מפגש מגדלי זוחלים

מפגש מגדלי זוחלים

בניגוד לפירסומים בפורום אחר המפגש שמתוכנן להתקיים ב8 לאפריל תוכנן כבר מאמצע החודש הנוכחי ולא לפני יומיים כמו שפורסם. המפגש הינו מפגש מגדלי זוחלים ואינו מיועד להיות מפגש "פורום זוחלים" כזה או אחר. כמובן שכל חברי הפורמים מוזמנים להגיע אבל שום פורום לא יכול לקחת קרדיט על האירגון. המפגש מאורגן על ידי מספר אנשים שהעיקרי שבהם הוא רפאל יפרח ולא אף אחד אחר. איך יתכן שאדם הרואה את עצמו וגם מכנה את עצמו "הפרוייקטור" יפרסם אירוע אותו הוא יוזם ומארגן שבוע וחצי אחרי שאותו אירוע התפרסם בפורום הזה? אותו "פרוייקטור" לא חידש כלום ולא שינה כלום בסדר הדברים שתוכננו להיות באירוע. אין מדובר כאן על מלחמת יוקרה בין פורומים שונים פשוט צריך להניח את הדברים במקומם, ולתת לאנשים אפשרות לדעת את האמת בנידון. אני מצרף קישור להודעה שפורסמה בפורום זה הרבה לפני ש"הפרוייקטור" ידע ופירסם את האירוע. הנה ההודעה. פרטים נוספים לגבי תוכן האירוע ניתן לראות בלוח האירועים של הפורום.

naja

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

לא מסכימה איתך ../images/Emo46.gif

מי שביקש מאוהד להגיע זה ילד הג'ונגל - רפי. הוא התקשר אליו וביקש ממנו לשתף פעולה. אוהד מתכנן את הכנס של פסח כבר יותר מחצי שנה ואפילו פירסם את זה לפני מספר חודשים, אבל הוא לא הצליח לקיים אותו מחוסר זמן. הכנס של אוהד תוכנן עם בית החיות כי הם חברים טובים. לאחר שילד הג'ונגל ביקש מאוהד לעזור לו, הם נפגשו השבוע כמו שאוהד כתב באתר אקזוטיקפטס, יחד עם הווטרינר דר' מאורר, והם תיכננו את כל הכנס הזה. אני חושבת שאולי אתה כועס שלא ביקשו ממך להעביר הרצאה, אבל זה לא אומר שאתה צריך להעביר ביקורת! אוהד לא מדבר עליך אז אל תדבר עליו מאחורי הגב. אני אישית מרוצה מאד מההסברים של אוהד וממה שהוא לימד אותנו, הוא יודע מה הוא מדבר, הוא מכיר המון ומגדל בעצמו הרבה מאד בעלי חיים (ראיתי אותם
). הוא מתעסק בעיקר עם כל מני פרוקי רגליים כמו טרנטולות והרבה לטאות. נחשים הוא לא ממש אוהב (גם אני לא) אבל יש באתר שלו גם אנשים שעונים על שאלות על נחשים. אני הבנתי שרפי היה צריך להחזיר לו דברים וכנראה שהם הסתדרו. בכל מקרה תדעו לכם שאמנם אוהד מרכז את הכנס הזה כי ביקשו ממנו עזרה, אבל הוא עובד כבר על הכנס הגדול של הקיץ, אז שלא תגידו שלא ידעתם.

