מפגש פורום ב"עולמות"?

• פותח הנושא papal
  • פורסם בתאריך

papal

New member
מפגש פורום ב"עולמות"?

מה אתם אומרים? יאללה שרשרו יום שעה וזמני נוחות. נצל"ש הבחור עם המייל- שלחתי לך

אני לא אגיע לכנס... ../images/Emo112.gif

מחויבות למקום העבודה, 'תם יודעים... מי בא?

NomadSoul

New member
אני אהיה, לקחתי חופש ../images/Emo13.gif

הראשון מזה שלוש שנים

papal

New member
תגידו, איפה יש תוכנייה?

חיפשתי בכל רחבי האינטרנט ולא מצאתי בהתחשב בעובדה שהכנס מתחיל מחר, זה קצת בעייתי! אני רוצה לדעת מראש....ף

Bajoran Priest

New member
אני כנראה אהיה ביום רביעי

מהצהריים עד הלילה. ואולי אפילו דוד יבוא

n i v1

New member
הוו חג שמח

מתי אתם חושבים שגדאי לעשות מפגש שכזה?

papal

New member
יש מה לעשות.. אבל פחות בטרק....

למשעמם לחובבי מס"ב.... לא לחובבי פנטזיה . ואולי גם קצת לחובבי מד"ב בכללי. אני חושב, שצריך ליזום משהוא על דיון. (חולית) יש קהילה לא קטנה.... אולי אקח לי פרוייקטון לכנס הבא, להרים הרצאה על דתות בחולית. אני כנראה אלך להרצאה על הקלינגונים בחמישי להרנ חינם של סרניטי ברביעי אולי גם להקרנה אחת או 2 של מס"ב ולהרצאה על Q אהבתי את ההתייחסות לפארסקייפ! כל הכבוד! ויש גם הקרנה של פרקים מצויינים (למי שרוצה להכיר את הסדרה או אוהב אותה!). אולי גם אלך למרתון האנימה, היות וזה קשור לעבודה שלי (עדיין סודי ביותר, כשאוכל לדבר על זה יותר, אספר- זה מדליק!!) נ.ב כל הכבוד על הקרנות החינם! שיחקתם ואתה! סה"כ נראה לי שיהיה מעניין ניכר שהושקעה עבודה מרובה על הכנס, כל הכבוד! למרות ששוב, אסייג ואומר שכמעט ואין תוכן לאוהבי מס"ב. מצד שני, אין גם ממש קהל לנושא הזה, שהולך ומת לצערי.

CAT4

New member
הקלינגונים

לא מצאתי משהוא על קלינגונים אתה יכול בקשה רשום את השם של הארוע עצמו ???

NomadSoul

New member
קלינגונים על קצה המזלג

יום חמישי, 14:00-15:00, באודיטוריום.

NomadSoul

New member
וגם לי יש שאלה

אני מתלבטת בין ההרצאה הזו לבין רצועת האנימה Death Note. למישהו יש המלצות לכאן או לכאן ?

n i v1

New member
ברור שהרצאה עדיפה :)

לפחות בעיני... ואני חושב שאבוא, אם לא מחר אז ביום חמישי.

השאלה היא אם יש טעם לראות

מספר פרקים בודדים מתחילת הסדרה בלי אפשרות ממשית לראות המשך.

Bajoran Priest

New member
well,

הדודות מיפן תמיד שמחות להשאיל פרקים.. וחוץ מזה סדרות אנימה נוטות להיות קצרות יחסית לסדרות אמריקאיות, ככה שזה גם לא כזה סיפור לראות סדרה שלמה.

תראה

גם עם הדודות הנחמדות לוקח זמן עד שהמשלוח מגיע. אני לא יודע איזה סוג של קו עלילה יש לסדרה, וכמה קליף-הנגרי יהיה הפרק החמישי.

Bajoran Priest

New member
כן, אבל

פעם היה מכשיר מסתורי וקדמון שנקרא: טלוויזיה. ואנשים נהגו לצפות בו בסדרות. כן, באמת ! הם בכלל לא היו צריכים להשאיל פרקים מדודות או שום דבר כזה, ולא להוריד תוכנות דחיסת וידיאו וכל מיני דברים כאלה. פשוט היו לוחצים על מעין שלט רחוק בזמנים מסוימים, והפרקים היו מתחילים לפעול. מעצמם ! והעניין הוא, שבאותם ימים עתיקים הציפייה והמתח משבוע לשבוע היו חלק מהעניין של מעקב אחרי סדרה. ככה שאם חושבים על זה, זה בעצם סוג של רטרו מה שאתה מתאר.

למעלה