מפגש פורום ותרומה לנזקקים חדרתים

MetalSlider

New member
מפגש פורום ותרומה לנזקקים חדרתים../images/Emo70.gif

*מאושר על ידיי הנהלת הפורום
*
לב-חם
צריך מתנדבים,אנחנו צריכים מפגש במרכז העיר!
למי שלא מכיר,לב חם ליד 500 מטר אופנה. המקום נתרם על ידי תנובה ושימש בעבר כחנות של תנובה.(לרוסים - מול חנות המשקאות
) המקום מחפש מתנדבים,אתם לא מתחייבים לשום דבר תבואו מתי שבא לכם וכמה שבא לכם האנשים חמים - ממש תענוג שם! פסס פסס מישהו אמר מפגש פורום?בעצם,למה לא?
אני לא הייתי כבר הרבה זמן בגלל הגיוס,אבל אם אני לא טועה זה בערבי חמישי ב7 בערב. אופן העבודה הוא להוציא ירקות\מנות חמות\שתייה ממקררים לסדר בשקיות ולהסיע לבתים של נזקקים. יש לציין שכל העבודה היא מתן בסתר!דופקים בדלת והולכים.דואגים שאף שכן לא יראה - ממש עבודת קודש שם ממש מהנה ויכול להיות מפגש פורום מוצלח
מפה זה תלוי רק בכם... מתנדבים מכל גיל - כל עזרה מבורכת!

כנסו

את\ה יודע\ת כמה אנחנו תורמים? כל פעם שאמא שלי ואנחנו מסדרות את הארונות, אנחנו מוציאות מלא בגדים בכמה שקיות (3-5) ולמחרת נוסעות ומביאות לשם

שאלה קטנה,

אני רק בת 14, יש דרך שאני יכולה לעזור? ואני לא מוכנה להצטרף למישהו בנסיעות. למשל אם אני אבוא עם חברה, תהיה דרך שנוכל לעזור ביחד?

MetalSlider

New member
כמובן../images/Emo13.gif

ואף אחד לא ייכריח אותך לעלות לרכב במיוחד לא עם גבר,זה ארגון דתי. חוץ מזה,בדרך כלל משאירים את הנשים למייון וסידור שקיות וירקות בגלל שבחלוקות עם רכב צריך להרים הרבה משקל

MetalSlider

New member
יום חמישי בערב

כל שאר הימים זה בבקרים ואני מאמין שרובכם בלימודים... צליל פה אמרה 8-10 אבל אני חושב שאלה השעות של המחויבות אישית כי כשאני הייתי הולך זה היה מתחיל בערך ב7 ולפעמים היינו נשארים עד 11וחצי
היה כיף הזמן טס

צליל 14

New member
אני בעד...../images/Emo13.gif

אני מכירה הרבה ילדים שהולכים להתנדב שם, בתור המחויבות אישית, זה פתוח בימיי חמישי, משעה 8-10. והם שמחים לקבל כל אחד. לדעתי יכול להיות ממש נחמד..

MetalSlider

New member
טוב כנראה שהפורום עדיין לא מפותח

מספיק
ננסה עוד כמה חודשים...

suzan29

New member
תרמתי

חבל מאוד שלא ידעתי שהמקום הזה קיים כי היה לי המון דברים לתת רק בשנה האחרונה ידעתי שזה קיים אבל בכל זאת היו לא מעט דברים שתרמתי ספרים חדשים,בגדים,מוצרי קוסמטיקה חבל מאוד שהם לא מפרסמים את עצמם באחד מהשבועונים שיוצא כל שבוע

למעלה