מפגש (מיני) ראשון בין שני הקינגים

מפגש (מיני) ראשון בין שני הקינגים

ובכן לאחר לבטים קשים , בעיקר בשל הבדלי הגודל הניכרים ביניהם , לאחר ששוחחתי עם אסף (NAJA) שכרגיל בסבלנות רבה עזר ותמך, החלטתי להפגיש ביניהם ולשמחתי הרבה הם מיד "ניגשו" לעניינים , אני מקווה שהכל יעבור בשלום ואם אפשר שיצאו כמה שיותר פרטים עם קו אחד אחיד (יש לי "פטיש" לסטרייפים) . הנקבה בת 4.5 בערך ,כ-1.20 אורך והזכר בן כשנתיים ואורכו כ-80 ס"מ , שניהם אצלי מגיל בייבי .

ולסיום...

תודה ל-NAJA כרגיל... בינתיים הפגשתי ביניהם שוב אתמול (יומיים לאחר המפגש הראשון ) ושוב הכל זרם כשורה ,היום האכלתי את שניהם ועוד יומיים אפגיש ביניהם שוב..... בהזדמנות זו הרשו לי לאחל לכולכם חג שמח וכשר (למי שאכפת).

רן333

New member
שיהיה בהצלחה!

אשמח לראות תמונות של המשך התהליך.

תודה , רן .

אשמח לעדכן ולהעלות עוד תמונות , אפגיש ביניהם בפעם השלישית מחר , אקווה שזה יספיק לתוצאות טובות כי לא אהיה בארץ כמה ימים. לדעתך אוכל לנסות שוב בהפרש של שבוע מהפעם האחרונה ? או שאין צורך . כמו כן ,אם זה "יתפוס", כמה זמן פחות או יותר יעבור עד ההטלה ?

רן333

New member
אני לא יודע לומר בודאות, אבל

אני מעריך שזה יספיק. אצל נחשים מהמין הזה לא דרושה תקופה ארוכה של הזדווגויות (כמו אצל חלק ממיני הפיתונים): ככל שידוע לי, בחלק גדול מהמקרים מספיקה הזדווגות מוצלחת אחת. לא הרביתי המון נחשים כאלה, אבל כשעשיתי זאת - מספר הזדווגויות בודדות (2-3) הספיקו. שיהיה בהצלחה.

זה מה שיצא?

הייתי מעוניין לדעת האם הנקבה מספיק גדולה לזיווג? הנקבה בת שנתיים.

tesnake

New member
מניינים אורי?

תחכה בסבלנות עוד שנה, לא יקרה כלום... אחלה חיה, נראית ממש טוב.

למעלה