יתכן מאוד שאוהד דיבר על מפגש פורום

שאותו הוא מנהל כבר כמה חודשים. אבל אין שום קשר בין מה שהוא חלם עליו למפגש מגדלי זוחלים (שאינו קשור לשום פורום כמו שצויין כאן בהודעה הראשונה) אותו יזם רפאל יפרח. רפאל יפרח הוא המוח המבצע מאחורי כל העניין וכל מה שאוהד פרסם כבר היה סגור לפני שבוע. תסתכלי על ההודעות בפורום הזה מאמצע החודש בזמן שאוהד בכלל לא ידע על המפגש, כאן כבר פורסמו הודעות. כשאוהד ראה שמארגנים מפגש ולא פנו אליו הוא החליט לנסות לטרפד את המפגש על ידי הודעה שרמזה בצורה די ברורה שהמפגש נדחה מסיבות אלו ואחרות. עובדה שברגע שרפאל יפרח דיבר איתו בטלפון הוא מיד הוריד את השירשור ההוא. רפאל יפרח הזמין את אוהד להשתתף כמו שהוא הזמין כל מני אנשים שהוא חשב שיוכלו לעזור להריץ את העניינים. אוהד החליט על דעת עצמו לקחת את כל הקרדיט לעצמו כשלמעשה הוא לא עשה כלום ואת כמו אחרים מחברי הפורום אותו הוא מנהל כבר ראו את הפרטים על המפגש הרבה לפני שהוא פרסם משהו בנידון. לאוהד יש אולי הרבה פרוקי רגליים אבל כמעט כולם (99%) הגיעו אליו בשנה האחרונה או אפילו בחצי השנה האחרונה ולכן זה לא דוגמא לאחד שיש לו המון ניסיון. לאוהד יש סיבות אחרות שבגללן הוא לא מגדל נחשים וזה לא בגלל שזה לא מעניין אותו. לסיכום: אוהד לא מרכז כלום, לאוהד הוצע לשתף פעולה במקום להרוס רעיון טוב, והחליט שסיוע קטן אומר שהוא יהיה מנהל המפגש ו"יוזם" כשבמציאות אין לו קשר לרוב המגדלים בארץ (חוץ מזה שרובם יודעים על המפגש הזה כבר כמה שבועות).

אתם ממשיכים בקו התוקפני

וכל מה שאני יכולה לומר לך זה שאוהד סיפר לי באופן אישי על המפגש המדובר, מצד אחד הוא שמח שסוף סוף יוצאת תערוכה לפועל (אני מזכירה לכם שגם בפסח לפני שנה אוהד קיים תערוכה, אשר גם בה רפי יפרח לקח חלק, זה לא שיתוף הפעולה הראשון שלהם ביחד!!! ולפני שנה אוהד הוא זה שהזמין את רפי, כך שרפי לא המציא שום דבר חדש). מהצד השני אוהד וויתר על קיום התערוכה שלו ושל בית החיות בפסח והם כבר מתכננים עד כמה שידוע לי את התערוכה של אוגוסט (קיץ) עם עוד כמה מגדלים אחרי עונת הבקיעות, כי לא היה לו זמן להכין אותה. אני רק יכולה להגיד לכם שאני מכירה את התחום הזה כבר לא מעט זמן, ולא משנה מה תגידו - אוהד היה כאן לפניכם!. הוא ניהל את פורום וואלה! במשך הרבה זמן (שנה וחצי-שנתיים) ואחר-כך הקים אתר מדהים!! (אני לא רוצה לעשות פירסומת, אני לא חושבת שזה יפה ואני גם לא רוצה "לקחת צד"). בנתיים אתם החלטתם להתחרות בכל מה שהוא בנה ובכל המגדלים החדשים שהוא הכניס לתחום. אני חושבת שאם אתם לא משתפים פעולה אחד עם השני, לפחות על תכתבו אחד על השני מאחורי הגב, אני יודעת שאוהד לא עושה את זה לכם ולכן אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים אם ככה אתם עושים. חוצמזה - איך אתם יכולים להגיד שהוא לא ידע מההצעה של רפי? הרי כל המרצים שם הם מנהלים באתר שלו...חחח... תחשבו קצת....

o r i 6 6 6

New member
דעתי

כל הויכוח הזה מיותר לגמרי וחוץ מזה, אוהד לא מרצה שם בתחום הזוחלים אלא בתחום החרקים, אז לפי דעתי זה לא צריך לעניין אנשים שמתעסקים בזוחלים. אני יהיה שם, ואני בטוח שלכל מי שיהיה שם יראה הרבה זוחלים יפים ויהיה לו כיף וישכח מכל הריבים האלה....

naja

New member
../images/Emo46.gifשיהיה ברור דבר אחד.

את ההודעה שמחליפה את ההודעה המקורית שלי לא אני שמתי. אני עומד מאחורי כל מילה שנמחקה ולא חוזר בי. לאחר שאני אקבל מהנהלת תפוז הסבר למה שלא היה בסדר בהודעה שלי, אני אחליט איך להמשיך את הסיפור.

למעלה