מפגש פורום; טייק2.

Ayelet chan

New member
מפגש פורום; טייק2.

בעיקרון המפגש מתוכנן ליולי, וכנראה יהיה עוד אחד באוגוסט (או שניים). בנתיים נראה לי שה30-31 ביולי טובים למפגש. אני אשמח אם תגידו לי אם זה נוח לכם. אם זה יהיה נוח לרוב, אני אקבע גם שעה וכאלה. :) אני מקווה שהרוב יבואו. ^__^; (אגב, לתוהים איפה הוא יהיה, אז הוא יהיה בעזריאלי.)

מית צאן

New member
../images/Emo31.gifאני לא יכולה.../images/Emo119.gif

אבל אני דיי חדשה אז לא נראהלי שלמישו איכפת><; אני בחו"ל מה-28 ביולי עד ה-11 באוגוסט.

shui chan

New member
אבל האנימוהליקון יוצא ב-27

נראה לי קלוש שאוכל לסוא גם וגם >;

shui chan

New member
אותו הדבר >_>~

ואני מלכת הלשון!

האנימהוליק (הכנס)...נו...>.<

טובנו...לא ממש איכפתלי ממפגש פורום אלא אם כן אני פוגשת חברות או שזהפשוט מפגשיומולדת לחברה (רונירונירונירונירוני)(ואלריהואלריהואלריהואלריהואלריה)(גולהגולהגולהגולהגולהגולה)(עדיעדיעדיעדיעדי) אבל תכלס רוני היא היחידה מביניהן שמתכתבת בפורום P: (גם ואלריה אבל לעיתים נדירות...כיכיכי...יש לה מבטא גרמני!) טוב, אני יודעת שזיינתי לך את השכל, אז ככה- מפגש פורום, בטח אם זה יהיה בכנס אנימהוליק, כי שם יש גם את המפגש של IAMV...(רוני:"מצחקקת") רוני מטומטמת >.>(למעשה היא ראתה אותי כותבת עכשיו משהו בשפה מאוד בוטה, והיא החליטה שהיא ילד בכיתה ה' שצוחק כל פעם|-רוני צחקה על מפגש IAMV ועל יובל...)(נו...כי רוני מטומטמת...) טוב, בקיצור, בואי למפגש קומונע ^0^ IAMV 4 EVER!

JeeChan

New member
היא גם התכוונה לכנס '-' אז לא היה

צורך להגיב ולומר הכנס :/

למעלה