מפגש פורום לכוולללם

Dannyk

New member
מפגש פורום לכוולללם

האם אתם רוצים לארגן מפגש פורום . מפגש כדי לצפות בסרט כנפים שבורות (מ- 19:30 עד 21:15)וללכת לסרט הזה זוהי גם כן הזדמנות להכיר אחד את השני ואולי אף למצוא ידידם וחברים. האם נוח לכם להגיע לקולנוע? לאן נוח להגיע לראשון לציון או לרמת גן (בתחבורה ציבורית או ברכב) האם היתם רוצים ללכת לאחר הסרט למסעדה או למקום אחר שנוכל לצחוק ולפטפט? אם אתם רוצים המפגש יערך במועד נוח לכולם ו באחת מן הערים רמת גן וראשון לציון או באחת מן הערים האחרות?

צלף

New member
אתרים רלונטים

לפרטים על הסרט ובתי קולנוע שמציגים את הסרט עם כתוביות

צלף

New member
תגובתי

אינני מכיר אישית את המקומות עם מכונית אוכל להגיע גם לראשון לציון וגם לרמת גן, השאלה איזה מקום הכי נגיש לאחרים. הייתי מציע שאחרי הסרט נקיים מפגש חברתי באיזה מסעדה, אם מישהו מכיר אישית את המקומות הללו, שיוכל להציע מקום מתאים לכולם (וגם כשר)... באופן כללי אני מציע את יום חמישי כיום מפגש על סמך הניסיון מכל המפגשים שהיו וגם סקר שבוצע בפורום מרכז הצביע שזה יום המועדף על ידי רוב הגולשים... לגבי תאריכים כל אחד צריך לכתוב על פעוליות מרכזיות בעולם לקויי שמיעה שעלולות להתקיים ביום חמישי, אני יודע שהמפגש של נירה פלג מפורום נכים בידיעות אחרונות מתקים ב- 16/01/2003, כך שימי חמישי אחרים הם: 02/01/2003, 09/01/2003, 23/01/2003 ולא כדאי יותר מאוחר כי איננו יודעים כמה זמן ימשיכו להקרין את הסרט בבתי קולנוע אלו.

Dannyk

New member
אז אתם רוצים לבוא לבלות קצת

בחברתי
.....?

רעיון טוב

תפרסם את זה בכל פורומי חרשים בד"כ שיש מפגש פורום , מפרסמים בכל פורוטמי םחרשים ולא רק כאן אני רוצה לעשות משהו שתהיה איזה הוקרה לארגוני חרשים וכבדי משעה שתרמו בשבילנו

צלף

New member
מהניסיון אם אין חמישה שכותבים

שיבואו. אז זה מראה שהמפגש לא עובר כי בדרך כלל אנשים מחליטים לבוא רק ברגע אחרון אז במפגשים הקודמים חמישה החליטו לבוא ובאו 18 - 20 (מפגשי פורום ואלה) וחוץ מזה יש טורנדו ויש המפגש של בני ויש ערב שירה אז יש כלכ ך הרבה אירועים כך שלא נראה שהמפגש מעורר תהודה מיוחדת... או אלא גולשים כאן הרבה או שציבור הגולשים הגיע לרויה מסוימת

במפגש של אתי שווצרבג

באו הרבה !! כ31 אנשים היו שם נסיכות נשף אז זה הייתה מוצלחת .

צלף

New member
את אתי כולם מכירים ../images/Emo70.gif ואת דני ../images/Emo35.gif

אתי יש לה פעילות עניפה ברוך השם כבר כמה שנים, אזי תמיד יבואו למפגשים שלה בזכות שמה. אבל דני
אני מציע לך דני: תופיע לפעילות הקרובות שמתקימות בשבועות הקרובים

למעלה