מפגש פורום יא"ו יוצא לדרך

מפגש פורום יא"ו יוצא לדרך../images/Emo160.gif

פתחתי שרשור חדש, שהפעם יהיה מסודר. אז הנה קצת פרטים על המפגש, פרט על מיקום מפגש מדוייק יישלח במסרים רק למי שיאשר הגעה- אז קחו את זה בחשבון. ביום חמישי, 20 באוקטובר, בכיכר רבין, נצלם את כריכת הספר שנוצר בבלוגיה של תפוז אנשים. על כריכת הספר תופיעו אתם ! צלם מקצועי יצלם אתכם מגג עיריית ת"א, אחרי שנארגן אתכם בתצורה של אותיות "המקלדת". אנו מזמינים אתכם לנצל את ההזדמנות הזו כדי לאפשר לכם גולשי הפורומים, הבלוגים, הצ'אט והקומונות כדי להיפגש ולהכיר אחד את השני. כל מי שמעוניין להגיע, להפגש, להצטלם להתכבד באוכל, שתיה ובמתנות תפוזיות קטנות מוזמן להגיע החל מהשעה 15:00 על המרפסת של כיכר רבין. ארגון הצילום יחל בשעה 15:30 ויערך כחצי שעה. לא לאחר! המפגש שלנו: בשעה 15:00, מיקום מדוייק על המרפסת ואמצעי תקשורת אליי יימסרו במסרים בלבד. ועכשיו- רק מי ש מעוניין ויכול נא לשרשר אישור פה. דברים לא קשורים לנושא השרשור יימחקו.

לצערי כנראה אני לא אוכל

אני עובדת.. אני אנסה למצוא לי מישהו שיחליף אותי ואז אני אבוא

אני רוצה להגיע אבל (גרב מצחינה82)

האם אפשר לפרט איזה סוגי כיבוד יוגשו ? ומה זה בדיוק מתנות תפוזיות קטנות?? תנאי ההגעה שלי תלווים בעיקר בקריטריונים אלו.. בברכת חג שמח גרב וקומיקס.

פילפולה

New member
אני נח/בת עדיין לחברת פורום?

כי בזמן האחרון [עקב בעיות הורים ואז מחשב חולה- עכשיו אני אצל דודה] אני כבר לא כל כך פעילה. ובכל זאת.... פיל נב.= אגב, חג שמח!!!!!!

E y e s

New member
מה את אומרת שירי, כדאי לבוא?

לא יודעת..
סתם, אם גרב מצחינה וקומיקס הראשונה יבואו גם אני אבוא (אני צריכה הסעה)

E y e s

New member
באיזה שעה את יוצאת?

אין לי כוח להתקשר אליך ולתאם :) חוצמזה, סביר להניח שתקראי את ההודעה לפני שתעני לי לטלפון (כי את בפורום כל כך הרבה) :)

../images/Emo41.gif שלחתי מסרים לכל מי שאישר הגעה|*

תקראו ואם יש שאלות/הערות אפשר לחזור אליי במסר או ליצור איתי קשר בנייד שרשום במסר. במידה ויש שמעוניינים להצטרף ולא אישרו- אפשר עד מחר בבוקר.

ספירלי1

New member
לצערי אני לא יכולה לבוא..

אני על כיסא גלגלים והנידות שלי לא משו.. תהנו!

../images/Emo41.gif סיכומו של מפגש ../images/Emo41.gif

למרות שהיינו ממש קצת: EYES, עוד שרון, לולי7 ואחיה המתוק, קומיקס הראשונה וגרב מצחינה82 ואנוכי, היה ממש נחמד. הצטלמנו המון, קיבלנו כובעים מגניבים של תפוז
. רק מי שהיה במפגש יקבל את התמונות, אני אעשה את ההעברה יותר מאוחר או מחר בבוקר, אז נא לשלוח לי במסר בהקדם כתובת מייל שאשלח לשם דרך תוכנה מיוחדת. נהניתי לראותכם

שמחתי ליפגוש אנשים חדשים

ושמחתי לדעת מי הפנים מאחורי השמות. אני אשלח מסר על המייל שלי. להת' כולם בפעם הבאה.

למעלה