מפגש עם הלהקה

sephia

New member
מפגש עם הלהקה ../images/Emo168.gif

יצא לי לפגוש לפני כמה שנים טובות, במקרה, את גוון סטפני בקרבת הבית של ההורים שלה ב-anaheim. היא בחורה מקסימה, מצחיקה וחכמה. כמה זמן אחרי זה, הם הגיעו לארץ וגם שם פגשתי אותם. יש לציין כי חברי הלהקה נחמדים ביותר ואפשר לומר שאין עליה פוזה. תמונות יצורפו בהמשך.

backstreet girl

New member
וואי...ממש ממש ממש נחמד לך.........

פעם ראיתי הופעה של נו דאוט ושמעתי שהמעריצים אומרים שהיא מביאה המון אנרגיות חיוביות על הבמה ושזה חלק מהאופי שלה ושהיא מאוד אנרדייתית וספונטנית....אחת שמאוד כיף איתה.....יו....האמת שאני מה זה מקנאה בך עכשיו....גם אני רוצה....

sephia

New member
זה נכון,

היא מאוד מאוד אנרגטית, אינטליגנטית ומשעשעת. אני עובדת על להביא אותם לארץ שוב...אם יהיה מספיק ביקוש, כמובן, ובטח לא בזמן הקרוב.

sephia

New member
הם היו בארץ ב-

1997. ויש לי הוכחות לגבי הפגישה, לובה, אם לא האמנת.

daisy girl

New member
לא נראה לך מוזר..

שבתור משתתף\ת בפורום נו דאוט, את\ה לא יודע\ת שהם היו בארץ? אוח...אם לא הייתי אז בת 10...:)

dilan angel

New member
חחח בדיוק...אני הייתי אז בת 8../images/Emo10.gif

קבלו תמונה נדירה של גוון וטומי בימים שהיו ביחד... ח-מ-ו-ד-ים!

4667

New member
לא. קודם כל רק ב98 התחלתי

לשמוע אותם, ודבר שני, זה שאני לא יודע אם הם היו בארץ זה מפריע לך כל כך שאני אהיה פה ? זה כל כך לא קשור לזה שאני שומע את המוסיקה שלהם. זה כמו שתגידי שבגלל שאני לא יודע איך קוראים לכל חברי הלהקה בשם הפרטי אז אני לא מעריץ אמיתי ואסור לי להיות פה. אז זהו, שזה לא קשור.

daisy girl

New member
חס וחלילה!

שאסור לך להיות פה! the more the marrier.. סתם אמרתי.. מתנצלת. נ.ב. רשעי במיוחד: גווןאדריאןטוםטוני. וגבריאל. הזה עם החצוצרה...

dilan angel

New member
פששששששש../images/Emo2.gif

איזה כיף לך! ממש חלומי
אני פשוט מתה עליה!היא אחלה...

sephia

New member
../images/Emo9.gifאת מוזמנת להצטרף..

בפעם הבאה שאני אסע ...

למעלה