מפגש מחלקתי ביום ג'

מפגש מחלקתי ביום ג'

הפור נפל על יום שלישי 1.1- אמור להיות מז"א חמים. נפגשים בשעה 14:00 בגני יהושוע בת"א (מיקום מדויק בהמשך) וחוגגים בזבוז של סימסטר שלם. אני צריך שכל אחד יביא חטיף או בקבוק שתייה או מאפה
כשר
ולמי שיש שמיכות פיקה ישנות או לונגים זה גם יעזור. אם יש בעייה או שאתם לא יודעים מה להביא - 054-2066056

בין אוניברסיטת ת"א ומוזיאון ארץ ישראל

מגיעים הקווים הבאים: 21 28 113 47 48 6 7 24 25 27 29 45 147 149 14 וכל קו שמגיע לאזור האוניברסיטה

telleran

New member
אחת ההגדרות המעניינות

ששמעתי ל"איפה נמצאים גני יהושע". מה עם "מול הלונה פארק"? מה עם "מול גני התערוכה"? מה עם ימינה ברוקח כשבאים מאיילון צפון? שמאלה ברוקח כשבאים מאיילון דרום? אפילו "ליד הגולפיטק" או "המימדיון" היה סביר. אבל- איך שאתה רוצה. (עם האוטובוסים והרכבות אני לא מתווכח כמובן)

Jony I

New member
כן, ולמען האמת בין מוזיאון א"י ואוניברסיטת תא

נמצאים התיכון שלי, ומוזיאון הפלמ"ח...

יהל86

New member
איך רואים שאת רחובותית...

המקסימום שיודעים להגיע זה לעקרון... הבנתי מחיליק שהרכבת מגיעה ממש קרוב, אז אני אבדוק רכבות ונשתמע..

Jony I

New member
הרכבת מגיעה דווקא ממש קרוב.

5 דקות הליכה, מקסימום.

Jony I

New member
חנייה

אפשר בקלות למצוא חנייה: מהצד של רמת גן, בשכונת שיכון ותיקים (רחוב רוקח, יואב, איתמר...) אופציות טיפה יותר רחוקות: אפשר לחנות גם בחניון של קניון אילון, וליד האיצטדיון יש את גשר המכבייה כדי לעבור לצד השני. בת"א אפשר לחנות בהדר יוסף וללכת טיפה ברגל. ויש גם חנייה בתשלום בחניון שמול הלונה פארק. מי שמגיע ברכבת שיצא מהיציאה לכיוון מרכז הירידים ולא לכיוון האוניברסיטה, יעבור את הכביש (שד' רוקח) וממול הפארק. נתראה מחר, חג חתול שמח, ושנה טובה לכולם!

Tsphinx

New member
זה לא גשר המכביה

גשר המכביה היה במגביל לגשר העץ ונבנה במיוחד למכביה ( אפילו החזרה הגנרלית לא עברה על גשר המכביה) גשר המכביה עצמו כידוע לא שרד את מצעד המישלחות שבישבילו הוא היה מיועד, וזו הייתה הפעם הראשונה בחיי שראיתי את המוות מקרוב מידי

Jony I

New member
ברור שגשר המכבייה התמוטת

אבל בנו שם גשר לזכר גשר המכבייה.

kachyy

New member
כל הכבוד רק...

פעם הבאה שיהיה בשרי.......
סתם באמת כל הכבוד!

למעלה