מפגש פורום ספונטני ביום חמישי ת"א, לא בטוח איפה בדיוק. כרגע נוכחות אני דנה ואדווה. מי מצטרף?
I inbal287 New member 23/10/07 #1 מפגש פורום ספונטני ביום חמישי ת"א, לא בטוח איפה בדיוק. כרגע נוכחות אני דנה ואדווה. מי מצטרף?
R Rose131 New member 23/10/07 #2 ../images/Emo10.gif דווקא עכשיו אני אצל סבא וסבתאXD נראה, תלוי מתי אחזור..
T The Fantasy New member 24/10/07 #7 נו קבענו לאחה"צ..../images/Emo3.gifבגללך! וחוצמזה שלחתי לך הודעה למסן והתכוונתי להתקשר אלייך מחר, פשוט היום לא היה לי זמן =/
נו קבענו לאחה"צ..../images/Emo3.gifבגללך! וחוצמזה שלחתי לך הודעה למסן והתכוונתי להתקשר אלייך מחר, פשוט היום לא היה לי זמן =/
L little WhiSper New member 24/10/07 #8 ../images/Emo13.gif א. לא שלחת לי שום הודעה למסנ.... =\ ב. עאלק לא היה לך זמן, את ברגילה יא קקי!!! אבל הקטע הוא, שאחה"צ זה גם ערב, אני מגיעה הביתה בין 5-7... מבינה? בכלמקרה תהיו איפה שתהיו ואני אצטרף כשאני אגיע... אל תבזבזו זמן בגללי.
../images/Emo13.gif א. לא שלחת לי שום הודעה למסנ.... =\ ב. עאלק לא היה לך זמן, את ברגילה יא קקי!!! אבל הקטע הוא, שאחה"צ זה גם ערב, אני מגיעה הביתה בין 5-7... מבינה? בכלמקרה תהיו איפה שתהיו ואני אצטרף כשאני אגיע... אל תבזבזו זמן בגללי.
I inbal287 New member 24/10/07 #11 ../images/Emo6.gif לקח לי זמן להבין מה קורה פה. אני כזה "מאיפה צץ עוד אדום? "
S Suicide Silence New member 24/10/07 #12 ../images/Emo101.gifאני אהיה עם מיוז. אזאז, אולי זה יהיה מין איחוד כזה? ^_^ זה יחסוף לי המווןן טירטורים.
../images/Emo101.gifאני אהיה עם מיוז. אזאז, אולי זה יהיה מין איחוד כזה? ^_^ זה יחסוף לי המווןן טירטורים.