מפגש עם האקסית בחלום

אור_30

Active member
היי יקרה,
מצרפת חלום נוסף..
בלי לחץ על הפירושים:) אני גם ככה עמוסה.. לכן זה הצטבר

חלום על האקסית הרעילה:
חלמתי שנפגשנו (אין לי מושג איפה) והיא נראלי רצתה לחזור/או רצתה שניפגש שוב בבוקר, לא בדיוק הבנתי..
אמרה לי שהיא צריכה להודיע לבחורה שהיא יוצאת איתה, ושהיא משהו פחות רציני ממני
הרגשתי שהיא מזלזלת בה.. ושזה רק כדי לשכוח אותי
אני חושבת שקצת שמחתי שאני לא שם..
גיחתי לעצמי, חייכתי, בחלום ידעתי שיש לה מישהי אבל לא סיפרתי לה שאני יודעת
ואני חושבת שהייתה שם מסקנה לעצמי בחלום, שהיא לא קולטת את הסיטואציה, שהתפכחתי מאשליה.. והיא עדיין נשארה שם במקום הזה, החולה, התלותי..

רקע נפרד :)
החלום נחלם בערב החג ביום חמישי, לפני 2 לילות
ישנתי עם החדשה וזה בכל זאת נחלם. באותו לילה ממש לפני השינה, עשינו פתיחה של איזה משהו רוחני ומלא תובנות.. הייתי גמורה מעייפות.
זה נחלם בדיוק בתאריך שחגגתי 4 חודשי עצמאות, 4 חודשים מהפרידה שנבעה ממני, ואני הכי גאה בעצמי בעולם - בהכי אותנטיות כמובן גםמול החדשה
איזו דרך, איזה תהליך. לא מצליחה אפילו להכיל את הטוב שנכנס לחיי
אני לגמרי זוקפת את זה נטו לזכותי ולא לזכות אף אחד. הייתי שם בחושך של עצמי לבד ובודדה עם פצעים הכי מדממים שיש, בכיתי, נשברתי, התרסקתי ולבסוף אספתי את השברים, קמתי ויצאתי אל עבר האור של עצמי, מסתדרת לבד, בוגרת יותר
לא מעכלת עדיין את כמות האור, אנשים פונים אליי ורוצים לשמוע את התובנות שלי על החיים. נהיה לי ביטחון ברמותתת, הרבה יותר שלמה עם עצמי, מרגישה יותר בטוחה ומוגנת.
אנחנו לקראת ההופעה של המשוררת שאני כ"כ אוהבת, שכזכור זה עבר מהיומולדת שלי ליומולדת של האקסית 26.4
אני יודעת שאסגור שם עוד מעגל שקשור אליה, אבל זה שלי מול עצמי בלבד, היא רוב הסיכויים לא תהיה שם, וגם אם כן, זה שלה.
אני עדיין בתהליך פרידה מהקשר הרעיל (שחררתי לדעתי 85%), והחדשה (אני עדיין לא מגדירה זוגיות ושומרת על עצמי) גם יודעת את זה וממש מקבלת את זה. אני לא צריכה עזרה ממנה, זה שלייי לגמרי
ביקשתי לעבור את זה לבד, כי זה שלי

תודה שוב מראש

אור_30

Active member
תזכורת - הינה החלום שטרם קיבל פירוש :)
אני מאמינה שהתזמון מדויק
שמה שצריך להיאמר ייאמר
מה שצריך להישמע יישמע
כמובן שרק אם זה בסדר מבחינתך, את ממש לא חייבת
יום מקסים ❤️

אלישבע777

Well-known member
הי אור,

אין לי הרבה מה להוסיף, את כללת פרשנות - גם בחלום וגם ברקע. החלום הוא בהחלט מלוי משאלה וגם במובן מסויים מה שקורה במציאות.

בחלום יש לה בת זוג, אבל היא מזלזלת בה. את יודעת עליה ואינך מקנאה והיא אינה יודעת עליך כלום. היא אינה מסוגלת לשכוח אותך. כל הדברים הללו הם בחלום מילוי משאלה וגם סוג של נקמה בה. היא נשארה במקומה החולה, הנמוך והרעיל ואת התקדמת הלאה.

