מפגש פורום - סיכום

frank n furter

New member
מפגש פורום - סיכום

זהו אנשים... חזרתי עכשיו מהמפגש... היה מאוד מעניין לראות את כל האנשים פתאום במציאות... למרות שציפיתי לקצת יותר אנשים ...
אני אעלה תמונות ברגע שיהיה לי איך... אני מחר אצלצל למורה שלי לבדוק אם הוא יכול להעביר לי את הקלטת למחשב... ניצלתי את ההזדמנות להשויץ בפני וריית´ בבאפומט שלי... (האהא!... לי יש ולך אין... האהא...) זהו, תכתבו פה מה חשבתם... אני עושה יותר מדי שלוש נקודות אה?... נ.ב.... MGP... אמרת שמתרגמים ספרים של לה-ויי... תן עוד קצת פרטים אם אפשר...

MasterPotions

New member
הייתי ככה: |-| קרוב להגיע....

איחרתי בכמה דקות את האוטובוס לרכבת אז נסעתי על אוטובוס חצי שעה מאוחר יותר ולא היה רכבת וכו´ אני הגעתי הביתה לפני שעה. למפגש הבא אני בטוח אבוא....
Master-Potions

Rutterkin

New member
גם אני חזרתי עכשיו

כן, היה בהחלט מאוד נחמד... זה היה יכול להיות הרבה יותר טוב אלא אם כן מישהו לא היה גונב את אחד הספרים שלי. אני יודע מי זה, ואני לא אומר את השם אבל אני מצפה מאוד שתכתוב לי הודעה בפרטי ביומיים הקורבים ותשלח את הספר בחזרה.

RainBird

New member
סיכומון היה סבבה היה נהדר והיה כיף. התרשמתי לטובה מהמון חברי פורום ולרעה מכמה אחרים שהראו ילדותיות יתר (מעיין העצים לא נועדו שתשרפי אותם) ומורנינג מזל טוב על העסק החדש של הבוטיקים והגננות ביחד :) זה היה ממש טוב בהזדמנות הבאה אני אשמח לארגן בעצמי מפגש פורום ואני כותב אוטוטו בלדה על המפגש.

איך הספקת להגיע הביתה?

אני וגלי איחרנו את הרכבת של תשע וחצי, וחיכינו במשך שעה על הרציף לרכבת האחרונה... אבל בסוף הגענו הביתה. ובקשר לשריפת העצים... זה פשוט היה ממש כייף!
אני חושבת שגיליתי את הצד הפירומני שבי.

RainBird

New member
כל מה שצריך זה טנדר, ואבא שנוהג כמו חולה נפש שבורח מהצל של עצמו...

L e s t a t

New member
מפגש פורום מס´ 1 - סיכום

ראשית כל: כל מי שלא הגיע החמיץ את האורגיה המופלאה של רוני, דרך אגב, כל הכבוד, לא שמעתי כל כך הרבה גניחות מאז 69´ ... אבל זה סיפור אחר... "ניצלתי את ההזדמנות להשויץ בפני וריית´ בבאפומט שלי... (האהא!... לי יש ולך אין... האהא...) " האמת שיש לי באפומט, אבל הוא שמור רק לטקסים.

hsotrt

New member
בלה...

ואני כמדומני תמיד מאחר................. אפשר להגיד שזה ממש המפגש הכי מרתק שהיה אי-פעם! שלא לציין את הדיו המעמיק שהיה לשאריות הפלטה האחרונה (גילי, אני, אילן, מעיין וניר) על דברים מסויימים...
ובכלל הכל היה אחלה...רק חבל שגם לא קראו לי בקלפים וגם ניר איבד את הספר... ורוני, אישי הטוב, הבא מייד לי את את הסרט בפורמט AVI באימייל ואני כבר אדאג לעריכה... וכמובן שלא נפסח על הפנקייקים המצויין של מעיין... ואת מי ששחכתי, הוא יודע למה לא הזכרתי אותו... שי

frank n furter

New member
כפישאמרתי...

יש לי תוכנת עריכה וכרטיס וידאו רק שהוא קצת דפוק... יש לו רק בעיה אחת... הוא לא מכניס או מוציא אינפורמציה הוא אצלי במחשב רק בשביל שתוכנת עריכה תעבוד...
אבל אני אלך בקרוב למורה הקודם שלי לקולנוע שיעביר לי את הסרט לדיסק ואני אביא עותקים למי שיבקש למפגש הבא

Rutterkin

New member
הוא לא נאבד

הוא נגנב ! נגנב !!!! אהההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!

בהחלט היה נחמד לראות

את כולם במציאות, וככה הם גם לא יכלו להתעלם ממני כששאלתי שאלות...
ארדן והנווד, זו ההזדמנות לבקש מחילה
אבל הסוף היה יכול להיות יותר טוב אם לאנשים פה היה קצת כבוד לדברים של אחרים. ואם אני ודניאל לא היינו צריכים לרוץ מרציף לרציף....:) אני בהחלט מחכה לפגישת פורום הבאה שאני מקווה שתתקיים אחרי הבגרויות. ירדן

MGP

New member
אכן היה נחמד.

אבל כולם אחרו חוץ מאולטרה, רון וווירת´ (טוף טל איחר קצת) כל השאר באו תוך שעה!!!!!!!!!!!!!111 היה מעניין, רון קרא לי בקלפים ראשון! אבל יצא לי עתיד מזה חרא! יהי לי טוב, רק בעתיד הרחוק, אוף! אממ ואולטרה היה מזה מודאג ושיכנע אותי לחזור מוקדם!

MGP

New member
ובקשר לתרגום הספרים.

איזו אחת מהבית ספר שלי אמרה לי שמתכוונים לתרגם את התנך השטני, וביום שני היא אמרה לי שזה מתורגם ומתכוונים להוציא אותו לחנויות.

L e s t a t

New member
פריקי בוי

תגיד, אתה באת לפני אולטרה ("אהלן אח שלי מה המצב?... מה אתה עושה עליי חרם???")? בכל אופן "רון קרא לי בקלפים ראשון!" מעניין מאוד למה... אגב, למה התלבשת כמו איזה פריק מפגר??? (אני שוקל למה אמרתי "כמו")

למעלה