מפגש פורום - מאי 2005

magicgirl1983

New member
מפגש פורום - מאי 2005

חברים וחברות יקרים... לפי ההיענות שלכם הבינותי שיש רצון למפגש פורום. כל שעליי לדעת, אילו הם את הימים רצויים שאתם הייתם רוצים את המפגש...רצוי לתת לי תאריך טוב מוערך... נא לשלוח לי הודעה פרטית (מסר). שעות המפגש יכולות להיות בין 5:30 ל- 6 אחרי הצהריים (הכוונה להתחלת המפגש).

ועכשיו?

'צטערת על ההטעיה. למעשה קודם כתבתי את ההודעה בפורום ורק אח"כ את המסר... אני תמיד מעדיפה לסיים עם המשימות המהירות יותר קודם ...

magicgirl1983

New member
למה אנשים לא שולחים לי מסר?!?

חבר'ה אם אתם רוצים מפגש (ולפי התגובות אתם לפחות לפני כמה שבועות רציתם מפגש) אז בבקשה תשלחו לי מסר!

prizman

New member
לא שולחים לך מסר

כי ביקשת לשלוח לך יום מועדף מי שאין לו יום מועדף לא שולח מסר. אם היית מבקשת רק אישור להגעה למיפגש כנראה היית מקבלת יותר מסרים.

newKiticat

New member
שייקבע תאריך וזמן

ואז אוכל להתאים את עצמי אם אוכל...

magicgirl1983

New member
תאריך

ה-19 לחודש טוב לכם?? שעה 6 טוב לכם? מיקום ישלח למי שיגיב לי במסר..

התאריך נראה לי בסדר (בינתיים)

ניסיתי לשלוח לך מסר, אבל אני לא מצליחה לפתוח חלון שליחת מסרים. אולי יש בעיה אצלי ברשת ואולי זו בעיה בתפוז. בכל אופן, רציתי לעדכן אותך. אנסה לשלוח גם במסר מאוחר יותר.

magicgirl1983

New member
חברים וחברות...../images/Emo70.gif

התאריך של המפגש יצתרך לעבור שינוי עקב מסיבת בת מיצווה שאני הולכת אליה בדיוק ב-19 לחודש...אני יכולה לעשות את המפגש (מכיוון שאני המארגנת ) בתאריכים הבאים... - 15, 17, 22, 24, 26, 29, 31 כדי שאוכל לדעת באיזה תאריך הכי נוח לכולם להגיע בשעה 6 זה יהיה אחלה...יש כמובן לכתוב לי במסר כל האנשים המעוניינים לבוא למפגש (עד עכשיו היו 3 אנשים...) מיקום המפגש ימסר לאחר התיארוך..

למעלה