים בשביל שנוכל גם לשמוע מוסיקה ושלטים ופוסטרים – כך שנוכל לקשט את האזור שבו נהיה.

מומלץ מאוד לבדוק מי מגיע ברכב מהאזור שלכם ולהגיע איתו. בנוסף המקום קרוב לרכבת האוניברסיטה ובקישור המצורף תוכלו לראות אילו קווים מגיעים.

במפגש אאסוף תרומות עבור כיסוי ההוצאות מכל מי שלא ייצא לו לתרום עד אז. הכסף הוא עבור הבלונים, הנרות ועבור זר הפרחים המעוצב שבהתאם למסורת נשלח גם השנה לפורסט לון.

כל המעריצים והאוהבים של מייקל מוזמנים להגיע – לתמוך אחד בשני ולזכור את מייקל ואת כל האור שהוא נתן לנו.

אביגיל

abigaillovesmj

New member
ככה מתאספים לפני שמחשיך ועד שחושך כבר

כל הנרות שלנו מוארים

morigo

New member
אני מקווה שאני אוכל לבוא

אם יתאפשר לי לבוא, אני אבוא באיחור רציני... מסיימת לעבוד רק ב-16:30 וגרה בירושלים...

thriller night

New member
זה יהיה כל הלילה?

וגם אני יוצאת וחוזרת לירושלים אז אם את רוצה אפשר איכשהו להתארגן יחד..

abigaillovesmj

New member
האמת שזה תלוי בכם

אני אשאר עד שהאחרון יעזוב חחח

ב-24:26 עומדים דקת דומייה ואחר כך אין משהו מסוים מתוכנן. בסביבות 20:00 נפריח את הבלונים. תבואו עד אז?

morigo

New member
אני מאוד מקווה שאגיע עד אז...

אני אמורה להגיע עד אז... ואני מאוד רוצה לבוא. אני בכל אופן מתכננת להתקפל קצת אחרי דקת הדומייה כי יום למחרת יש לי לימודים... אני מאוד מתרגשת רק שתדעו לכם
פעם ראשונה שאני משתתפת באירוע מייקלי...
אני אשמח שנתארגן ביחד, בואי נמשיך בהודעות פרטיות ונקבע...

Johnny707

New member
פעם ראשונה שאני כותב כאן

מעולם לא הייתי באירוע מייקלי. אני אינסה בהחלט להגיע.

האם ידוע על עוד אירועים שיתקיימו לזכרו של מייקל?

תודה

Aneduune

New member
99% שאגיע

אני גם אהיה ברמת גן באותו זמן אז בכלל.
מה שכן, אצטרך לפרוש בסביבות תשע כי אני גרה די רחוק ויש לי קורס למחרת \=
אבל כמו כל שנה, אין ספק שזה יהיה משמעותי.
כמה כסף את אוספת?

abigaillovesmj

New member
אני אוספת בשביל הבלונים 20

שקלים. אם את מעוניינת לתרום לזר אז אשמח לכל דבר בנוסף - 50 יהיה מעולה. כלומר 70 ביחד.

למעלה