מפגש פורום בישראל יתקיים ביום שישי ה 25 ליולי

מפגש פורום בישראל יתקיים ביום שישי ה 25 ליולי

מפגש פורום "תפוז" - עוברים לקנדה בישראל בהמשך לסקר המוקדם ולמסרים שקיבלתי נקיים בוודאות מפגש אחד לפחות מקום המפגש: אכסניית נוער בני דן ברחוב בני דן בתל אביב (באיזור סוף רחוב וייצמן לא רחוק מיהודה המכבי) מתי: יום שישי בערב, 25 ליולי משעה 19:45 ועד 23:00, אסור להכניס למקום מזון ומשקה מבחוץ ולכן נא לא להביא כיבוד, ולבוא אחרי ארוחת ערב. במפגש תינתן סקירה של המושבניק על המעבר לקנדה בהיבט הפסיכולוגי והתרבותי, יינתנו הסברים בנושא עבודה ועסקים, חינוך הילדים ופתרונות מגורים, וכן סקירה של יועץ ההגירה אמיר שובל על מסלולי ההגירה השונים, ועל האפשרויות הפתוחות בפני המעוניינים להגר לקנדה. זמן רב יוקדש לשאלות ותשובות. אם לחברי הפורום יש רעיונות או בקשות, אפשר להגיב בהמשך השירשור. אם יש חבר פורום שמוכן לארח מפגשים נוספים ביום חול באיזור תל אביב, ויום חול או בשבת בבוקר בחיפה, נא להודיע, המתנדב צריך לתת רק מקום לכינוס, וכסאות, לכיבוד ידאגו האחרים. נא להירשם בקישור למטה או במסר אישי, נא להשאיר כתובת אי מייל , שם וטלפון.

הצעתכם התקבלה. עכשיו צריך לתאם תאריך

לפתוח הרשמה ולהחליט מי מביא מה. ברור שיהיה יותר אינטימי מתל אביב.....ויותר טעים כי שם אי אפשר להביא כיבוד..... אני מביא פנטה אשכוליות דייאט, זה יש רק בישראל.....ואני מתגעגע.

אני חשבתי על שבת בבוקר נניח ב 10

או על יום רביעי אחרי הצהריים, כדי שאמיר שובל יוכל להצטרף אלי לנסיעה. נחכה שהוא יתעורר ויעדכן, אם הוא יכול ומתי.

amirshuval

New member
שני הימים יוכלו להסתדר לי אבל

לא 10 בבוקר בשבת.יותר מדי מוקדם.הכנס ביום שישי ייסתיים בסביבות חצות.בשביל להיות בנהריה ב10 אני אצטרך לעזוב את ראשון ב7.מפגש צהריים -12:00 או 12:30 יהיה יותר טוב.

shuttles

New member
../images/Emo41.gif אז נפגשי ביום שבת, 26.7, בשעה 12:30 ? ../images/Emo41.gif

shuttles

New member
../images/Emo26.gif יום שבת, 26.7, שעה 11:45 ../images/Emo36.gif

נשמח לארח את כולכם בביתנו. אנא שלחו לנו במסר מס' אנשים שיגיעו וכן מס' טלפון להיתקשרות. בתמורה יישלחו הנחיות הגעה וכיבוד דרוש
. אנא קחו בחשבון שיש לנו חתולה, כך שלאלרגים נצטרך למצוא פתרון יצירתי. להיתראות!

למעלה