מפגש מעריצים בסוכות - הגיע הזמן...

מפגש מעריצים בסוכות - הגיע הזמן...

להוכיח את נכנותכם לבוא... קודם כל, לא מצאתי מקום ממש מתאים לערוך את המפגש, והבית שלי לא מתאים... בכל מקרה, אני שוכרת מועדון ו... בגלל זה, אני אבקש תשלום קטן מכל מי שיגיע... דבר שני, התאריכים כנראה יהיו ה-5.10 - 6.10 שזה יוצא שישבת באמצע החופש. עוד דבר, בקשר לפרקים - אני רוצה שכל אחד, אך ורק מי שבאמת מתכנן להגיע, רצוי שידע שהוא מגיע, יפרסם 5 פרקים אהובים עליו מכל העונות (בקשר לעונה שישית, עדיין לא ידוע אם תהיה או לא) בפורום. מתוכם אני אבחר 15 פרקים או פחות, וכל אחד יבחר שניים... אני מודיעה מראש, הכנס הוא בשביל הנאה, בשביל כייף, ואם מה שאני מתכננת לא נראה לכם כייף, אני מצטערת אבל אני לא עושה טובות בשביל אף אחד. מי שלא רוצה לבוא, שלא יבוא... בכל אופן, אני אשמח לראות את כולם... שלכם, אלקסיס

*זינה*

New member
מיכלי, מיכלי... ../images/Emo66.gif

אני לא באה... סתאאאאאאם ממי אני בטוח באה!!! ובאשר לפרקים האהובים עליי: The Bitter Suit Sins Of The Past Fallen Angel Between The Lines Return Of Callisto שלך, זינה

חברה, תגידו אתם רציניים?!

סליחה שאני אומרת את זה... ברגע שאמרתי מפגש ומרתון כולם קפצו שהם באים, עכשיו, סליחה על ההשערה, אבל אתם שומעים כסף - אתם מתעלמים? סבבה! ככה אתם רוצים?

אתם יודעים מה? סבבה................

בגלל כפיות הטובה של כמה אנשים פה, הכנס הולך להצטמצם לפורום קטן מאוד, אז מי שאני לא מודיעה לו באיי סי או בטלפון שהוא מוזמן - שידע לא לבוא... אני לא אפרסם רשימה של מי שבא, למה אין טעם... בקיצור - מי שלא קיבל הזמנה מיוחדת ממני שלא יבוא!

XenaBoy

New member
YOU GO GIRL ../images/Emo60.gif

תראו מה שהיא מנסה לארגן לכם ואתם ככה מתנהגים ??? אולי זה בגלל שההודעה בשעה מאוחרת, אבל בכל מקרה ! לא יהיו יותר מדי מפגשים כאלה אז תזיזו את התחת, פתחו את הארנק ותעשו כיף אם הייתי יכול הייתי בא !!! אל תפספסו את זה אספי

vampire1

New member
למה את חושבת ככה מיכלי? ../images/Emo6.gif

את חושבת שבגלל כסף אנשים לא יבואו... זה ממש לא נכון... הקטע הוא שכתבת את זה מאוחר מידיי ובטח אנשים יצאו. אני מאוד רוצה לבוא אבל אני עוד לא יודע אם אני אוכל לבוא.

xena 17

New member
מיכלי את יודעת שאם הייתי יכולה

הייתי באה פשוט אני טסה בתאריכים האלה. לא הייתי מפספסת את זה !! שני

shiri_b

New member
זה לא הכסף

אני פשוט עוד לא יודעת אם אני יכולה בסוכות...

*neta*

New member
לא הכסף לא התאריך לא המרחק

פשוט היום. שישי שבת אין תנועה ציבורית (רכבות אוטובוסים). הרכבות נגמרות ביום שישי ב3 וביום שבת מתחילות ב7 וחצי בערב. אבל עוד לא התייאשתי..... נמצא דרך.

למעלה