מפגש פורום - להתחיל לתכנן!

WhiteBear

New member
מפגש פורום - להתחיל לתכנן!

שלום לכולם. אני מעלה בזאת את ההצעה של מפגש פורום. לי יש בחינה עוד שבוע ויומיים (24.09) ואחריה הלו"ז שלי פנוי. אז כמה שאלות: 1) מי רוצה להגיע? 2) איפה כדי לקיים את המפגש? 3) מתי כדאי לקיים את המפגש? 4) מה כדאי לתכנן לעשות במפגש? הנה התשובות שלי: 1) אני. 2) אני אברר אם אפשר לקיים את זה בבית שלי עם ההורים שלי יהיו מוכנים להיעלם. אבל מאד לא וודאי. אז מה איתכם? אפשרות נוספת היא ללכת לסרט, או לחוף הים. יש עוד רעיונות? 3) מתי שבא לכם! 4) מבחינתי: מוזיקה נעימה, אולי סרט בווידאו. קצת אוכל מוכן למקרה שמתארחים אצל מישהו. אולי: אורגיית מסאז´ים פיראית (בעדינות כמובן), מדיטציה מודרכת (בן... |חיוך תמים|), רייקי, הילינג, סיפורים מוזרים (בשבילי). והרבה חיבוקים!!! (אני קורא להפסיק עם התיסכול הווירטואלי של חיבוקים דרך הרשת. תראו שאין לכם אלוהים ותתחבקו כמו שאין מחר!!) ושוב, אני אשמח לשמוע רעיונות. תיכנוני אירועים על טיבעיים בע"מ, הדוב הלבן.

deep ocean

New member
יאללה יאללה

כבר פגשתי אותך, זהו, זה מספיק לא צריך לפגוש את שאר הפורום :) סתם סתם היה אחלה אגב!!! ולהלן תשובותי: 1. אני אשמנח להגיע, במידה ואני אוכל בתאריך שזה יקרה. 2. את המפגש נראה לי שיהיה טוב לקיים בים, בית זה קצת מגביל. לראות סרט בבית, זה יפספס את המטרה. ממש לא. סרט רק מסיח. ים-רחב, מלא אפשרויות, פתוח, אווירה טובה וכו´. 3. מתי להיפגש-אין לי כרגע בראש תאריך, זה יבוא לבד. 4. מה יהיה במפגש? שמישהו יביא קומפקט דיסק, כל אחד יביא קצת חטיפים ויהיה נהדר. זה כבר יזרום שם לבד. :) מיכל

Oranus

New member
זה יכול להיות ממש ממש נחמד ../images/Emo85.gif

ממ..לגבי תאריכים ...יהיה לי נוח עם זה לא יפול על סוף שבוע, כי ימים אלו אצלי מוקדשים כמעט רק לחברה שלי , ממ..ימי חמישי בערב לא נוחים אלא אם כן אתם רוצים שאגיע בסביבות 4 בבוקר ,(יש לי משחק בימי חמישי -משחק שלרוב מסתיים בשעות הלילה המאוחרות) ממ...שאר הימים סבבה , מן הסתם מומלץ ערב ,לא איכפת לי ממש איפה אבל עדיף איזור המרכז (ת"א וכדומה) אלא עם למשהו יש בית גדול וזה יכול להיות נחמד טלויזיה אני מסכים תגרום לפיספוס כלשהו , טוב נו ...אמרתי את הצד שלי - כל טוב :) O.

לדוב הלבן ולכולם -

יפה, נהדר, מקסים. אני אשמח להיות חלק ממפגש הפורום ה... שני! אז יאללה, מהר, תרביצו כבר את הראשון, שאוכל כבר לקחת חלק בשני!!!

למעלה