מפגש? יום ראשון? עזריאלי?

kombinaizer

New member
מפגש? יום ראשון? עזריאלי?

מישהו בא לו על זה? אני כנראה בטוח בא, ואת\ה?
יאללה תזיזו תתחת הכבד שלכם ובואו נפגש כמו כל פורום.

bitcho

New member
גבר יום

ראשון לא כדאיך לעשות כי יש מפגש ישראבלוג(אני יודע את זה לא כי אני מתעניין בזה אלא בגלל חבריםחחחח) בעזריאלי ואם אין לך סימפטיה לפאנקיסטים אז..

kombinaizer

New member
אני יודע את זה

וזה לא מפריע בכלל, להפך יהיו מי לצחוק עליהם כמו כל חג

bitcho

New member
חחחח לצחוק

חחחח נחמד אתה חחח מה יש לצחוק--- לא מצחיק יש לי פול חברים פאנק-אימו-סקייטרים(או בשמם הכללי של כל המצוינים הנ''ל-פריקיםחחחח)

kombinaizer

New member
לי כל החברים כאלה

זה לא מפריע לי לצחוק גם עליהם ולאדע, כשאני רואה ילדה על 4 שמחובר לה שרשרת ברזל והיא נובחת עליך זה מצחיק טילים

S h A y K i

New member
היי זה לא יפה. ../images/Emo10.gif

אני 3> אימואים וכאלה..הם שקסיים. אור אתה סתם קנאי

kombinaizer

New member
אני האחרון שיקנא במושפלים האלה

שילכו לנשק מראות או משו כזה.

S h A y K i

New member
כן הא..

איזה חרטטן עובדה שנכנסת לדיכי וכמעט התחלת לחתוך וורידים רק בגלל ש"הסתפורת לא יצאה טוב" חחח
חוצמזה הם לא מושפלים וזה לא יפה שאתם יורדים עלייהם

S h A y K i

New member
מה הם הורסים בדיוק?

באותה מידה הם יכולים לצחוק גם עלייך עם התספורות שאתה עושה ואיך שאתה מתלבש. הם לא מזיקים לאף אחד ולא הורסים מוזיקה לאפאחד. אם בא להם לשמוע אימו\סקרימו\מטאל\כלמיני כאלה, זאת זכותם והם יכולים לצחוק עלייך שאתה שומע ראפ והיפ-הופ באותה מידה.

bitcho

New member
טעות מרה בפיך!!!

יש בהודעה שלך משו לא נכון שמאוד לא מוצא חן בעיניי חחחחח חשבתי שהאנשים פה מבינים עיניין אבל" שומע ראפ והיפ-הופ " קילקל את הרמה חחח אני מצפה ששתקני את עצמך .

S h A y K i

New member
תצפי עד מחרתיים.

זה שאני אוהבת כלא 6 לא אומר שאני חייבת להבין בכל הסגנונות ובכל השמות של הסגנונות אני שומעת מה שאני אוהבת וזהו זה לא בדיוק מעניין אותי... באמת מצטערת שאני "מורידה את הרמה של הפורום". בעצם.. לא אני לא מצטערת, בעיה שלך.

bitcho

New member
חחח

לקחת קשה הע? חחחח טוב מצטער אם נעלבת - לפי הטיעון שלך חח את צודקת כי אממ באמת יש המון אנשים ששומעים כל מיני סגנונות ולא מתעמקים ונכסנים חזק בסגנון אחד וממש יודעים את יסודותיו הגדרתו וכ'ו...

S h A y K i

New member
לא נעלבתי ../images/Emo13.gif

ולא לקחתי קשה פשוט הייתי בשוונג של הוויכוח XD

kombinaizer

New member
שיהיה להם בכייף

אבל זה עדיין מעצבן, כשאני רואה בן שמתלבש כמו איזה פוסי זה מעצבן אותי. זאת רק דעתי כמובן. בקיצור מיצינו.

S h A y K i

New member
רסמי מיצינו

וזה לא צריך לעצבן אותך בנים שאוהבים להעתיק ממך את הסגנון לבוש שלך XD סתםםם אור סטייליסט סגדו לו

למעלה