יאללה בוקר
נגיד 11 יגיעו הראשונים, עד 12 ימשיכו לטפטף, מתישהו תגיע המסה הגדולה, 2-3 אנשים כבר ישתעממו ויחזרו הביתה ואז ב4 ככה גיא שמי (מי יודע? הלוואי.) יבוא להפתיע אותנו, ב4 וחמש דקות הוא ילך- עד 5 נשאר פעורים לגמרי וב6 האחרון כבר ילך הביתה כי מה יש לו עוד לחפש שם לבד נשמע לי אחלה. איפשהו באמצע נלך לאכול כולם (או שנעשה משהו מגניב הרבה יותר, במקום שכל אחד יוציא 50 שקל בבורגראנץ', אפשר שכל אחד יביא איזה 10 שקל משהו ונשלח מישהו לעשות שופינג חטיפים ושתיה (וקורנפלקס? די אני מגזימה) בסופרמרקט שלמטה. שיקנה, אני יודעת, גבינה, שום, חמוצים, מה שבא לנו. יא , בואו נמשיך להפליג בדמיון שלי: נביא גם גיטרות ובלאגנים ונראה מי זוכר 2 אקורדים וחצי מאיזה שיר נידח של אינפקציה, הבנות יזייפו והבנים ישחקו בקקי אולי נגזים ממש ונסחוב גנרטור קטן, חשמליות, מגברים- בס, שמישהו יביא מערכת תופים בתיק ונעשה הופעות באמפי שבעזריאלי (ידעתם שיש דבר כזה? אני היום הוכחתי לעצמי שיש) ואז גם ראש הממשלה יבוא להתארח והכל, טוב די, מספיק, עד כאן. אז למה לי פוליטיקה עכשיו? מה אתם אומרים על ההצעה החביבה שלי? תקציר: נתחיל להתמקם שם בערך ב11 בבוקר וכל אחד ילך מתי שישעמם לו, ונאכל ביחד.