מפגש מרגש ביותר ב"עמך" היה היום

Annie46

New member
מפגש מרגש ביותר ב"עמך" היה היום

היום היה מפגש מרגש ביותר ב"עמך" בבנייני האומה בירושלים. הגיעו כ-2,000 איש! היתה גם ארוחת-צוהריים מפוארת וסרט מרגש. היתה אווירה תומכת, אווירה של בית. חשתי אהבה ורצון לתת. בקיצור - יצאתי נפעמת. אני חושבת שאתחיל להתנדב גם שם. היה מדהים. האם במקרה היו במפגש גם חברים מהפורום הזה?

Annie46

New member
עוד על המפגש

המפגש היה ביום שלישי (לפני יומיים). הגיעו אנשים מכל רחבי הארץ. רובם היו יוצאי-שואה, אם כי היו גם לא מעט מבני הדור-השני. היו נאומים מרגשים, היתה ארוחה מפוארת שהוגשה בשולחנות ערוכים עם מלצרים והיה שפע מזון ערוך בטוב-טעם ושירות נפלא. היתה מקהלה של יוצאי-שואה ששרה בעברית ובאידיש. כמו-כן היו גם שני זמרים ששרו בלדינו. דמעות וגרון חנוק היו אצל מרבית הקהל. דיברה גם סבתא-ג'וליה, יוצאת לוב שסיפרה על הקהילה הקטנטונת שם שסבלה וגם שם נרצחו יהודים (וחלק קטן נשלח לאושוויץ). כמובן שדיברו גם יוצאי פולין ואחרים. "עמך" - הנציגים דיברו רבות על הנתינה, ואכן היתה אווירה של קבלה, אווירה של חיוב ושל בית ושל אהבה. הוצג גם סרט על פעילות עמך, סרט מרגש שהראה איך מטפלים בניצולי שואה - אם בשיחות עם עובדים סוציאליים, אם בטיפולים פסיכולוגיים ואם בחוגים שונים ומעניינים - כגון ברידג', התעמלות, דרמה, ציור, מחול וחוגים רבים אחרים. הראו קבוצות של אנשים שחוגגים ביחד ימי-הולדת ומרגישים אחים זה לזה. בקיצור - מרגש. אין מילים. עוד על העמותה הנפלאה הזאת - ראו כאן (אגב - דרושים מתנדבים!)

deebeebee

New member
כדאי להדגיש את השורה האחרונה

של דברייך, אני, כי, למיטב ידיעתי, היו בפורום זה הודעות של אנשים הרוצים להתנדב לעזרת שורדי השואה.

Annie46

New member
תודה ../images/Emo13.gif

כל מי שרוצה להתנדב, כדאי שייתקשר ישירות ל"עמך". אני בטוחה שיקבלו אותם בזרועות
פתוחות!

למעלה