מפגש מעריצים בסוכות

Alexis

New member
מפגש מעריצים בסוכות ../images/Emo6.gif

כן, כן, אני רוצה לעשות מפגש מעריצים קטנטן בסוכות... אני רוצה שהרבה חברה יגיעו... חברה
זה רציני הפעם
אז אני גרה בצפון, אז מה
בכל זאת אפשר לתכנן משהו.. מי שרוצה להגיע, ויכול - אנא להודיע לי דרך האימייל שמצויין כאן, או דרך האיי סי קיו שמספרו 44466686. המפגש יערך אצלי ב
וכל מי שיכול להגיע להודיע לי בכל דרך אפשרית! חברה, בלי אזעקות שווא, והתאריך ורשימת הפרקים שישודרו הם לבחירתכם
אם תהיו נחמדים יהיה אפילו
... אז כל מי שרוצה לבוא, שישמח לבוא - אנא להודיע לי... למי שיש את הפלאפון שלי, אפילו יותר טוב... ומי שיבטל לי ברגע האחרון יחטוף
בראש...
אז בכל מקרה - תודיעו לי, כי אם לא יהיה סיבה ולא מספיק אנשים זה יתבטל - וחבל... שלכם, אלקסיס

Alexis

New member
אופס... שכחתי לציין את האימייל...

[email protected] ומי ששם אותי באיי סי קיו, כשאני צריכה לאשר, תכתבו בקטע שאני צריכה לאשר - מפגש... אלקסיס

Alexis

New member
ושתראו כמה אני רוצה שתבואו...

אני מוכנה לעזור לכם לברר קווי אוטובוסים, רכבות, שעות - הכל!!! רק תבואו!!!

XenaBoy

New member
לא פייר ../images/Emo60.gif

אוף אני לא אוכל לבוא. טוב לא בטוח שהייתי בא אם הייתי גר בארץ, כי זה רחוק ממני טוב בכל מקרה מי שהולך לזה שיהנה, יפה מאוד על היוזמה מיכל ! אספי

Alexis

New member
אספוש!!! כשתבוא לארץ...

אני יעשה בשבילך מסיבה ענקית רק על זינה!!! למה אתה לא באיי סי קיו?

XenaBoy

New member
חחח... תודה מיכלי ../images/Emo60.gif

אני לא מחובר כי המחשב ההוא לא עובד, אבל מחר אבא שלי יסדר את זה. ונוכל להתקשקש לנו כמה שנרצה. את שופעת ברעיונות הים, הא ?! אספי

Alexis

New member
אספי, אז בינתיים נדבר פה!

מה שלומך ילד שלי? אני מתגעגעת המון המון! נורא נורא דאגנו לך כשלא היית פה, ורצינו שתחזור!!! אבל לא באת... המצב פה קצת פחות נורא, אבל עדיין טוב... ועוד שנה מתגייסים
וזה עושה הרגשה רעה... ויש לך ד"ש משרוני אז מה איתך? ספר משהו!!!

אני אבוא אבל זה יהיה תלוי בתאריך

כי חלק מסוכות אני לא אוכל להגיע, ואני בעצמי עדיין לא יודע באיזה תאריכים...

xena 17

New member
אוף אני לא יכולה בסוכות ../images/Emo46.gif

אני נוסעת לפולין עם המשלחת של בית ספר וזה יוצא על כל החופש! אולי תעשי עוד מפגש גם בחנוכה? רק אם את יכולה כמובן. אבל בכל מקרה תהנו לכם אם זה יצא לפועל
שני

vampire1

New member
מיכלי יש לי כמה שאלות אליך... ../images/Emo6.gif

איפה את גרה בצפון ? את תוכלי לפרסם רשימה של מי שיבוא אליך? זה בסדר מבחינתך שאני אשאל את מיכל (מירושלים) ואת נועה אם הם רוצות לבוא ?

Alexis

New member
הממממ... אופיר... אני אדבר איתך על

זה... זה פשוט לא מתאים לפורום...

Alexis

New member
ואני לא מפרסמת שום רשימות ../images/Emo27.gif

תראו, אני עושה את המפגש הזה בשביל לאחד זינאים, לא בשביל לפרק אותם... אני מאמינה שכולנו אחרי הכל בני אדם בוגרים ומי שרוצה לבוא, שיבוא... מי שזה תלוי לו מיד, ושם לב שמי שהוא לא אוהב לא יבוא, שלא יבוא... אני לא באה במטרות לסכסך, אני פשוט אומרת שזה בשבילכם! אז מי שלא מספיק בוגר בשביל לבלות עם כמה אנשים במשך כמה שעות באותו בית - אני פשוט אבקש שלא יגיע... אני יודעת טוב מאוד מה הסיכסוכים פה, ואני לא מתכוונת לבטל שום דבר בגלל סכסוכים בין אנשים פה... זו בחירה שלכם... המפגש יכול להתקיים עם 4 זינאים והוא יכול להתקיים עם 20 זינאים... מהנסיון שלי - כשיש יותר - זה טוב הרבה יותר! אני עושה מפגש וזהו, מה שאתם צריכים להחליט זה איזה חלק אתם לוקחים בזה... אלקסיס

ענבר1

New member
אני אשתדל להגיע ולא אתחבא הפעם ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

ומיכל אל תעשי לי פדיחות כמו בכנס אני מספיק במבוכה

*זינה*

New member
מיכלי ../images/Emo7.gif

אווווווף נמאס לי מהחור הזה שאני גרה בו! זה בהחלט מדכא... בכל מקרה אני בטוח באה ואני רוצה לעזור לך - רק תגידי במה. האייסי הדפוק לא מתחבר! אני חייבת לדבר איתך לפני שאני הולכת לקפוץ מאיזה צוק...
דיכי זינה

מישהי17

New member
מתוקה שלי את יודעת שאני רוצה

לבוא, אני מקווה רק שאני אצליח! יחי פורום
ינה

shiri_b

New member
אני גם אנסה להגיע...

אני פשוט צריכה לדעת אם התקבלתי לקורס של מד"א
(מחויבות אישית..) ואם כן אז אני אצטרך תאריכים ועם לא אז אין בעיות...

vampire1

New member
מיכל... ../images/Emo6.gif

מצטער שלא עניתי לך באיי סי קיו פשוט יש לי המון בעיות עם המחשב, בקשר למה שקרה, לא הייתה לי כוונה בכלל לפתח פה ריב או משהו כזה... הכוונה שלי הייתה סה"כ לשאול אם אפשרי שהם יבואו גם, שכחתי שיש פה כמה אנשים בריב זה הכל לא צריך לעשות מזה מלחמה, הכוונה שלי הייתה לטובה ולא הייתה לפגוע במישהו... אופיר

למעלה