מפגש פורום האוס – חנוכה 2010

Netto

New member
מפגש פורום האוס – חנוכה 2010

הרמתי סוף סוף את הכפפה כמו שאומרים והחלטתי לקיים מפגש ראשון (בניהלותי) לפורום. התאריך המיעוד הוא: 5/12/2010 שזה יוצא יום: ראשון. זמן: בשעה 12:00 בצהריים או 16:00 אחר הצהריים. השעה תקבע על-ידי הצבעה של רוב חברי הפורום. אז תבחרו איזה שעה נוח לכם, ולפי הרוב זאת תהיה השעה שהמפגש ייתקיים. מקום: קניון עזריאלי תל-אביב, קומת אירועים/מפגשים (קומה שלישית-אחרונה, מי לא מכיר?) צופי הגעה של אנשים: 10 גולשים/חברי פורום ומעלה. זמן משוער של המפגש: כ-2 שעתיים. הגעה עצמית: תחבורה ציבורית – אוטובוסים, רכבת ישראל, מוניות. אפשר להתארגן כמה חברי פורום מאותו אזור ולנסוע במכונית או מונית ולהשתתף בהוצאות יחדיו. מטרת המפגש: להכיר יותר טוב את חברי הפורום מאוחרי מסך המחשב, יתבצע שאלון היכרות-דפי שאלון שיחלקו על-ידי, ואשמח שתמלאו אותו כדי שאני יכיר טוב יותר אותכם. נעלה דיונים/שיחות/שאלות ונקים בעצם פורום חברתי על הסדרת מתח רפואית – האוס – House M.D. נשב לאכול יחד ארוחת צהריים/ערב תלוי לפי השעה. נצלם תמונות וכמה שיותר כדי שנעלה ונפתח אלבום בתפוז וכן בפורום עצמו אשכול סיכום אירוע+תגובות שלכם. אשמח לראות את כולכם, שיהיה חג חנוכה שמח! דור.:)

10oclock

New member
מגניב מגניב מגניב !!1 :)

רעיון מגניב :) אומנם אני יחסית חדשה כאן אבל אשמח מאוד להגיע :)

היי

גם אני חושבת שזה רעיון טוב. לפגוש אנשים שחושבים כמוך, ל"בזבז" שעתיים לדבר על הסדרה האהובה עלייך. בהחלט נשמע רעיון טוב. תודיעו לי מה הוחלט.

bali

New member
מנהל
אחח חבל שהתאריך לא מתאים לי

כבר יש לי משהו שאי אפשר להזיז באותו יום. אחרת בכייף הייתי באה.

אני בכיף באה ../images/Emo45.gif

מעדיפה בבוקר אבל גם אחה"צ זה בסדר לא עקרוני לי. מה שכן, אני אהיה קטנה משמעותית מכולם פה. שוין

Netto

New member
יופי שמח לשמוע!

כמה שיותר חברי פורום יותר מגניב ויותר כיף! שלא יהיה משעמם...:)

מי בעד שעה 12:00?:)

קדימה אנשים, תזרמו. תחשבו על זה שאתם מרוויחים: גם מפגש פורום כדי לדבר על הסדרה האהובה על כולנו ,לפגוש חברים חדשים וגם הזדמנות להסתובב בקניון קצת ולעשות קניות:)))

עוד נקודה חשובה

אתם יכולים ומוזמנים להגיע עם חבר/ה ,ככה גם לא יהיה לכם משעמם בנסיעה וגם יכול להיות מאוד נחמד:)))

aviyaBJ1

New member
אם זה ב12 אני יכולה לבוא...

גם ככה אני נמצאת שם כי אני לומדת בוולסטריט אז לא אכפת לי לעשות הפסקה של שעתיים

aviyaBJ1

New member
../images/Emo10.gif לא יכולה לבוא

שינו לי את השעור בוולסטריט ליום שני.... אי לא יכולה להרשות לעצמי ללכת לעזריאלי גם בראשון וגם בשני...

אוקי...

נו מה קורה עם זה? אם מדובר ביום אחר שכולם אבל כולם יכולים להגיע תמיד אפשר לדחות? אבל באמת אנשים בואו נראה יוזמה ונתארגן כמו שצריך

למעלה