מפגש עפיפוני כוח

natyh

New member
מפגש עפיפוני כוח

אז עקב ריבוי המתענינים אולי נשרשר פה את כל מי שעוסקים בעפיפוני כוח ביבשה. וכל אחד יספר מי הוא איך הגיע לספורט איפה הוא מתאמן ומה הוא מבצע . מה דעתכם ?

hagitoz

New member
בקרוב נארגן מפגש ../images/Emo24.gif

הי, בעקבות כל ההודעות על עפיפוני כוח, הייתי רוצה להעלות את המודעות ולחשוף את כולנו (כולל אותי
) לספורט הנ"ל. עקב כך יצא לי לדבר כבר עם ליאור (לפי מה שהבנתי אלוף הארץ בעפיפוני כוח?? אמרתי נכון?) , אופיר ונתי, כל אחד במועד אחר לגבי עפיפוני כוח, נראה לי שזה הזמן לארגן מפגש ולתת יום התנסות לאלו הרוצים ללמוד או להרגיש את התחושה של הספורט המעניין הזה. מה דעתכם לקבוע תאריך, יום, שעה ולהיות מוכנים לרוח מערבית חלשה-בינונית ולדאוג שזה לא ייעלה על המשט של אורן ז"ל שאמור להתקיים בין התאריכים 15-21/4. על מנת שזה יקרה על כל משתתפי הפורום להיות בקשר מתמיד עם הפורום
תודה חגית עוז מחכה לתגובות (אופיר, נתי וליאור

natyh

New member
בשביל שלושה אנשים

לא צריך מפגש אבל יש כאן גם את טרבלסי עופר וסלבדור בחיפה ודני פרנק הענק שיגיע אם נבקש , ונוסף עליהם נמצאים גם חובבי הקייטווינג עירן נדב ועוד מתענינים , בקיצור יש פוטנציאל ענין .

coefly

New member
וואי בכיף...

וואי חגית בכיף אפשר לארגן מפגש כזה...
אני אישית ממש ישמח... חוץ מזה זה לא אלוף הארץ...חחחח...הלוואי עליי אלא סגן אלוף הארץ וזה היה לפני 3 שנים (לפני הצבא) לא שהתדרדרתי מאז פשוט לא השתתפתי מאז בתחרות. קיצורים אני ממש ישמח ואם צריך אני מוכן לדבר גם עם עופר ואני בטוח שהוא ידבר עם סלבה...כי אותו אני לא משהו מכיר

טרבלסי

New member
רק שזה יהיה ביום שבתתתתת

באמצע השבוע יש צבא תארו לכם היה אצלינו לוח יד שניה של עפיפוני כוח כמו שיש הרבה עפיפוני גלישה יד שניה זה היה טוב

טרבלסי

New member
לי כבר יש את הבאגי 4 וחצי שנים

לפני בערך 10+ שנים היה בארץ ברמת הגולן פסטיבל עפיפונים, ובאו כל מני עפיפונאים מהעולם וגם פיטר לין האגדי המפורסם היה שם.... הוא נתן שם הופעה עםהבאגי שלו ומאזזזז אבא שלי נידלק על הבאגי. אחרי כמה שנים התחלתי לחסוך לבאגי ולעפיפון שלצערי לא התאים. את הבאגי דווקא הזמנתי מהמועדון לי- ים ואת העפיפון הזמנתי דרך האינטרנט מחנות באנגליה.

natyh

New member
אז זה אתה

זה שהזמין באגי מרוני ב 2002 יפה כולם נפגשים בסוף. יפה יש פוטנציאל.

למעלה