חלום כזה מתאים גם לחלום בהקיץ ולא רק לחלום בשינה. כשאנו חושבים על העבר, לפעמים אנו מתקנים אותו וזה קורה במחשבות או פנטזיות בהקיץ וגם בחלומות הלילה. אצלך חלומות הלילה תכופים במיוחד (ומפליא איך את זוכרת את כל אחד לחוד). החלום הזה הוא סוג של ריפוי. הוא אומר לך שאת במקום טוב.

מאידך אני בכל זאת חושבת שהיה טוב יותר אילו לא היית חולמת עליה כלל. החלימה עליה אומרת שיש לה במקום רב בנפשך ועדיין לא נרפאת כליל. אני ממליצה, לבקש חלומות אחרים ולנסות לא לתת משקל לחלומות על האקסית. לא לחשוב על החלומות הללו. הגיע הזמן לעקור אותה מזיכרונך... אבל את תעשי כהבנתך. אני מניחה שממילא, עם הזמן זיכרונה יתעמעם. מאחלת לך שזה לא ייקח שנים.

אשמח על חוות דעתך כרגיל.

אור_30

Active member
היי, תודה רבה על הפירוש. אני לוקחת אותו כחיובי, ואת חלק הריפוי וזה שאני במקום טוב. מאוד מסכימה ומרגישה את זה חזק בתוכי, את הריפוי והעוצמה.
דעתי- אי אפשר לשקר בחלום. אני שמחה שזה מה שחלמתי
החלום הזה היה בתאריך של סגירת 4 חודשים מהפרידה והייתי גאה בעצמי ברמות ביום הזה, הרגשתי עוצמה.

לגבי תכיפות החלומות- 1. אני חולמת יחסית הרבה, לא הכל אני כותבת כדי לא לחפור, אז רק את החשובים. והריפוי ממנה חשוב לי מאוד, בשבילי בלבד, היא בכלל לא מעניינת
2. עדיף או לא זה סובייקטיבי, אין טוב ורע. אין לי בעיה עם זה שאני חולמת עליה, זה עוזר לי. הרצון לא לחלום עליה זה רצון ילדי.. אני ממש מקבלת את זה שחלמתי עליה המון, אני רואה בזה ריפוי
מה שכן, החלומות יחסית ישנים.. הם נכתבו בדיליי, וכך גם הפירושים. עברו שבועיים שלמים ללא חלימה עליה. החלמות נכתבו לפניי ההופעה 26.4, לפני ה4 חודשים 21.4.. שאלו תאריכים שהיו ממש חשובים לי
אני מתקדמת במהירות האור, כל הקשיים מולה כבר לא רלוונטיים.
היא תעקר בזמן שהמערכת שלי תסכים לשחרר, ואני לגמרי זורמת עם זה. אני מרגישה ריפוי אדיר
זה בכלל לא היא, זה הרגשות שליייי לגביה
ואני מכבדת את הרגשות שלי, אני לא מעיפה או מעלימה אותם.
להעלים, להדחיק (חוסר סבלנות)= מחלה
לקבל, להסכים= החלמה, בגרות
עברו שבועיים מהחלום האחרון ומדהים כמה התקדמתי, זה הזוי
אני לא אמורה להרגיש שאני צריכה להתנצל אם אני חולמת עליה. אלו יהלומים, לא גושי חול.
בכל אופן, הפעם האחרונה הייתה בלילה של ה21.4 בדיוק 4 חודשים מהפרידה.
וגם בהופעה המהממת שהייתה הרגשתי סגירת מעגל מטורפת, ביומולדת שלה ה26.4
היום היא כבר פחות מעסיקה אותי, בטח לא הרבה.. תודה שההופעה הזו מאחוריי, היה סביב זה המון בלאגן ואנרגיה ישנה
תודה שהזכרת לי את זה. ואני מניחה שיש סיבה שפתאום אני לא חולמת עליה. אבל בטוחה שעוד אחלום, אולי קצת פחות, ומאמינה שיהיו עוד יהלומים
יש הקלה מאוד גדולה מאז היומולדת שלה, זה תקע אותי, ועכשיו קל לי יותר לשחרר
למען הסר ספק- זה חלום בשינה ולא בהקיץ :)

