מפגש לינוקס

thezal

New member
מפגש לינוקס

כרגיל, המפגש יתקיים ביום שלישי בפאב "יהודה הלוי" ברחוב "יהודה הלוי" בת"א, בשעה 18:30. וכמובן, כולם מוזמנים. יריב

Rul3R

New member
שאלות

מה עושים במפגשים האלה? מכיוון שזה "פאב", יש הגבלה לגילאים מסויימים? מי בא בדרך כלל? מי מארגן את זה? ושוב.. מה עושים שם?

thezal

New member
פתוח לכולם!

זה בית קפה לא פאב...... אין שם הגבלת גילאים. יש לזה פרופיל של מפגש חברתי...וגם אפשר להשכיל זהו כבר מפגש ...אנלא יודע כבר...... והוא מוצלח מאד לפי דעתי...

הראל

New member
אל תצפה להרצאה אקדמית ../images/Emo132.gif

מפגש, כשמו כן הוא. נפגשים אנשים. אלו שכבר מכירים, מחייכים אחד לשני ומספרים בדיחות. אלו שלא מכירים, בוהים ומנסים לנחש מי הוא מי, מנסים להדביק את הכינויים שבפורום לפרצופים. תראה אנשים מכל הסוגים, החל בתלמידי תיכון, דרך "צעירי היי-טייק" מלוקקים ועד זקנים כרסתניים. מדברים, כל אחד על מה שקרוב אליו, החל בחברות וכלה בנכדים (תלוי בגיל כמובן). מפעם לפעם עולה שאלה בנושאי לינוקס ומערכות הפעלה, שאלה שכדאי להאזין לה וכמובן גם לתשובה. כדאי לבוא, ולו כדי לדעת עם מי אתה מדבר פה

מי "צעיר הייטק מלוקק" ???

דווקא חצי מצעירי ההייטק המלוקקים - נראים כמו פועלי בניין שברחו מהאתר בניה (האמת או הם סתם דומים להומלסים).. אגב, אותם חבר´ה נסעו בשבוע שעבר להרצאה במועדון בחיפה ... אני יכול רק לומר שכמה מהם זכו לכינוי "שודדים" או בעברית "ליסטים" ..

ezaton

New member
אני חושש שאני עסוק מכדי להגיע

אמנם עכשיו אני שוהה הרבה בת"א (במהלך השבועיים האחרונים), אבל אני בכלל חיפאי. חבל לי על פיספוס המפגשים בחיפה. את התל-אביביים לא ראיתי עדיין
אני לא מבין איך אפשר לקיים מפגשים במקום בלי לוח וכלי כתיבה. ממש לא. Ez

הראל

New member
לא התכוונתי להעליב

וכדי למלא את משבצת "ה"סבאים" המדברים על נכדיהם. אני מקווה שאוכל להגיע. כמובן אם אצליח "להשתמט" מהנכדים (או אולי ... שאביא אותם איתי?)

למעלה