מפגש - נסיון נוסף יום שישי 8/4 שעה 10:00 בבא לגן שחר
ג גן עדן היחידה New member 21/3/05 #2 איפה זה? את זה לקראת הצהרים כי יש אנשים שעדיין עובדים, כמוני בימי שישי.
ר רונירון היחיד New member 23/3/05 #6 שחר, תודה על מאמצייך לאירגון אנחנו נשמח לבוא אם יתקיים המפגש, אך לאור ה"התלהבות" כאן.... לתשומת לב כולם, זה ממש לא לעניין ההתעלמות הזו מההזמנה. אף אחד לא חייב לבוא, אבל יהיה נחמד לפחות להתייחס לשחר!!!! מיכל
שחר, תודה על מאמצייך לאירגון אנחנו נשמח לבוא אם יתקיים המפגש, אך לאור ה"התלהבות" כאן.... לתשומת לב כולם, זה ממש לא לעניין ההתעלמות הזו מההזמנה. אף אחד לא חייב לבוא, אבל יהיה נחמד לפחות להתייחס לשחר!!!! מיכל
ט טאניוש New member 23/3/05 #7 מצטערת... אנחנו בלי רכב, כל מה שלא בירושלים לא כל כך מציאותי . לא כתבתי כי חשבתי שמתפקדים, ו"לא יכולים" זאת לא ממש התפקדות. הייתי באה בשמחה, מאד נהנתי במפגשים שהייתי בהם.
מצטערת... אנחנו בלי רכב, כל מה שלא בירושלים לא כל כך מציאותי . לא כתבתי כי חשבתי שמתפקדים, ו"לא יכולים" זאת לא ממש התפקדות. הייתי באה בשמחה, מאד נהנתי במפגשים שהייתי בהם.
א אורנית של לים לם New member 23/3/05 #9 לא נעים לי... להיות הסרבנית הקבועה אבל אני מלמדת בשישי בבוקר.