מפגש סיום הקיץ - ים ומדורה
31.8

מפגש סיום הקיץ - ים ומדורה../images/Emo176.gif31.8

ביום ו' ה31.8 נפגש בשעה 16:00 למפגש סיום הקיץ שיכלול רחצה בים ומדורה+א. ערב על החוף. נתחיל ברחצה בים ונמשיך למדורה בין השעות שש לשבע בערב. החוף צפוני לנתניה. נא לציין בהתפקדות אם אתם באים לים, למדורה או לשניהם. לבאים לים - כל אחד יביא לעצמו אוכל. לבאים למדורה - כל משפחה תביא עצים. חלוקת האוכל תקבע לאחר ההתפקדות. יהיה כיף
מזכירה שלפי דרישת הקהל, נקבע עוד מפגש המשחקיה ל28.9, א' דחוה"מ סוכות. שרשור התפקדות יפתח שבוע-שבועיים קודם. להתראות.

h i l a l

New member
אנחנו ב ../images/Emo35.gif

נשמע מעניין וקרוב אלינו אז נראה בהמשך

גוליגל

New member
אנחנו בסימן שאלה

נשמע טוב אבל נראה איך נרגיש אחרי שבוע של נופש (רחמנות עלינו
)

מתה לבוא, אבל...

קשה לי בים עם שני ילדים עם רגישות תחושתית... יונתן כבר מצליח להתגבר כמעט לגמרי על הבעיה בים, אבל תמרה לא מוכנה לדרוך או לגעת בחול, מה שדורש ממני להחזיק אותה על הידיים *כל הזמן*, ומנטרל אותי לחלוטין. הפסד שלנו

אפרסקה

New member
לא ידעתי שגם תמרי רגישה

בא לך לספר איך עליתם על זה? מתוך עניין בתמרי כמובן, לא מסיבה ספציפית, אם לא נוח לך אז כמובן את לא חייבת לענות...

חן123

New member
אולי אתם יכולים להגיע רק למדורה

לפרוס שמיכה על החול ולהנות מהשאר. מה דעתך?

חשבתי על זה

אבל רק המחשבה על הדרך מהאוטו לחוף, עם ילדה על הידיים, תיק או שניים, אוכל, שמיכה וילד מקפץ לצידי לא עושה לי טוב...

אז נסדר מישהו שיעזור לך

לקחת את התיקים, השמיכה והאוכל. שי ואני נביא עצים במקומך - יש לנו במודיעין מספיק ואין בעיה לסחוב בשביל עוד בן אדם. נעזור לך עם יונתן ולך ישאר רק לקחת את תמרי על הידיים. המדורה לא תהיה כל כך רחוקה מהחניה. בקיצור - אין לנו בעיה לפתור לך את כל הבעיות. יש מצב לשקול מחדש???

אפרסקה

New member
אוי אנחנו בחופש...

ז"א - לא אוי על החופש כמובן - אני מאוד שמחה עליו
אבל כזה מפגש קל"ב - הייתי באה בשמחה. את יודעת מה? אשמח לקבל מסר בכל מקרה. כיוון שאנחנו חוזרים בצהריים, אולי נוכל לקפוץ בערב - אם לא נהיה עייפים מידי. תודה.

anguly

New member
אנחנו נבוא../images/Emo13.gif

בהרכב חלקי - אני ונעה - לכל החבילה

לבנה123

New member
אשמח לפרטים -

אנחנו בנופש באותו סופ"ש אבל אולי לא רחוק מכם? אשמח לפרטים.

למעלה