מפגש פורום..בעע

noa131

New member
מפגש פורום..בעע

אז מהתחלה.. קבענו בסוף יום שני 25.7 (מחר) ב5 בעזריאלי על הגג נכון? מי שבא שישרשר לכאן שהוא בא ואנשים- תבואו!!!!!!!!!!!!!!!!

sapirush1

New member
אני באה

אבל כבר התבלבלתי מכל המקומות והשעות דם-דם מה נסגר בסוף? ואני צריכה עוד היום מספרי פלאפון של כמה שיגיעו אז בבקשה מי שבא וקורא את זה תשלחו לי מסר עם הפלא' שלכם

דם דם

New member
אני בא

אבל לא מאה אחוז שאני יבוא, אני יראה ככה כבר מחר מה יהיה כי יש לי משהו לעשות, אבל אני מקווה נורא שאני יוכל לבוא וספיר אני שלחתי לך מסר עם המספר פלאפון שלי

דם דם

New member
שיט אני לא מצליח

לשלוח לך מסר. אני ינסה כבר הלילה לשלוח לך מסר של הטלפון שלי מקסימום אני ישלח לך גם באותו זמן את המספר פלאפון שלי באייסי

heavenly girl

New member
אני באה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל תתנו את המילה הסופית מחר בשעת צהריים סבירה,עד השעה 12:00! חבל סתם לבוא.....

אני בטוח באה

גם ספיר בטוח באה... בגלל מפגשים אחרים שיש באותו יום :p מי שרוצה את המס' שלי למחר, שישלח מסר דם דם, תענה לי באייסי, רק עכשיו אני רואה שיש לי אותך כבר .. חח:p

דם דם

New member
אני ממש מצטער

זה לא סגור שאני יוכל לבוא מחר באסה, אבל מה לעשות, עוד שבועיים אני יהיה בתל אביב אצל סוכן נסיעות שלי,לקחת כרטיסים, וגם לכנס מטוס בגלל זה קיוויתי שנדחה קצת את המפגש לאותה הזדמנות. אני יודיע לכם מחר על הבוקר סופית אם אני בא או לא

דם דם

New member
תודה, אבל

באמת שזה לא מסתדר לי טוב מחר דווקא אוף חבל שלא חיכינו עם זה שבועיים בערך כי מחר אני יצטרך להזיז דברים ולהגיע במיוחד בשביל זה לתל אביב ופשוט עוד שבועיים אני גם ככה יהיה בתל אביב הרבה לפעם הבאה אני מבטיח אני בא, גם אם זה רק אני ואת נהיה במפגש

sapirush1

New member
טוב שיגעתם אותי קצת

אני יגיע לגג בשעה 5 ואם לא תהיו שם אז אני ילך לקולנוע אבל לא בטוח שאני ישאר הרבה טובי אני מקווה שאת תבואי איתי לחפש אותם כי את גם בשאר המפגשים שאני יהיה בהם

noa131

New member
איזה עוד מפגשים את?

סרטי אימה וגוד שארלוט לא? איזה עוד?

למעלה