מפגש פורום?!|ברית||דנה||ענת|

RaistGirl

New member
מפגש פורום?!|ברית||דנה||ענת|

|הפרוייקט| שכנעתי את ממרח האבוקדו שלנו לעשות מפגש פורום... איפה הוא יהיה? אצל לילך. למה? כי יש שם את אחותה ושם נוכל לראות יוגי *הו* בלי להתבייש בזה... מה במפגש? סרט, יוגי *הו* ותוכנית אומנותית שאני אכין.

Nagini Potter

New member
אל תבני יותר מדי על יוגי..../images/Emo176.gif

זה עדיין פורום אנימורפס, לא יוגי הו....... לי זה לא יקרה Nagini Potter "זה שאדם היה לא פופולרי בתיכון זה לא סיבה לכתוב ספר." -פראן ליבוביץ

Silver Fox

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo82.gif

אני הולכת לענות אותך ולבקש תקצירים מלאים על כל אחד מהספרים שלא קראתי

Nagini Potter

New member
אין בעיה ^^ ../images/Emo176.gif

אבל זה ייקח הרבה זמן, אני לא זוכרת הכל :\ אולי כדאי שאני אביא את הספרים שיש לי איתי, ככה אני אזכר.... לי זה לא יקרה Nagini Potter "האם סקס יכול להיות מלוכלך? רק כשעושים את זה נכון." -וודי אלן (דרך אגב, למקרה שתהיתם - חוץ מכמה מקרים יוצאי דופן, לציטוט אין קשר להודעה...)

Silver Fox

New member
את מה ששלחתי לך במסר:../images/Emo82.gif

אני אכתוב כאן: אם ההורים שלי יסכימו אז אחותי תבוא (*שיעול* *תביני ת'רמז* *שיעול*) אז אנחנו ניפגש בקניון אצלנו בכפר סבא או משהו, אם תוכלו לבוא... אממ... יעל, כמובן שנדבר על אנימורפס, אבל גם על יוגי, אחרי הכל, במפגש מדברים על הכל...

RaistGirl

New member
|סימן חיים||ברית|דנה||ענת||הפרוייקט

||כפכפה||משה| איזה כיף לי!!!!!!!!!! קנו לי ספר של המיתולוגיה היוונית!!!! וגם של המיתולוגיה האירית!!!!!!!!

Nagini Potter

New member
אנשים!!! ../images/Emo10.gif ../images/Emo176.gif

ביום שבת הזה אני טסה לחו"ל
ואני לא אחזור בערך חודש!!
אני אנסה להתחבר לפורום משם, אבל אני לא יודעת אם אפשר, ואני לא יודעת אם יהיה לי עברית על המחשב..... ברור שאני אכתוב באנגלית, השאלה היא אם אני אוכל לראות את מה שאתם כותבים בעברית..... לי זה לא יקרה Nagini Potter "לכל אדם יש את הכוח לסבול את ייסורי חברו" -ניטשה

RaistGirl

New member
|ברית||דנה||ענת||הפרוייקט||כפכפה|

|משה| רוב הסיכויים שתראי את העברית, אבל הכופה (הפוכה, הפוכה {וזה היה ללילך הפוסטמה שלא יודעת מה זה התחל})

Nagini Potter

New member
אה, אני יכולה לקרוא הפוך..../images/Emo176.gif

כשרק התחלתי להשתמש באינטרנט היתה לנו תוכנה מצ'וקמקת כזאת, אז את כל האתרים בעברית ראיתי את כל הטקסטים הפוך, וקראתי את זה בכל זאת... אחרי כמה זמן מתרגלים לזה
דרך אגב, כשאני אהיה בחו"ל אני אחפש הרבה ספרים של אנימורפס ואז אני אספר לכם עליהם ^^ לי זה לא יקרה Nagini Potter "תן לפוליטיקאי יד חופשית והוא ישלח אותה לכיסך."

למעלה