מפגש פורום באייקון. צריך להגיד יותר?
B Blutige Erde New member 26/9/09 #7 מה סליחה, מה. ידוע שצרפתית זו שפה סקסית. "שפת האהבה" ובולשיט כזה D: נתראה באייקון.
G Gilliana New member 26/9/09 #6 א. אין לי כבר זמן לזה יש לי דברים חשובים יותר לעשות, שאתה יכול לתאר לעצמך שקשורים לעמותה. ב. השנה אייקון יצאו כ"כ מניאקים, שאני בכלל קוראת להחרים אותם. ולא, לא קשור אלי. אם מעניין אותך לשמוע את הסיפור, תציץ בפורום "תיקים באפלה", יפורסם שם בקרוב.
א. אין לי כבר זמן לזה יש לי דברים חשובים יותר לעשות, שאתה יכול לתאר לעצמך שקשורים לעמותה. ב. השנה אייקון יצאו כ"כ מניאקים, שאני בכלל קוראת להחרים אותם. ולא, לא קשור אלי. אם מעניין אותך לשמוע את הסיפור, תציץ בפורום "תיקים באפלה", יפורסם שם בקרוב.
M miss mcmillan New member 26/9/09 #8 אני אני אני ככה לא הייתי מגיעה, אבל יש כל כך הרבה סרטים טובים שאי אפשר לא לבוא
0 0Pandemonium0 New member 1/10/09 #15 יש סרט קונספירציה נחמד ביום רביעי בצהריים. מאחת עד שלוש. נקרא "Eyborgs". מישהו מכיר? נורא קשה להחליט, כי יש המון סרטים טובים באייקון השנה.
יש סרט קונספירציה נחמד ביום רביעי בצהריים. מאחת עד שלוש. נקרא "Eyborgs". מישהו מכיר? נורא קשה להחליט, כי יש המון סרטים טובים באייקון השנה.
M miss mcmillan New member 4/10/09 #17 אני לא אכפת לי אני רציתי לראות את המערבון היפני ואת פרנקלין, אבל אני כידוע אחת שזורמת.