מפגש לילה אחד

jordena

New member
מפגש לילה אחד

דיברנו בטלפון ממושכות קצת חששתי לפגוש אותך , חשבתי לעצמי עוד אכזבה - מיםגש דרך האינטרנט הכל נשמע יפה והשיחות קולחות אבל כשניפגשים פיתאום אן כימיה - רק להוכיח שהמיפגש האנושי אחד מול אחד הוא הכי חשוב, אבל בימנו האינטרנט זהוא מקום נוסף לפגוש אנשים, היגעת אילי הביתה ,היצצתי דרך החלון לראות אותך יוצא מהמכונית ואמרתי לעצמי " מממ לא רע...." ניכנסת נישמעת מאד מנומס בטלפון גם קצת נאיבי כמו אחד שלא איבד את הילד שבו ולגבי חברה בגילנו שנות הארבעים זה היה מרעננן ...לפעמים נידמה לי שהרבה גברים ונשים איבדו את התמימות הזו ואני כל כך לא רוצה לעשות זאת...עוד רוצה להאמין באהבה אמיתית ברומנטיקה מיושנת...אהבה אמיתית שוב ...אז ישבנו ושוחחנו עד שעות הבוקר המוקדמות היה כבר 4 בבוקר הוקסמתי ממך חשבתי שקסם הולך ביננו גם דיברת על העתיד וניסית למצא חן בעיניהשיחה קלחה ....טוב אז התנהגתי בניגוד לכל ה "חוקים" "כללים" וכל מא שאמא שלי וסבתא שלי אמרו לי... דאגתי , ידעתי שיש לך דרך ארוכה לנסוע ולא רציתי שתצא בחושך תיארתי לעצמי ששבוקר יהיה יותר בטוח לך להגיד הביתה....ניכנסנו למיטה ומיד נירדמנו ...לפתע התעוררנו ומצאנו את עצמנו מתנשקים ודבר הוביל לשני וכבר הייתה בתוכי ...לא זה לא היה סקס מדהים...היה כזה נח כמואנשים שמכירים אחד את השני הרבה זמן..בלי זיקוקים גם לא ציפתי ולא התאכזבתי זה אף פעם לא מי יודע מי בפעם הראשונה ... שאלת אותי מה אני עושה מחר ושאלתי אותך אם אתה רוצה לבא ...אמרת כן... התקשרת שהיגעת לביתך ולא שמעתי ממך התקשרתי בערב לברר באזה שעה תגיע כדי להכין את ארוחת הערב...ואתה נשמעת קר וכועס אפילו.... מאז לא שמעתי ממך יותר....אז רציתי שתדע מה אני הרגשתי ...הרגשתי כל השבוע לא יפה , דחויה לא מושכת....חשבתי לעצמי אזה אידיוטית הייתי שבטחתי בך הרי בעצם אני לא מכירה אותך...התביישתי כעסתי לעצמי שלא הקשבתי לחוקים...רציתי להגיד לך...אם כל מה שרצית זה להשכיב אותי למה טרחת כל כך לחזר אחרי ולדבר שעות ולהציג את עצמך באור שונה הרי שנינו ילדים מבוגרים...ועכשיו שכן נכנסנו למיטה ...הרי לא התפלשת בבוץ נתתי לך את הדבר היקר ביותר לי משהוא שהוא חלק חשוב ממני וכל מה שהירגשתי בחזרה זה בעיטה בבטן... לקח לי כל השבוע להתעשת ולהבין שאני אוהבת את עצמי ואני שווה שיאהבו אותה ושאתה הייתה סך הכל "שמוק" פחדן חסר ביצים ...וככה לא מתנהגים לליידי אשה ..לך יש שתי בנות לא הייתה שמשיהוא יתנהג אילהן ככה ..תחשוב על זה ...יושר זה ללכת על הסוף אומץ זה להיות במצב שבו אתה לא בטוח ..אני הראתי יותר אומץ( או טיפשות ) לקחתי סיכון עליך ..אומנם היפסדתי אבל לקחתי סיכון ואני לא אתן לאף אחד לקחת זאת ממני ..אני לא מתכוונת להיות מרירה וחשדנית אני מתכוונת להמשיך את חיי עם עיניים פקוחות ולהמשיך להאמין בעצמי ובגברים אחרים...אולי פשוט פעם הבאה לקחת את זה יותר לאט ולא לחשוף את עצמי מייד כמו שהמשורר ´ אהבה זה כמו ברמאדן מתחיל בירית תותח הבטן החוצה אבל תמיד לשמור חלק לעצמי כמו שהצבא המנצח ביותר בעולם שומר לעצמו דרך נסיגה" זהוא ביי ושיהיו לך חיים יפים.

