מפגש פורום דויד ברוזה קיץ 2006!!!!!

romens

New member
מפגש פורום דויד ברוזה קיץ 2006!!!!!

אוקי יאללה עכשיו צריכים להחליט מי בעד ירושלים ומי בעד ת"א? אם זה ירושלים אז צריכים שלילך וקרן יחשבו על ומקומות .... ואם זה בת"א אז זה לא בעיה נפגשים כולם היכן שהו ופשוט הולכים עד שמגיעים לבית קפה או משהו כזה או סתם לעשות טיול בקניונים ולעשות שופינג..... אז ככה יאללה תכתבו מי בכלל יכול להגיע ובואו נקבע את זה לתאריך הזה ה-19.8.06 (התאריך נבחר באקריות מולחטלת אין לי מושג איזה יום זה יוצא רגע אני עכשיו בודק (היום כבר אחרי 12 אז יום ראשון יש יש יש , מתחילה העונה החדשה של הפג'מות, והתאריך ה-13 זה אומר שזה יוצא עוד שישה ימים אז יום ראשון שני שלישי רביעי חמישי שישי , זה יוצא יום שישי אז זה לא טוב אפשר יום שלישי אז זה תאריך זה יוצא אם שישי זה ה19 אז שבת ראשון שני שלישי , אז ביום שלישי ה-23!!!!!!!! סבבה אז המפגש יהיה ב23.8.06 ) זהו סיימתי בינתיים הגיעה הזמן ליראות כמה פרקים ב FAMILY GUY ופיפי ולישון לילה טוסט לכם!!!!

glitter8

New member
טיפ קטן...../images/Emo13.gif

תראה, בשביל מפגש פורום צריך שני דברים פשוטים- יום, שעה ומקום. לא באקראיות, אלא יום שנוח לכולם. בדרך כלל חמישי או שישי. מודיעים לכולם בצורה ב-ר-ו-ר-ה את כל הפרטים. לא "הולכים עד שמגיעים לבית קפה", קובעים מקום מראש!! , מזמינים מקומות לפי מספר האנשים שמגיעים. ויוצרים קשר אישי-טלפוני יום-יומיים לפני לוודא שכולם מגיעים. זהו. ככה עושים. רצוי להכין הפתעה קטנה (שוקולדים-לבבות,או כל קישקושון חמוד אחר) או להביא גיטרות, או דיויד ברוזה. שבוע נורמאלי שיהיה לנו.

romens

New member
אז תארגני את

אני כבר מהתחלה אמרתי שאני לא יודע לארגן דברים

glitter8

New member
הלו הלו הלו...רק נתתי טיפ

לא התכוונתי להגיד שאתה לא יודע אני פשוט מנסה לעזור אני כבר אמרתי שאני לא מארגנת! אבל הנה אני עוזרת לך אל תוותר כל כך מהר מה קרה לך ממתי נהיית כזה?

popikon23

New member
כמו שאמרתי כבר בעבר

אני מוכנה לארגן את המפגש בכיף פה בירושלים. תאמינו לי אין כמו ירושלים: מזג אויר נעים. אין לחות (!), אנשים רגועים (בד"כ) ומלא מקומות נחמדים למפגש. אם תבואו מוקדם נעשה טיול בירושלים ובאמת שיהיה כיף. אז מה אתם אומרים? מי מוכן לבוא לירושלים?

glitter8

New member
אני בעד!

תמיד כיף לחזור הביתה! ואני ממליצה על "קקאו" בסינמטק ירושלים הכי יפה בעולם!!

romens

New member
ני גם בעד!

אז בינתיים זה אני ענבל קרן ולילך ושרית אולי רוצים ירושליים אני יודע שעמרי לא ממש רוצה עכשיו צריכים לירות מה כל של ה24 אנשים יגידו.....

romens

New member
יאללה אז עכשיו כולם להחליט ומהר

המפגש בתל אביב או בירושלים כל מי שרוצה ירושליים שיכתוב ירושליים וכל מי שרוצה תל אביב שיכתוב תל אביב לא קשה אז יאללה ולהזכיר לכם המפגש ב23.8.06 אז תתכוננו

popikon23

New member
י-ר-ו-ש-ל-י-ם-!

אמנם כבר אמרתי אבל זה בכדי להכניס את כולם לאוירה. וניסיון שכנוע אחרון: הפתעה לכולם עלי!

ת"א

אבל אצל חנית בסלון

handlessman

New member
אולי... אולי...

אולי נאכל בספגטים??? היה איזה מפגש אחד שהיה תכנון לעשות אותו שם... אבל מה טוב? שספגטים סמוך לחנות "האוזן השלישית" ששם קניתי את Second Street וכמובן שיש להם שם עוד מבחר גדול של דיסקים של דויד...

lile0

New member
יש גם ספגטים בירושלים!

והוא סמוך לתו השמיני, בו קניתי את רוב הדיסקים שלי, והמחירים שם ממש זולים! ויש הרבה דיסקים של דויד, אם יש ספציפיים שאתם מחפשים, אני מוכנה לבדוק שם

handlessman

New member
צירוף מקרים מוזר...

בשני המקרים: ספגטים + חנות מוזיקה (משהו+מספר)... אחלה נוסחה

handlessman

New member
תסתכל למי היא שירשרה יא עילג...

המושטעקל המהולל... (אוהד, זה לא אישי)

עומרי,

הודעות כאלה לא ממש יוצרות אצלי עודף מוטיבציה לרשום פה. טיפה תרגיע.

glitter8

New member
הלו הלו...

בלי איומים על עמריקי!! אוהד אתה לא מעודכן, עמרי זכה כמעט בכל התארים האפשריים החל מ"חמוד הפורום" חתיך הפורום" (תקנא!!) מעצב כרזות הפורום וכו וכו...בקיצור הוא הדמות הכי אהודה פה , (אחרי כמובן...) אז תרגיע לך בעצמך... וחוצמיזה, תמשיך לכתוב פה, ולנגן לנו מדי פעם.

למעלה