מפגש פאגאני והרצאה - נובמבר

gwizard

New member
מפגש פאגאני והרצאה - נובמבר ../images/Emo70.gif

שלום לכולם. אני מתכבד להודיע כי אחרי גיוסו של ג'סטין, גרסיאלה ואני נהיה אחראים על ארגון וקיום מפגשים והרצאות פאגאניות. המפגש החודש יהיה ב-19 לנובמבר (יום רביעי) בפארק הירקון מול רחוב בני דן 46. התכנסות בשעה 19:00. בשעה 20:30 נתחיל את ההרצאה של טלה בר בנושא פאגאניזם ופמיניזם. הנה פירוט קצר של ההרצאה: הנושא בא להדגיש את ההקבלה בין הדת שבה מאמינים אנשי החברה שבה מדובר והמבנה החברתי של אותה חברה. הרעיון הוא שהמבנה הזה נשמר גם זמן רב לאחר שאנשי אותה חברה חדלים להאמין בדת המסורתית, ועל הפגאניות המודרנית לעזור לבני (ובעיקר לבנות) החברה הזאת להשתחרר מכבלי המסורת הדתית שכפתה את הסדר החברתי הקיים. 1.מבט כללי: הקבלה בין המערכת הדתית לסדר החברתי. שני יסודות בדת, האמונה והפולחן. 2.המצב הקדום ותוצאותיו: אלוהות ראשונית נקבית. פוליתאיזם. מונותאיזם זכרי. שליטה כוחנית. 3.פגאניות מודרנית: פגאניזם אינדיבידואלי. הפמיניזם של האמונה. פמיניזם אינדיבידואלי וחברתי. לא יהיה סבב שמות
הוראות הגעה: למידע על נסיעות באוטובוסים בתוך תל-אביב ניתן להתקשר למודיעין "דן" - 03-6394444 (בימי חול בין השעות 20:00 - 06:00). למידע על נסיעות באוטובוסים לתל-אביב ניתן להתקשר למודיעין "אגד" - 03-6948888 (בימי חול בין השעות 06:30-19:00). הוראות מדויקות למכונית: הוראות מדויקות כיצד להגיע בעזרת מכונית ניתן למצוא באתר: http://www.emap.co.il לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר איתי או עם גרסיאלה או פשוט לשאול כאן בפורום. אלון: [email protected] גרסיאלה: [email protected] מקווה לראות את כולכם, אלון.

מורגיין

New member
למה אתם רושמים הוראות הגעה כשאין?

זה נשמע לי קצת תמוה! וחוצמיזה שאין בכלל שום אוטובוס שמגיע לאכסניה הזאת בדיוק, מכסימום, לאבן גבירול או לאחד הרחובות מאחורה שם... אבל אל תעבדו עלינו
אם אתם לא יודעים איך להגיע באוטובוסים או שתעשו את המאמץ ותבררו קווים שמגיעים הכי קרוב, או שאל תרשמו בכלל... כולם יודעים איך לברר איך להגיע ממקום למקום.... ולא אהבתי בכלל בכלל את הרמז המשתמע מדבריך, יש לך זכות מלאה להתייחס באירוניה למישהו\ לא לאהוב אותו, אבל לנו לחלוטין ובכלל נמאס לשמוע מזה, אז כמו שאומרים באנגלית באסה לך! או בעברית stuff it!
ולסיום יש מצב שאני אפילו אגיע!

gwizard

New member
לא הבנתי אותך

על מה בדיוק אני רמזתי ? אני באמת לא מבין על מה את מדברת. בבקשה תבהירי. ובנוגע להוראות הגעה....אני העתקתי את זה מההודעות הקודמות בפורום. וחוץ מזה, כל אחד גר במקום שונה, אז מאיפה בדיוק אני אמור להתחיל לתת את ההוראות....תחנה מרכזית ? תחנת רכבת ? חיפה ? הכי פשוט זה להתקשר למודיעין ולשאול את השאלה הרלוונטית, לא ? וחוץ מזה, יש קו 5 של דן שמגיע קרוב למקום :)

מורגיין

New member
לגבי הסבב שמות

היה הרמז ולא הכוונה לדרכי הגעה מכל מקום לשם, אלא יש מספר מוגבל של קווים שמגיעים קרוב למקום עצמו (עוצרים למשל בתחנה של אותו קו 5) ואליהם שווה להתייחס.

gwizard

New member
אין שום קשר !!!

וזה לא הייתה רמיזה לשום דבר. אני לא זוכר שאי פעם הגעת למפגש כלשהו (אולי כן, אני פשוט לא זוכר), אבל כל האנשים תמיד התלוננו על סבב השמות ועל כמה הם לא אוהבים אותו. אז הנה, אין יותר סבב שמות.

Sfahmnoon

New member
אני דווקא אהבתי את הסבב שמות.

למרות שלא נראה לי שיפריע לי יותר מדיי שלא יהיה יותר. אני אהבתי להגיד דברים מטופשים ו\או רנדומליים. גם אהבתי את הרעיון מעבר לזה.

suki da yo

New member
כנ"ל..

למרות שאני כבר מכירה את רוב האנשים, אני לא מכירה אף פעם את כולם, ולכן אני חושבת שיש מקום לסבב שמות.

graciella

New member
כמה קשה איתכם/ן!!!!

תודה אלון עבור ההודעה יו, כמה קשה איתכם/ן!!! בסך הכל התפרסמה הודעה בקשר למפגש הקרוב יפה!!! אז תודה ומקווה להפגש בקרוב גרסיאלה

gwizard

New member
תודה גרסיאלה

על כך שנתת לי להיות מעורב ולעזור. חבל שלפעמים יש לי הרגשה ש-"לא מגיע".

מורגיין

New member
נו קצת פלסף ../images/Emo13.gif

מה את לא מכירה אותנו? מה נעשה בלי לזבל את השכל?

suki da yo

New member
והיות ורק עכשיו ראיתי את התאריך:)

אני לא היה שם... יום לפני הגיוס יהיו לי דברים קצת יותר דחופים לעשות (למשל, לישון..)

למעלה