מפגש מפגש מפגש
הנה הוא מגיע

מפגש מפגש מפגש../images/Emo70.gif../images/Emo151.gifהנה הוא מגיע

טוב. אז היה פה דיונון קטן...[דיונון...
]....ועלתה המחשבה על מפגש... אז החלטתי לקחת יוזמה... אז קודם כל לפני תאריכים...בואו נראה אם אתם בכלל רוצים מפגש, ואחרי זה נתקדם ואני אעשה רשימת תאריכים והכל.... אז בינתיים רק תשרשרו
או
או
או
....מה שבא לכם....XD.....אם אתם בכלל בעד מפגש... מקווה שיהיה

always be me mc

New member
../images/Emo45.gifבעד מפגש אבל::

כזה עם הרבה אנשים לשם שינוי(למרות שנהניתי מאוד בפגישה הזוגית עם חן
שאגב עדיין לא מצאנו "חיבוקו של ערפד"
) ושנכין פעילויות מיוחדות(כמו חידונים וכדומה) כך מלבד לפשוט על הקניון(בלי סיבה מיוחדת) אז יהיה לנו עוד מה לעשות ואיך להתגבש! צריך גם מקום טוב להתגבש(היה משהו בקומה האחרונה היה מעיין מעגל כזה בפנים קרוב לגג ואפשר לשבת שם אם בא לכם) אני מאוד ארצה להגיע למפגש אם יהיה כזה. אבל אני באמת צריכה לבדוק עם אמא שלי כי אני לא צוחקת אבל באמת היא לא בדיוק בריאה והכל ואני לא ארצה ללכת בלעדייה אז צריך לחכות ולראות מה יהיה עם זה. אז יוצא שאני לא בטוחה אם אני אבוא או לא אבל בכל מקרה אני בטוחה ב100% שאני רוצה שמפגש כזה יתקיים ואני אעשה כל מה שאני אוכל כדאי להיות בו! אה כן ובבקשה בבקשה אם אנחנו מתחילים את הדיבורים על המפגש
אז נעשה את הכל פה ולא נשתלט על הפורום עם 100 שירשורי מפגש שונים.

ברור,אף אחד לא יכול עוד לקבוע תאריך

רק חשבתי שכדאי להתחיל לדבר על זה בכלליות...לראות אם בכלל יש נכונות של אנשים לבוא וזה...
שמחה ששתיכן בעד. נקווה שיהיו עוד תגובות חיוביות

West Doll

New member
../images/Emo45.gifאני בעד../images/Emo3.gif

פעם שעברה היינו רק אני, מור וגל ואז מור הזבל נטשה אותנו[
] ונשארנו רק אני וגל
אבל היה בכל זאת כיף
אבל הפעם בואו כולם..שמנים

West Doll

New member
כתבתי כבר...

פירמטו לי את המחשב.. אין לי עליו שום תמונות.. הכל הלך

always be me mc

New member
מתי שאני אסיים את הפילם במצלמה

ואפתח את התמונות. תאמיני לי שלי שגם אני מאוד רוצה לראות אותם

always be me mc

New member
יאללה. יאללה שעוד אנשים יגיבו!

אנחנו רוצים לדעת מי בכלל מעוניין! אם לא תראו שאתם מעוניינים פשוט נניח שאתם לא רוצים ואני לא חושבת שכדאי שוב לעשות מפגש לטובת איזה 2, 3 אנשים כלומר אפשר להיפגש אבל לא לקרוא לזה מפגש פורום(כי היה מביך פעם שעברה
) ואם יש כאלו מעט אז בהחלט לא להקדיש לזה הרבה זמן בפורום(אפשר פשוט להסדיר במסרים) אז מה אתם אומרים רוצים או לא? (רק מי שעוד לא הגיב שיגיב)

למעלה