אני כמובן עדיין לא במקום של לאחל לה טוב, זה יגיע בזמנו, יש לי סבלנות. אז אני מקווה שהחלום משקף משהו. הלוואי שכן
בכל אופן מרחמת על החדשה, ואני לגמרי בצד של החדשה. מסכנה, עכשיו היא נהנית מלאבומינג (נרקיסיסיט כדי לכבוש מרעיף עליך אהבה ומעריץ. כשהוא כבש, נגמר הסיפור..) היא ממש חולה, עכשיו כשאני חושבת על זה.
ברוך שפטרנו :)
סופ"ש נעיםם

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
היי, תודה רבה על הפירוש. אני לוקחת אותו כחיובי, ואת חלק הריפוי וזה שאני במקום טוב. מאוד מסכימה ומרגישה את זה חזק בתוכי, את הריפוי והעוצמה.
דעתי- אי אפשר לשקר בחלום. אני שמחה שזה מה שחלמתי
החלום הזה היה בתאריך של סגירת 4 חודשים מהפרידה והייתי גאה בעצמי ברמות ביום הזה, הרגשתי עוצמה.

לגבי תכיפות החלומות- 1. אני חולמת יחסית הרבה, לא הכל אני כותבת כדי לא לחפור, אז רק את החשובים. והריפוי ממנה חשוב לי מאוד, בשבילי בלבד, היא בכלל לא מעניינת
2. עדיף או לא זה סובייקטיבי, אין טוב ורע. אין לי בעיה עם זה שאני חולמת עליה, זה עוזר לי. הרצון לא לחלום עליה זה רצון ילדי.. אני ממש מקבלת את זה שחלמתי עליה המון, אני רואה בזה ריפוי
מה שכן, החלומות יחסית ישנים.. הם נכתבו בדיליי, וכך גם הפירושים. עברו שבועיים שלמים ללא חלימה עליה. החלמות נכתבו לפניי ההופעה 26.4, לפני ה4 חודשים 21.4.. שאלו תאריכים שהיו ממש חשובים לי
אני מתקדמת במהירות האור, כל הקשיים מולה כבר לא רלוונטיים.
היא תעקר בזמן שהמערכת שלי תסכים לשחרר, ואני לגמרי זורמת עם זה. אני מרגישה ריפוי אדיר
זה בכלל לא היא, זה הרגשות שליייי לגביה
ואני מכבדת את הרגשות שלי, אני לא מעיפה או מעלימה אותם.
להעלים, להדחיק (חוסר סבלנות)= מחלה
לקבל, להסכים= החלמה, בגרות
עברו שבועיים מהחלום האחרון ומדהים כמה התקדמתי, זה הזוי
אני לא אמורה להרגיש שאני צריכה להתנצל אם אני חולמת עליה. אלו יהלומים, לא גושי חול.
בכל אופן, הפעם האחרונה הייתה בלילה של ה21.4 בדיוק 4 חודשים מהפרידה.
וגם בהופעה המהממת שהייתה הרגשתי סגירת מעגל מטורפת, ביומולדת שלה ה26.4
היום היא כבר פחות מעסיקה אותי, בטח לא הרבה.. תודה שההופעה הזו מאחוריי, היה סביב זה המון בלאגן ואנרגיה ישנה
תודה שהזכרת לי את זה. ואני מניחה שיש סיבה שפתאום אני לא חולמת עליה. אבל בטוחה שעוד אחלום, אולי קצת פחות, ומאמינה שיהיו עוד יהלומים
יש הקלה מאוד גדולה מאז היומולדת שלה, זה תקע אותי, ועכשיו קל לי יותר לשחרר
למען הסר ספק- זה חלום בשינה ולא בהקיץ :)

