מפגש פורום?? ל"ג בעומר?? מה אתם אומרים??
H Horse Wishper New member 5/5/05 #3 מבחינתי הולךךךךךךךךך אבל לא ביום של המדורה... כי אז ההורים שלי לא ירשו לי, הם יאמרו שאני צריכה לעשות עם הכיתה שלי...
מבחינתי הולךךךךךךךךך אבל לא ביום של המדורה... כי אז ההורים שלי לא ירשו לי, הם יאמרו שאני צריכה לעשות עם הכיתה שלי...
H Horse Wishper New member 5/5/05 #7 אני ממשיכה כשיהיה לי זמן וסבלנות לכתוב, צריך להתמסר לכתיבה... וחוץ מזה אני גם צריכה לחשוב על ההמשך... זה לא קל...
אני ממשיכה כשיהיה לי זמן וסבלנות לכתוב, צריך להתמסר לכתיבה... וחוץ מזה אני גם צריכה לחשוב על ההמשך... זה לא קל...
I I N U Y A S H A New member 5/5/05 #14 אמממ.. לא הבנתי כלכך תוכלי לפרט יותר?? אני משער שתהיה את הנפילה המוזרה הזאת עכשיו כמו בכל סידרת אנימה חח
אמממ.. לא הבנתי כלכך תוכלי לפרט יותר?? אני משער שתהיה את הנפילה המוזרה הזאת עכשיו כמו בכל סידרת אנימה חח
ט טבו לשי New member 5/5/05 #17 פאנפיק זה סיפור, שאנשים מפתחים על עלילה מסויימת כמו ספר או במקרה פה סידרה... ז"א, הכותב לוקח את הדמויות מהסדרה או ספר משתמש בהן ובאופי שלהן כמו שהוא רוצה... (אם הוא רוצה שאינויאשה וקיקיו יהיה ביחד למשל, אז הוא כותב את זה...) הבנת בערך?
פאנפיק זה סיפור, שאנשים מפתחים על עלילה מסויימת כמו ספר או במקרה פה סידרה... ז"א, הכותב לוקח את הדמויות מהסדרה או ספר משתמש בהן ובאופי שלהן כמו שהוא רוצה... (אם הוא רוצה שאינויאשה וקיקיו יהיה ביחד למשל, אז הוא כותב את זה...) הבנת בערך?
ח חתולימים New member 5/5/05 #19 עכשיו כשאני קוראת את זה... הבנתי שמה שכתבתי היה רק שטות אחת גמורה....
ט טומויו האחת New member 5/5/05 #5 נמנמ... עם יש ביניכם ירושלמים... אנחנו מנסים לארגן משו בפסגת זאב... עדיין לא סגור...
I IwantSEXwithShindo New member 5/5/05 #8 אני רוצה אני רוצה!! אני אנטוש את הכיתה ואת חיי השיגרה המשעממים שלי. כי חיי משעמים כמו **** חחחח אמרו לי לא לקלל חחח טוב אז אני אבוא!!
אני רוצה אני רוצה!! אני אנטוש את הכיתה ואת חיי השיגרה המשעממים שלי. כי חיי משעמים כמו **** חחחח אמרו לי לא לקלל חחח טוב אז אני אבוא!!