מפגש? מודיעה אני בחשש...

פרלמנים

New member
מפגש? מודיעה אני בחשש...../images/Emo27.gif

בשל כל הביטולים האחרונים אני מודיעה בזהירות שכנראה יש מקום ויום! יום ד' הקרוב 24.1.07, אצל הפישים בפדואל, בסביבות 17:00 חיה, אשרי שזה בסדר... ובואו נתחיל לשרשר כאן אישורי הגעה שבסופם- מפגש אמיתי ומלהיב! נתארגן על כיבודים, שיירת מכוניות לפדואל וקדימה לדרך! ג'סיקה

פרלמנים

New member
|כלנית../images/Emo65.gifיצאה הודעה קצת מצ'וקמקת

אז עכשיו אוסיף שמייח! אני כבר מחכה בקוצר רוח. הלוואאי שייצא לפועל הפעם! ג'סיקה

יחיאלוש

New member
אין תרוצים- כולם באים!!!

למיטב ידיעתי ובדיקתי- עד 21:00 בערב אין לי שום אירועים מיוחדים... מחכים לכולכם, יהיה כיף. משפחת פיש.

נשמח תודה,, מקווה שנוכל להתארגן...

שבת שלום אז מי מביא מה ועד כמה זה חשוב שזה יהיה גלאט כשר אם בכלל?????

טאניוש

New member
לאון עם דלקת ריאות ../images/Emo122.gif

גם הסיכוי הקטן שהיה נמוג לו. תהנו. <ואני מיואשת לגמרי. אנחנו אצל הרופאה פעם בשבוע בלי הגזמה. פעמיים ברונכיליטיס, "סתאם" ויראליים באמצע, פריחה לא ברורה, והנה עכשיו חטף דלקת ריאות. כל זה תוך חודשיים.>

sigis7

New member
מזכיר לי

זה ממש מזכיר לי את העבר שלנו ואז הכרנו רופא מצוין במבשרת, והכל השתנה טפט טפו . אשלח לך במסר את מס' הטלפון שלו ושלי, אם את מעוניינת.

פרלמנים

New member
../images/Emo41.gifלגבי המפגש...התארגנות.../images/Emo202.gif

ערב טוב, הכל מזדחל לאיטו השבוע...מקווה שכולם יכנסו לפורום ויראו את ההודעה בזמן. איך מתארגנים על כיבוד ליום ד'? אמא של אליעזר שלמה תביא עוגה, מה אנחנו מביאות? לדעתי, מי שמטבחו אינו כשר בבית-כדאי דברים להביא קנויים. צריך להתארגן על כמה דברים כדי שיהיה כיף וטעים. אני מניחה ששתיה חמה הפישים ידאגו (חיה? כן?) מה עוד צריך? לגבי נשנושים לילדים, אולי כדאי שאתן תגידו מה צריך כי דניאל עדיין תינוק ואין לי מושג מה ילדודס אוכלים (נוגה, תמיר...) וגם אנחנו, השמנות(
לא ראיתי אתכן, אבל אני דובונת בכל אופן), מה ננשנש? לגבי הנסיעה, צריך לארגן שיירה מצומת קסם, מתי? יום רביעי כבר כאן! בואו נתארגן! ג'סיקה

תחיצ

New member
גם אנחנו באים

אם מישהו רוצה עזרה בהגעה מאזור ירושלים (אבל דרך השטחים) - אשמח לעזור כמובן שנביא
חיה - יש לך בקשות מיוחדות?

למעלה