יש אנשים

ואני מודה שעד היום נתקלתי רק בגברים כאלה, למרות שאני בטוחה שישנן גם נשים, שיהיו מוכנים ליסוע קילומטרים רבים, לחזר כאילו חייהם תלויים בכך ולפזר הבטחות מרהיבות עין כי לקבל ז... סבתי החכמה תמיד אומרת לי (בצרפתית אמנם, אבל אני לא מבינה כלום בשפה הזו חוץ מזה) "מילים לא עולות כסף". ומישהי חכמה מאוד בעברי אמרה לי "אל תקשיבי למה שגבר אומר. הקשיבי למה שגבר עושה". אלו החוקים הקיימים אצלי. לא ספר כללים ולא בטיח. אז הנה, נכווית מעט. דרגה א´. לא משהו קריטי מדי. השאלה היא מה את לוקחת לעצמך מההתנסות הזו. מה למדת? ואם למדת על משהו שלא עושה לך טוב - אל תעשי אותו יותר, ותהה רמת החשקומיצינים אשר תהה. רק דבר אחד - טיפשה לא היית. חתולת הנפש.

הטייסת

New member
נו,באמת .

אני ממש לא רוצה לפגוע אבל אני חייבת להגיב. למה נשים הן עם טיפש? גורדנ? אנחנו שוות אותם, למה להכניס את עצמך לגועל של האינטרנט הז´ הזה? הא? מוזי מותר לכתוב כאן ז´? מתיי תלמדו?

הסקה קלאסית

נשים הן עם טיפש - קביעה שלך. את אישה - קביעה של הטבע. אז מה המסקנה? אהמ.. לא נעים, הא?
ואני עדיין מחזיקה בדעתי שמה שקרה באותו הערב אינו מעיד כהוא זה על טיפשותה של הגברת. רק על טיפשותו של האדון. חתולת הנפש

אאוט

New member
ואני עדיין מחזיקה בדעתי ..

שאין כאן אשמים כי בישבילה הירח היה אצלו בידיים ..אך בישבילו
בשמיים

jordena

New member
אף אחד לא היה אסטרונאוט פה

לא ציינתי שום דבר לגביי חלומות בהקיציץ ...יברתי על יושר וכנות בן שני אנשים ואם הירח אצלו היה בשמים...זה בסדר גמור מצידי יש עוד כוכבים בשמים...לא מתבכיינת ולא חושבת שזה סוף העולם ..אבל להיות גבר זה להיות גם ג´נטלמן...מה רע בכך

רגע אחד, בבקשה. מוזה - לכאן../images/Emo46.gif

אני לא הוספתי כל אייקון להודעה שלי. מהיכן הופיע התפוזון המחייך? האם מישהו כאן עורך את הודעותי? ממתינה לתשובה. חתולת הנפש

ה מוזה

New member
אף אחד לא עורך כאן הודעות -

לא נהוג ולא מקובל לערוך הודעות בתפוז . במידה ויש הודעה שיש בה תוכן הדורש שינוי - מתבצעת תמיד פנייה למעלה ההודעה שישנה את תוכן ההודעה . אין לי מושג כיצד הופיע חיוך בהודעתך . האם שאר ההודעה שונה?? את יכולה לפנות אלי במסרים ?בבקשה ... אני אבדוק את זה . ומבטיחה לך - אין , לא היתה , ולא תהיה פה עריכת הודעות ללא הודעה מוקדמת והסכמת הגולש . ואין כאן "מישהו" אחר מלבדי .

למעלה