מפגש פורום חיפאי ב- 16.10
תאריך: 16.10 (יום שישי) המקום: הבית של ויימס, שנמצא אי שם בחיפה. (לפרטים פנו למסרים) שעה: 9:30 עד האוטובוס הלפני אחרון שלכם הביתה. (איש איש ואוטובוסו) פעילות: צפייה בסרטים במקרן של מלדיקט, סחר בספרים, ואכילת שוקולד מריר. (וגם דברים אחרים שאינם שוקולד מריר) אוכל, שתייה: תגידו מה אתם רוצים שיהיה, אני אקנה ותחזירו לי את הכסף אח"כ. (כן, יש לי קפה בבית, מלדיקט!
) מה רואים? מה שרוצים. נעשה הצבעה במקום ונבחר משהו מתוך המלאי שיהיה. הסרטים שלי: Truckers Hogfather (בלי הכתוביות של רוני, כי לא ממש הצלחתי לתאם ביניהן לבין הגרסה שיש לי
) Life of Brian (מונטי פייתון, כאילו דא) The Holy Grail (כנ"ל) 2001 אודיסיאה בחלל The Fall District 9 Lock Stock (גיא ריצ'י) Rocknrolla (כנ"ל) פפריקה (אנימציה יפנית) Tokyo's Godfathers (אנימציה יפנית) הטוב, הרע, והמכוער (מערבון, כאילו דא) הצלפים (כנ"ל) נרניה: הסדרה משנות ה- 80 ובשום אופן לא הסרט. לקט פרקי אנג'ל לקט פרקי דוקטור הו אפשר להקרין כל מה שעל דיסק או על disk on key. אם יש סרט שאתם רוצים להביא, תגידו.
הערות: * יש להביא ספר או פריט כלשהו שקשור לפראצ'ט, כדי שנוכל לעשות ערימה על השולחן ולהגיד, "הווו! איזה מאגניב!
" ** יש להחליף טלפונים עם ויימס (הידועה גם כ"נטע", או "אני") ***מי שבא, שיגיב ב-
אה, וכולם מוזמנים, באמת.
תאריך: 16.10 (יום שישי) המקום: הבית של ויימס, שנמצא אי שם בחיפה. (לפרטים פנו למסרים) שעה: 9:30 עד האוטובוס הלפני אחרון שלכם הביתה. (איש איש ואוטובוסו) פעילות: צפייה בסרטים במקרן של מלדיקט, סחר בספרים, ואכילת שוקולד מריר. (וגם דברים אחרים שאינם שוקולד מריר) אוכל, שתייה: תגידו מה אתם רוצים שיהיה, אני אקנה ותחזירו לי את הכסף אח"כ. (כן, יש לי קפה בבית, מלדיקט!