אני כמובן עדיין לא במקום של לאחל לה טוב, זה יגיע בזמנו, יש לי סבלנות. אז אני מקווה שהחלום משקף משהו. הלוואי שכן
בכל אופן מרחמת על החדשה, ואני לגמרי בצד של החדשה. מסכנה, עכשיו היא נהנית מלאבומינג (נרקיסיסיט כדי לכבוש מרעיף עליך אהבה ומעריץ. כשהוא כבש, נגמר הסיפור..) היא ממש חולה, עכשיו כשאני חושבת על זה.
ברוך שפטרנו :)
סופ"ש נעיםם
ברור שאין עבור מה ועבור מי להתנצל על החלומות... מעניין שאת חושבת על התנצלות. הכוונה שלי ואני מחדדת - חלומות על מישהו או משהו שפצע אותך, גם אם הם טובים ומראים ריפוי - חלומות חוזרים , הם מצביעים על נושא בלתי פתור ובלתי סגור שלא הגליד לגמרי. הריפוי הסופי מגיע מעצמו עם הזמן או כשהחולם יפסיק לתת לחלומות חשיבות "ולנסות" לחשוב על דברים אחרים לפני השינה כדי שיגיעו חלומות אחרים כסוג של ריפוי אקטיבי מטראומה. אין לנו שליטה על החלומות שלנו כידוע, אבל יש לנו שליטה על המשקל שאנו נותנים להם. עצם החלימה על עניין מכאיב בעוצמה ובתכיפות כזאת, יכולה להיות "רעה". כלומר מצביעה על הבעיה שלא הגלידה. זו היתה כוונתי בדברי. את יכולה לקחת או לדחות אותם.

מאחר שעבר זמן ויש לך המון עניינים אחרים וטובים לעסוק בהם, את בתקופה של שחרור ממנה ועל כן מזמן לא חלמת עליה. את צועדת בדרך הנכונה, אני מניחה שהחלומות עליה, יירגעו עכשו לפחות לתקופת מה ואני מאחלת לך מנוחה מהם.

להרבה אנשים יש חלומות חוזרים או נושאי חלום חוזרים, והם מצביעים על חשיבות הנושא החוזר בחלומות. אני קוראת גם חלומות קודמים ובעיקר את אלו באותם נושאים, כדי להיטיב לפרש נכון את החלום בהתאם לרקע ולא לחזור על פרוש ישן שאינו מתאים להיום. למעשה אני מסדרת את החלומות החוזרים בתיקיות מיוחדות עם שם הנושא, כדי למצוא אותם בקלות, בגלל חשיבותם. אני אישית נותנת כבוד רב לחלומות חוזרים! עם זאת אני ממליצה לחולמים, במקרים קיצוניים, לתת להם פחות חשיבות ואפילו לנסות לשכוח אותם, כדי שהנושא המציק או הציק בעבר - לא יחזור. יש בשכחת חלומות - דווקא אפקט מרפא!! תחשבי על זה.

לגבי חלום בהקיץ - כשאת כותבת- אל תפרשי, אלא אם הפרוש הוא חלק מן החלום ( ותדגישי שזה חלק מן החלום), כי איני יכולה להבדיל בין החלום לבין מחשבה או פרשנות החלום או משאלת לב - שאחרי היקיצה.

ולסיום - תודה על תגובתך, שמחתי עליה. אני חושבת שגם היא תשמש רקע טוב לחלומות הבאים שלך.

אור_30

Active member
הריפוי ממנה וכל התהליך אכן חשוב לי. אניבמעבר מילדות לבגרות, זה תהליך מאוד כואב.
כל האשליות התנפצו, הבנתי שאין מציל בחוץ, אני בעצמאות שלי.. עשיתי שינוי וגדילה ב4 חודשיפ משהו שהוא לא ייאמן. הייתי תינוקת מולה ובכלל..
היה לי מאוד קשה עם הפרידה, ולדעתי היא המשיכה ביני לביני בחלומות, ואני ממש סבבה עם זה :) מרגישה את זה עוזב את המערכת שלי לאט לאט..
יש בזה אפילו משהו מגניב בעיניי. כאילו שלא "הספיקה" לי הפרידה (כמו שלילד קשה להיפרד בבוקר מההורה וללכת לגן, עוד חיבוק ועוד חיבוק), והיא ממשיכה עם עצמי. זו הייתה פרידה אחת הכואבות.
ואני יוצאת ממנה, בעוצמות שלא הכרתי בתוכי
וכשאצא לגמרי, זה יהיה עם עוד המון יהלומים להמשך המסע
תודה על ההשקעה והאנרגיה

למעלה