מפגש פורום - חופש גדול 2007?

flying eagle

New member
מפגש פורום - חופש גדול 2007?

אז קודם כל תשרשרו
או
שיהיה אפשר לדעת אם יש פה רצון בכלל.. ואם סימנתם כן, תכתבו תאריך של בגרות אחרונה שלכם (אם אתם עושים כבר בגרויות), ותאריך גיוס לכל המתגייסים ותאריכים של נסיעות לחו"ל או לאיזה שהן חופשות שמתוכננות לכם לחופש.. יאללה לעבודה!
ולנוסטלגיה...

yoad123

New member
אממ בעיקרון ../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

וגם אין לי ממש תאריכים שאני לא יכול בהם, אבל רק בנתיים. פשוט אני צריך לדעת אם עליתי לשלב השני באיזו תחרות, כי אם כן אז אני לא אהיה בבית כמה ימים בחופש. אז ברגע שאני אדע, אני אודיע פה אם אני פנוי בחופש או אם יש תאריכים שבהם אני לא אוכל.

CharmedRulez

New member
מה את זורעת מלח על הפצעים? אין לי חופש גדול!!

למרות שלפני הגיוס 8 חודשים זה כמו 4 חופשים גדולים! אבל עדיין!!

flying eagle

New member
אני אעשה הכול כדי לגרום לך סבל!../images/Emo190.gif

אבל הפעם אתה מחוייב לבוא! וגם אם זה במקרה יצא זמן שאתה בצבא, אני יודעת שאתה בת"א! נבוא ונוציא אותך בכוח!! אצלי בגרות אחרונה זה 26.6 (כנראה שבמתמטיקה אני קאבל את הציון מגן בתור ציון בגרות כי אני "מסכנה" מעוטף עזה, אז לא צריך מועד ב'
) ותאריך גיוס 16.12 הטיול יהיה בטח בספטמבר או משו... אה ואני ממליצה על מפגש בסוף שבוע אם אפשר, לטובת האנשים העובדים (אממ... אני...)

Liad B

New member
נופך!! מה קורה??

איזה תמונה איזה תמונה, אם רק יכולתי למחוק אותה. מילא, הורדתי את ה5 קילו האלה שיושבים לי בפנים אז שיהיה. היה כייף במפגש הקודם אבל לצערי אני כבר לא אהיה בעוד אחד, ב16 בגרות אחרונה, ב18 אני מתעופף לאיטליה ועד שאני חוזר יהיו לי שלושה ימים לגיוס אז.. We'll always have Hnucka (ככה כותבים חנוכה?) עצוב לראות מה קורה לפורום, הלוואי והיה לי זמן להיות יותר פעיל אבל אני טובע בבגרויות, זה פשוט לא אנושי יותר.מזל שאני אהיה בהופעה של פאקינג אונסנס עוד פחות מחודש!! (הפורום הלא נכון אבל למי יש כוח להכנס לאחד אחר??) חלום של שלוש שנים מתגשם, אז יש לפחות למה לצפות.. תהנו במפגש!!

Charmed YC

New member
אוונסנס ../images/Emo99.gif

גם אני אהיה שם. אם בין כל הבגרויות אני אמצע זמן להביא את הכרטיס
.

o r t a l i t

New member
אני אוהבת מפגשים, אז ../images/Emo45.gif

הבגרות האחרונה שלי היא ב9.7. אבל לפניה האחרונה ב21.6, אז הרב בניהן פנוי לי, ואז ב14.7 אני טסה לחו"ל וכשאני חוזרת יש פסיכומטרי, אז פנויים לי רק סוף יוני [עדיף לא עד ה25, כי יש משהו לא בטוח], תחילת יולי [עד ה6-7] ואמצע יולי [10-13]... נמP: ובעצם יש גם עוד משהו לא בטוח עד ה2.7 חחחחחחח טוב לאטעת XD

pilot promo

New member
מבחינתי...

בכמה שבועות הראשונים של החודש יש לי קורס קיץ ל-4 יחידות(די...-אל תצחקו אני ממש טוב בהכל חוץ במתמטיקה..) אבל זה לא יהיה בימי שישי ככה שאם עושים את זה ביום שישי אין לי בעיה... ובחודש אוגוסט אני לא יכול בכלל להפסיד אף יום חוץ מימי שישי גם כן...-אולי יהיו ימים בודדים שאני אוכל...

flying eagle

New member
טוב אז ככה,

הכי פשוט - אני אשרשר תאריכים שונים מסוף יוני עד סוף יולי (כי מישו פה אמר שאוגוסט לא בא בחשבון), ואם יש יום (או יותר) שאתם לא יכולים בו בשום אופן תשרשרו אליו
, אם יש יום שאתם בעיקרון יכולים אבל לא הכי נוח לכם תשרשרו אליו רק
. היום עם הכי פחות התנגדויות ייבחר...

למעלה