מפגש פורום - הסיכום של הסיכום!!!!

oriane0

New member
משו קטן בקשר למפגש פורום.. ובכלל..

אתן יודעות שיש לשחר (אם אני לא טועה) לחן וללינע יומולדת בקרוב, אז חשבתי שאו שנעשה להם יומולדת כזאת או שנשלב עם מפגש פורום.. ונראלי המפגש פורום יהיה ביום חמישי בסוף, כי המון רוצות.. שעות?? משו? ומה עם היומולדת של שחר חן ולינע?

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

לי יש יומולדת ביום שישי בכל מקרה באמת כדי שכבר נתחיל לתקתק את העניינים. ע"פ הסקר הכי הרבה יכולות ביום חמישי ה-7/7 אני מקווה שכל השאר שכתבו תאריכים אחרים יוכלו לסדר להם שהן כן יוכלו ביום חמישי. חמישי ה-7/7 עזריאלי בשעה 12:00 סגרנו?

אווו

יו זה לא פייר :( אני רוצה לבוא נמאס לי שכל פעם יש לי משו אחר אני שונאת את עצמי על זה. אבל הקטע זה שאני עובדת..וכל יום מודיעים לי אם אני עובדת או לא...זה הדבר היחידי שמפריע.. אז אממ תקבעו בבקשה יום בטוח אבל ואז אני אגיד שאני לא מרגישה טוב ואבוא למפגש :) 3>

לא יום חמישי../images/Emo7.gif

כל יום חוץ מחמישי!!

bustedit

New member
אממ.. ../images/Emo4.gif

אפעם לא הייתי במפגש פורום, ו.. אנלא מכירה אישית אפח'ת..
ו.. כאילו אין לי דיסקים ודברים כ"כ על מקפליי חוץ מתמונות ופוסטרים שתלויים לי על הקיר
אז כאילו.. מה צריך לעשות? מה עושים שם? אנלא קשורה כזאת..

DesertRose7

New member
באים ורואים עם מי את מדברת בכלל!

הפעם אין לי מה להביא (נכון שאתן לא רוצות שאני אסחוב 3 סינגלים ולוח שנה?!) וסתם יושבים ומדברים ואולי מסתובבים.. לא משהו כבד מדי בדרך כלל מבלים גם איזה שעה לפחות בטאוור רקרדס ומתלונני םשאין מקפליי..

bustedit

New member
פאדיחה../images/Emo122.gif

אתן מכירות אחת ת'שניה.. אני לא ואיך אני אזהה אתכן?

DesertRose7

New member
כולם עוברים את זה מתישהו!

חח.. גם אנחנו היינו במצב כזה.. וגם אני לא פגשתי ומכירה את כולן.. מכירים זה לא כזה נורא.. קובעים מקום וזמן ואיזה שלט או יד (חיחי) ומזהים אחד את השני ככה

just jenny

New member
לאאאאאאא

לא יכולה בחמישי בסוף!!
פאקק!! הכי טוב שלישי!!

mayoosh4

New member
הו יאי../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

אני באה
אוף ג'ני אני רוצה לפגוש אותךךךךך

just jenny

New member
גמני!!!!!!!!!!../images/Emo7.gif

אוף נו תשנו תאריך!! לפחות ל-6!! פליזי פליזי פליזייייייייי

oriane0

New member
אז ככה: !!!

כולן להתייצב ביום שלישי/רביעי/חמישי, בשעה 12:00 בבוקר/צהריים, בגג עזריאלי (לא להתאבד לי
) להביא דיסקים, סינגלים, תמונות... כל מה שבא לכם... וכסף, וגם.. וגם.. ברכה לטום כמובן!!!! לא לשכוח.. לכתוב איזו ברכה יפה, ולהביא כסף לכרוך את הספר ברכות והכל. נראלי שלא שכחתי משהו נכון? אני מעדיפה ביום רביעי, כי אמא שלי לא עובדת.. אבל בערב יש בת מצווה לאיזה סתומה אחת... שהיא בת של חברים של ההורים שלי אז אני חייבת ללכת
אבל בכל מקרה זה לא יהיה עד הערב לא? עד.. ממ לא יודעת
להביא כל מה שיש לכם על מקפליי ! כמה שיותר יותר טוב.. לבנות עם הדיסק ביניכם, (כמוני) תביאו, אם זה לא קדוש מידי.. (שלי לא יוצא מהמערכת בדר"א) תוציאו ותביאו ונסתכל.. וואי איזה כיף יהיה
(התרגשות יתר.. אני יודעת.. פשוט מפגש פורום ראשון שלי
)

למעלה