מפגש פורום כלא 6 - קיץ 2006

kombinaizer

New member
מפגש פורום כלא 6 - קיץ 2006 ../images/Emo42.gif

אוקיי אז ככה, בקרוב החופש מגיע ואני וכמה אנשים פה הסכמנו לעשות מפגש התכנון הוא בחודש יולי. אז איך נקבע תאריך שיתאים לכולם
בכמה שלבים, תחילת השלב הראשון נבחר מתוך שלוש אפשרויות:
אפשרות ראשונה: המפגש יתקיים בין התאריכים 1.7-10.7 (מהראשון ליולי עד העשירי ליולי)
אפשרות שניה: המפגש יתקיים בין התאריכים 11.7-20.7 (מהאחד עשר ליולי עד לעשרים ליולי)
אפשרות שלישית: המפגש יתקיים בין התאריכים 21.7-31.7 (מהעשרים ואחד ליולי עד לשלושים ואחד ליולי) איפה זה יקרה
עזריאלי
למה עזריאלי
יש שם רכבת, זה במרכז הארץ, הקניון גדול ומרווח יש גג
שאפשר להיות שם.
אז מה נותר לכם לעשות? להצביע לאפשרות הכי נוחה לכם
גם אם אתם לא בטוח באים, לכו תדעו
תרשמו גם את התאריכים שאתם לא יכולים לבוא.

chen010189

New member
ממש קשה לי להגיד לגבי התאריך...

וכן, גם אני בעד עזריאלי גם זה המקום האידיאלי למפגשי פורום מהסיבה שאתה אמרת. אני למשל מחיפה ואין לי בעיה אמנם להגיע לכל מקום בתל אביב, (כבר הסתובבתי שם בחורים) אבל באמת עדיף עזריאלי. אני אשמח לבוא במיוחד עכשיו שהצטרפתי, לפגוש את חברי הפורום! אז כשיהיו פרטים סופיים רק אז אני אוכל לדעת אם אני באה או לא. עם כל ההוצאות שלי החופש הזה נראה לי שאפילו למסטיק לא יישאר לי כסף

chen010189

New member
ואגב אור...

יש מצב שסיקס, בייבי G ויאנג יבואו? כי ראיתי תמונה שלהם מעזריאלי ותהיתי אם זה ממפגש פורום (לא לדאוג, זה לא מה שיגרום לי להחליט אם אני מגיעה או לא אם יהיה לי כסף והתאריך יהיה נח אני אבוא בכל מצב, השאלה זה סתם כי אני סקרנית וזה אגב יכול להיות מגניב לאללה)

MC SammY

New member
רק פור דה רקורד

במפגש שהיה לפני כמעט 3 שנים בפורום כלא 6 בהיידפארק, גם עמית וגם איתמר הפגינו נוכחות. אז לכו תדעו

chen010189

New member
בתמונה אבל גם אמיר היה

וכן, צריך להודיע להם זה יהיה מגניב לגמרי
!

chen010189

New member
מגניב

יהיה לי עם ללכת להופעות של כלא 6 בצפון
(רק קודם אני צריכה לדאוג שיהיה לי גם עם מה ללכת להופעות האלה, כי נראה לי רוקנתי את הכיס שלי לחודשיים הקרובים
)

MC SammY

New member
20.7

לדעתי אחלה תאריך וזה. כלא מופיעים פה בחוף בראשון, וזו הזדמנות בשביל כולם גם לבוא להופעה וגם להפגש.

chen010189

New member
אבל עושים את המפגש בעזריאלי

אל תשכח שלא כולם באים מהמרכז וזה קשה לבוא לערים שמסביב... למרות שהחוף קרוב לתחנת רכבת, זה קצת סיבוך וגם עולה יותר.

kombinaizer

New member
תשכחי*

אמממ כן גם אני לא תומך בלעשות מפגש על יום של הופעה כי יש כאלה שזה לא נוח להם, ככה שצריך לבחור תאריך שיהיה נוח לכולם. בכל מקרה אני בא להופעה!

chen010189

New member
חחח כן, אז תשכחי* סליחה ../images/Emo9.gif

גאד, שתהיה כבר איזו הופעה בחיפה
!

Luxfero

New member
אפשרויות ההגעה שלי למפגש

אני אוכל לבוא למפגש הפורום במידה ויתקיים אחרי השלושה עשר לחודש השביעי ^_^

S h A y K i

New member
אוקיי אני כבר לא באה ../images/Emo4.gif

כל חודש יולי אני עסוקה לגמרי כל יום קבעתי משהו וב21.7 יש לי יומולדת נא לא לשכוח
וחוצמזה..זה בעזריאלי, זה רחוק, ואפאחד לא ירצה לבוא איתי כי רק אני אוהבת מהחברים שלי את כלא 6 ואני לא באה לשם לבד!!!

kombinaizer

New member
תסחבי חברה שתבוא איתך

אתם לא חייבות להיות איתנו כל היום, ותסתובבו בתל אביב שמה יש מה לעשות ואל תדאגי לא שוכחים

S h A y K i

New member
יה רייט..

עזבו אני בתאכלס קטנה מידי לבוא לדברים האלה ההורים שלי בחיים לא ירשו לי...פולניםםםםםםםםםם..

chen010189

New member
בדיוק בשביל דברים כאלה הצעתי את...

המפגשים בהופעות, אתם רואים? ככה נגיד תהיה הופעה שאת הולכת אליה ובמקביל הולכים אליה עוד חברי פורום אז תוכלי לפגוש את חלקינו.

למעלה