מפגש פורום לרגל פרוץ דרורית שישבת הקרוב, בדיוק שבוע מהיום. מי מגיע/ה? מי מביא/ה מה?
ע ערבהאיןקץ New member 6/7/03 #1 מפגש פורום לרגל פרוץ דרורית שישבת הקרוב, בדיוק שבוע מהיום. מי מגיע/ה? מי מביא/ה מה?
ט טרודי New member 6/7/03 #4 כנ"ל לא מבטיחה שנגיע - תלוי איפה ומתי ואיך מסתדר עם תכניות אחרות שמכינים לנו... אבל אם לא אדע איפה ומתי אז בטוח לא נבוא.
כנ"ל לא מבטיחה שנגיע - תלוי איפה ומתי ואיך מסתדר עם תכניות אחרות שמכינים לנו... אבל אם לא אדע איפה ומתי אז בטוח לא נבוא.
ט טוטולס New member 6/7/03 #7 נבוא, אבל לאן? אני טסה במוצאי שבת, אז אנחנו קצת מוגבלות, אבל מאוד מאוד רוצות לפגוש את דרורית וב"ב. לכן זה תלוי איפה בדיוק, ומתי... אולי נפגש בשישי אחה"צ באיזה חוף-ים צפונית לקיסריה? אנא שלחו דוא"ל... טוטולס וקונדסונת [אימי ואישתה]
נבוא, אבל לאן? אני טסה במוצאי שבת, אז אנחנו קצת מוגבלות, אבל מאוד מאוד רוצות לפגוש את דרורית וב"ב. לכן זה תלוי איפה בדיוק, ומתי... אולי נפגש בשישי אחה"צ באיזה חוף-ים צפונית לקיסריה? אנא שלחו דוא"ל... טוטולס וקונדסונת [אימי ואישתה]
C colourful New member 6/7/03 #8 אנחנו נורא רוצות לבוא! אבל יכולות רק בשבת! יום שישי תפוס לנו מהבוקר עד הערב, אין דקה אחת פנויה....
ע ערבהאיןקץ New member 6/7/03 #12 יומולדת שמח לקשוח ../images/Emo65.gif רק שנתיים??? מרים גבה מאיימת כמו בן שמונה לפחות ! נשיקות
C colourful New member 6/7/03 #15 יומולדת שמח!../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif אבל לא תמצאו פינה קטנה של זמן בשביל דרורית???? אפשר לשלב עם היומולדת, לא??? כבר נורא רוצות לראות אתכן בהרכב מלא!!!! תתאמצו???
יומולדת שמח!../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif אבל לא תמצאו פינה קטנה של זמן בשביל דרורית???? אפשר לשלב עם היומולדת, לא??? כבר נורא רוצות לראות אתכן בהרכב מלא!!!! תתאמצו???
א אבא גאה New member 6/7/03 #19 הקשוח חוגג יומולדת? ../images/Emo12.gif אני מניח שלא תכינו לו זר ועוגת "בוב הבנאי". ספרי לי איך קשוחים חוגגים יומולדת?
הקשוח חוגג יומולדת? ../images/Emo12.gif אני מניח שלא תכינו לו זר ועוגת "בוב הבנאי". ספרי לי איך קשוחים חוגגים יומולדת?
ז זואיzoe New member 6/7/03 #23 מזל טוב!!!!!! גם ממני. והנה אני, באה לבקר אתכם גם פה. הרבה נחת.....חיבוק