מפגש פורום - בחירת תאריך

Moreiro

New member
מפגש פורום - בחירת תאריך ../images/Emo121.gif

לפי השרשור בו נתבקשתם לכתוב תאריכים באוגוסט שלא נוחים לכם להגיע למפגש פורום בת"א, אלו התאריכים ש:
תאריכים בהם כולם יכולים
11 באוגוסט - יום רביעי. 12 באוגוסט - יום חמישי. 15 באוגוסט - יום ראשון. 16 באוגוסט - יום שני. 17 באוגוסט - יום שלישי. אתם מתבקשים לשרשר לכאן את התאריך במין התאריכים הנ"ל שנוח לכם ביותר, ושבו בטוח תוכלו להגיע למפגש. במידה ומישהו מחברי הפורום גילה שהוא בטוח לא יכול להגיע באחד מהתאריכים הנ"ל, נא לשרשר לכאן את התאריך. שימו לב: כשאתם משרשרים תאריך, נא לציין אם זהו תאריך בו אתם יכולים או לא יכולים להגיע. אני מבקשת מכל מי שיודע על תאריכים בהם הוא יכול/לא יכול, לשרשר לכאן, כדי שנוכל לבחור את התאריך בו יגיעו מספר האנשים המקסימלי.

קרלוצה

New member
לא יכולה לבוא../images/Emo10.gif

סורי חבר'ה אבל אני לא יכולה כל אוגוסט כי אני עוברת ניתוח בברך ב 5/8 ואח"כ אני אצטרך זמן התאוששות שלוקח בסביבות 3 שבועות (במקרה הטוב).... אל תשכחו לפרסם תמונות מהמפגש שמעתם!!!
תעשו חיים, ואל תשכחו לזכיר אותי שם חחחח

Lanni

New member
בהצלחה!!! אני עדיין לא יודע מאותה

סיבה בדיוק
אבל אם כבר אז כמה שיותר מאוחר באוגוסט....

inbal145

New member
החלמה מהירה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

דנדו'ש
נזכיר אותך כל הזמן
מבטיחה

מווותק

New member
אם קרלוצה לא באה, אני לא באה ../images/Emo7.gif

סתם חבר'ה, תבחרו תאריך ושעה, ואני אקפוץ לומר שלום. רק תשתדלו שזה יהיה בשעות הערב כדי שאוכל לעשות את זה אחרי העבודה.
וקרלוצה! סליחה שלא הייתי זמינה במסנג'ר... אני מזעזעת בזמן האחרון, אני יודעת...

קרלוצה

New member
מה זה סתם חבר'ה??../images/Emo10.gif

ציפיתי ממך שבאמת לא תבואי אם אני לא באה!!!
חחחחחח סתתתתתתתתתם!!! אני מצפה לפרטי פרטים מהפגישה ושכולם יספרו לי איך אורלי נראית במציאות כי שמעתי שהיא מאוד מפחידה (הסיבה האמיתית שאני לא באה
)

מווותק

New member
נכון! אני מאאאאאאאאאאוד מפחידה

כדאי שכולכם לא תבואו ורק אני אשב לי לבד... בחושך... בעזריאלי...

Moreiro

New member
היא באמת מפחידה ../images/Emo2.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

אנחנו בקטע של לכתוב דברים בכותרת ואח"כ לבטל את זה בתוכן, לא

Moreiro

New member
אה ו... ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

המפגש, אני מניחה, יהיה בערך ב12.... אבל כמובן שיהיו כמה שיבואו מאוחר יותר
הוא לא נגמר בשעה מסויימת. כל אחד הולך מתי שבא לו. מצידי נישאר שם עד 9, אבל כשכולם יתחילו להתפזר אז כבר לא יהיה טעם להישאר... אני מניחה שזה יהיה בסביבות 6-7 ככה.... תוכלי להגיע
וביי דה ווי, מה המסנג'ר שלך

מווותק

New member
12 בצהריים? תהיו בריאים...

טוף, בקיצור, אני מאוד בספק שאוכל לקפוץ ולומר שלום, לאור הימים המטורפים שעוברים עלי לאחרונה, אבל אני מאוד אשתדל. באיזה תאריך זה?

Moreiro

New member
אם אנשים יגיבו בשרשור ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

של קביעת התאריך אני אוכל להגיד לך

Moreiro

New member
../images/Emo2.gif מה קרה לך../images/Emo35.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

החלמה מהירה

למעלה