מפגש פורום -סיכום מסוכם בהחלט:)

morancho1

New member
מפגש פורום -סיכום מסוכם בהחלט:)../images/Emo41.gif

לכל מי שבא, אני שולחת את הפרטים על המיקום והשעה הסופית, מה שעד עכשיו לא נעשה, במסר אישי. במידה ומישהו נשכח/ התחרט / רוצה להצטרף מוזמן לפנות אליי או אל אושרית (לטינית בנשמה) בפרטי. חג שמח לכולם:)

doc monti

New member
אני אשמח לפרטים

למרות שאני עוד לא יודע אם אני אבוא...

oshratush

New member
אע"פ

שבאתי בסוף וראיתי את אורי ,אושרית, מורנצ'ו, ונתי...... ובאתי בסוף אבל כולי הערכות אליכם שנשארתם ומורן מבטיחה לכתובבבבב

natalysh

New member
כלאתי את אורי במחסן...

עמכם הסליחה. בתודה אגף הגוויה.

uriler

New member
עוד אין לך סמכות לקבוע שאני משוגע ../images/Emo3.gif

חכה עוד שנה שנתיים...

natalysh

New member
אוהבים סרטונים???

כן!! כן?? כן?! כן!! בקרוב...
אורי שוקד על זה... נו, מה, קצת טיזינג עוד לא הרג אף אחד.

olga267

New member
היי ../images/Emo80.gif

אני אולגה, הייתי במפגש פורום, למי שהיה וזוכר... היה ממש ממש כיף! בכל מקרה, אתם אחלה אנשים, אז החלטתי להצטרף
לא יודעת אם אני אגיב כאן הרבה, כי זה לא ממש הטבע שלי חח קצת עליי- עתודאית לביולוגיה בטכניון, חושבת לעבור לרפואה. אתם מוזמנים כמובן להמליץ, להמליץ שלא, לשדל, לכפות, ובעצם כל מה שבא לכם בקשר לרפואה שיכול לעזור לי להחליט...

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

היה כיף לפגוש אותך במפגש ונחמד לראות אותך כאן
אם לעבור מביולוגיה לרפואה זו החלטה שלך. שבי ותנסי לדמיין את עצמך עוד עשר שנים בכל מקצוע. לכי למקצוע שאת רואה את עצמך הכי מאושרת מהעיסוק בו. אושרית.

olga267

New member
גם אני שמחה להיות כאן ../images/Emo13.gif

אין ספק שאני אחשוב טוב טוב לפני שאני אעשה את המעבר. תודה על קו המחשבה!

סיון87

New member
אולגה את מותק!

את יכולה להיות אחלה רופאה אני אומרת- תלכי אחרי הלב אבל עם עיניים פקוחות. תהיי בטוחה שהנטיה הזו שלך לכיוון רפואה לא מושפעת מגורמים חיצוניים כמו מעמד, יוקרה של המקצוע או מידע מוטעה על החיים שיהיו לך בתור רופאה. אם את מכירה את כל הצדדים של המקצוע, וחושבת שזה בשבילך- אין זמן טוב יותר לעבור!! (נו, אולגה, מעבדות זה לאנטיפתים,מה יש לך לחפש בביולוגיה?!)

olga267

New member
גם את!

תודה
האמת שהנטייה שלי באמת לא מושפעת מגורמים חיצוניים כמו אלה שציינת. קראתי מספר מאמרים בנושא ודיברתי עם כמה אנשים שמבינים (ומתכננת לדבר עם עוד כמה, אז אם יש רעיונות...). אבל, אני עוד לא בטוחה שזה בשבילי. החלום של ביולוגיה עדיין חי ובועט בתוכי, אבל הבנתי שזה לא כל כך פרקטי, במיוחד לא דרך עתודה. רפואה מצד שני זה מקצוע נהדר, המון עבודה עם אנשים (מה שמושך אותי באופן אישי), וגם יש אפשרות לעסוק במחקר, שזה בכלל מעולה. (צודקת, מי צריך ביולוגיה בכלל?!
)

למעלה