מפגש מעריצים מתי מפגש המעריצים הבא של שייגעצ
I indistinct mood New member 17/5/06 #2 ../images/Emo121.gifמחר ב22:36 בסימטה חשוכה מאחורי הבית של יובל.
מ מכשפהקטנהזונה New member 17/5/06 #4 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif תפסיק לצחוק עליו כל הזמן. רשע!
I indistinct mood New member 17/5/06 #7 ../images/Emo121.gifצוחק עליו כל הזמן? פעם ראשונה שאני מגיב לו בהודעה שמלווה בהומור כלשהו, ובמקרה הזה זה ציניות גמורה שלא נראה לי שקשה להבין אותה.
../images/Emo121.gifצוחק עליו כל הזמן? פעם ראשונה שאני מגיב לו בהודעה שמלווה בהומור כלשהו, ובמקרה הזה זה ציניות גמורה שלא נראה לי שקשה להבין אותה.
מ מכשפהקטנהזונה New member 17/5/06 #8 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif לאנכון.. גם כשהוא כתב "היי, אני חדש בפורום שייגעצ" כתבת לו "היי, אני לא חדש בפורום שייגעצ." תפסיק להיות כזה ציני זה משגע אותי! >< בלעט. אתה בא מחר לקיריון, נכון?
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif לאנכון.. גם כשהוא כתב "היי, אני חדש בפורום שייגעצ" כתבת לו "היי, אני לא חדש בפורום שייגעצ." תפסיק להיות כזה ציני זה משגע אותי! >< בלעט. אתה בא מחר לקיריון, נכון?
פ פרקשון New member 17/5/06 #5 חח אתה נשמע רשמי מדי.. קודם כל זה לא מפגש מעריצים, זה מפגש פורום אף אחד לא מבטיח שהלהקה גם תהיה שם ותדע בהמשך, בטח המפגש יהיה באחד החופשים בקרובים
חח אתה נשמע רשמי מדי.. קודם כל זה לא מפגש מעריצים, זה מפגש פורום אף אחד לא מבטיח שהלהקה גם תהיה שם ותדע בהמשך, בטח המפגש יהיה באחד החופשים בקרובים
ס סנוווופקין New member 19/5/06 #11 קשש קשש תראה מה עשית ליל עזבי אותו , נכון הוא קשש אבל לא שווה את זה ... בעיטה לביצים